Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
24.4 C
Pýrgos

Υπ. Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης Συνάντηση με Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών

spot_img

Υπ. Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης Συνάντηση με Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΠατρώνΤον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε σήμερα, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στη συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα αρμοδιότητας της Μητροπόλεως καθώς και θέματα προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Μητροπόλεως Πατρών.

Έμφαση δόθηκε κυρίως στην από κοινού ενίσχυση των κοινωνικών δομών και στην εύρεση τρόπων ανακούφισης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, με τη χρήση των χρηματοδοτικών “εργαλείων” τα οποία διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Υπ. Περιφερειάρχης εξήρε το πολύ σημαντικό έργο και τις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως Πατρών, ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στον Υπ. Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη  καλό και υγιή προεκλογικό αγώνα.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα