ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ

Φαντασμαγορική έναρξη για την 1η Αποκριά στον Πύργο! (βίντεο)


Έναρξη 1ης Αποκριάς 2020 στον Δήμο Πύργου

Το κέφι, ο χορός, η μουσική και το παιχνίδι περίσσευαν στην έναρξη της 1ης Αποκριάς 2020 που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην κεντρική πλατεία του Πύργου για να δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις που ετοίμασε ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού. Παράλληλα, το πλήθος του κόσμου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που δεν είναι άλλο από την έναρξη μιας νέας εποχής, μιας εποχής  που προσπαθεί να ξαναφέρει το χαμένο χαμόγελο, τη ζωντάνια και το κέφι στους πολίτες.

Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ακροβάτες χάρισαν στους μικρούς φίλους μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ένα άγαλμα παγώνι έπαιρνε διαρκώς…ζωή από τον θαυμασμό των επισκεπτών, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο ποδηλάτης με το ποδήλατο αντίκα που “έκοβε” βόλτες στην πλατεία.

Εντυπωσιακές στιγμές εκείνες των ακροβατών που παρουσίασαν ένα εκπληκτικό θέαμα με ακροβατικά εδάφους, χορό, μουσική και σώου με φωτιές, ενώ σε ένα άλλο σημείο οι Mr και Mrs Bubble σε μια φαντασμαγορική διαδραστική παράσταση έφτιαξαν φούσκες τεραστίων διαστάσεων.

Τη σκυτάλη αμέσως μετά πήρε το αγαπημένο συγκρότημα των  Passepartout σε ένα ξέφρενο πάρτυ με ήχους  balkan, swing, rock & roll, disco, pop, latin όσο και έντεχνους.

Την έναρξη της 1ης Αποκριάς 2020  κήρυξε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τονίζοντας ότι ο Πύργος είναι μια ζωντανή πόλη και η παρουσία του κόσμου το αποδεικνύει περίτρανα! Ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή Αποκριά και δεσμεύτηκε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη που θα καταστίσει τον Πύργο την πόλη του μέλλοντος.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Χάρης Μικελόπουλος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι αυτή η Αποκριά δεν είναι μόνο γεγονός αλλά και αλήθεια,γιατί «για χρόνια δεν το πιστεύαμε ότι σε αυτή την πόλη θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ο Οργανισμός Πολιτισμού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αλλάξει αυτή η πόλη ακολουθώντας τις ιδέες του δημάρχου Πύργου!»