Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Αφού μίλησε 35λεπτα για να μας «ψήσει», μας «φλόμωσε» και στα ψέματα (βίντεο)

spot_img

Τρεις αποκαλύψεις και ένα μεγάλο ψέμα από τον περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος

Το Ilia.news φέρνει στο φως 3 στοιχεία που περιλαμβάνονται στα μισθωτήρια από τον ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού προς τις ενεργειακές κοινότητες οι οποίες έχουν την πρόθεση να δημιουργήσουν τα 180 φωτοβολταϊκά πάρκα των 15 στρεμμάτων, στις εσωλίμνιες εκτάσεις της λίμνης φράγματος Πηνειού.

Από το ένα μισθωτήριο που έχουμε στα χέρια μας, αποδεικνύεται και το ψέμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη ότι, μέχρι στιγμής έχει υπογραφεί μόνο προσύμφωνο μίσθωσης και όχι μισθωτήριο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΓΟΕΒ έχει μισθώσει 180 διαφορετικές εκτάσεις και όχι έναν ενιαίο χώρο, προκειμένου να γίνουν τα φωτοβολταϊκά πάρκα.
Γιατί επελέγη αυτός ο τρόπος της μίσθωσης; Προφανώς για να φαίνεται στην πράξη ότι οι φάκελοι είναι διαφορετικοί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην χρειάζεται μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Αλήθεια, κύριε Φαρμάκη, ποιός σας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει μόνο προσύμφωνο; Διότι, άμα γνωρίζετε τα μισθώματα τότε συνειδητά είπατε ψέματα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο συμμετείχατε.
Πλέον, τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και αμείλικτα. Όλα δείχνουν ότι η “Ένωση Αγρινίου” δεν είναι ο μοναδικός φορέας που θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας και να ενημερώνει το σώμα. Θα έπρεπε στη συνεδρίαση της Αμαλιάδας να καλεστούν και οι ενεργειακές κοινότητες δια των εκπροσώπων τους, προκειμένου να δώσουν κι αυτές εξηγήσεις, αφού τα μισθωτήρια έχουν ήδη υπογραφεί από τον περασμένο Αύγουστο.
Επιπλέον, εξηγήσεις θα πρέπει να δώσει και ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ, γιατί την ώρα που ο περιφερειάρχης μιλούσε για προσύμφωνα, δεν αποκατέστησε την αλήθεια, ότι δηλαδή υπάρχουν ήδη μισθωτήρια με την υπογραφή του. Και γιατί ο ίδιος, όταν ζητήθηκε να αποσταλούν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προσύμφωνα αυτά, έστειλε το μισθωτήριο ενός μόνο χώρου 15 στρεμμάτων;

Το Ilia.news σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις, προκειμένου να αποδείξει ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση ειπώθηκαν πάρα πολλές ανακρίβειες και μάλλον αυτό έγινε συνειδητά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα