23.5 C
Pýrgos
Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Φαρσοκωμωδία απολογία του Κατηγορουμένου ; – Ο Τύπος φιμώνει τον Τύπο ; (βίντεο)

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ο Βαρουξής μίλησε για την θητεία του στο Λιμάνι Κατακόλου.

Το Ilia.news μπορεί να μην καλέστηκε στην συνέντευξη τύπου – εκδήλωση αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε το κοινό που μας παρακολουθεί για το τι έγινε εκεί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδας Βαρουξής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της 4ους θητείας του αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο κ. Βαρουξής δήλωσε:

Ξεκίνησα Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. με υψηλούς στόχους και με σύνθημα «Το λιμάνι μας ενώνει».Στην πορεία όλα αυτά τα χρόνια και αφού πρώτα συναντήθηκα και συνομίλησα με πολλούς αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση στη στόχευση που είχαμε και όμως προχώρησαν με το ίδιο Όραμα με τις ίδιες αρχές μέχρι σήμερα για να γίνουν τα λόγια και οι στόχοι πράξεις.

Με παρέμβαση του βουλευτή Κώστα Τζαβάρα βάλαμε τις βάσεις για υποβολή Μελέτης κατασκευής υδατοδρομίου στο Κατάκολο. Να το πω αμέλεια άγνοια ή κάτι παραπάνω το νούμερο 5 τουριστικό λιμάνι της χώρας μας που έχει το βαρύ Χρέος να σηκώσει στους ώμους του το brand name της Ολυμπίας δεν είχε υπαλλήλους. Αυτή την παιδική χαρά ανέλαβα και για αυτό με πνίγει η δίκαιη οργή με όσους αντί να στηρίξουν από το παρασκήνιο πολεμούσαν και διαρκώς πολεμούν τη διοίκηση και εμένα προσωπικά.

Αποφάσισα λοιπόν με τη συνεργασία του Νομικού μου συμβούλου να υποβάλουμε προς έγκριση ένα νέο ΟΕΥ ο οποίος υπεβλήθη ακολούθως στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου. Έγιναν κάποιες αφαιρέσεις όχι με ευθύνη της διοίκησης μου και τελικά μετά από μία χρονοβόρα διαδικασία πήρε πρόσφατα ΦΕΚ .Αυτό είναι ίσως η πιο σπουδαία παρακαταθήκη της διοίκησης μου ώστε πλέον να εξασφαλιστεί αέναος η αυτονομία λειτουργίας αλλά και η εύρυθμη λειτουργία του Νομικού αυτού προσώπου.

Ήδη ενημερώθηκα ότι σε άλλο λιμάνι έχει επτά θέσεις και προκηρύχθηκαν άλλες επτά θέσεις και εγώ δεν έχω προσωπικό.

Βρήκα στο υπουργείο αραχνιασμένο την πρόταση του ΔΛΤΠ για να μη γίνει γιουσουφάκι του Λιμένα Πατρών το τουριστικό μας λιμάνι και με παρέμβαση του Δημήτρη Μπαξεβανάκη υπεγράφη διαχείριση αποβλήτων στο Λιμένα Κατακόλου από τον τότε Υπουργό κύριο Δρίτσα.

Υπογράψαμε μία Πολύχρονη σύμβαση παραχώρησης και περιμένουμε από την ΑΝΟΛ τη χρηματοδότηση του έργου.»

Επίσης παρουσίασε σε μακέτα την διαμόρφωση του λιμανιού της Χερσαίας Ζώνης ύψους 11 εκατ. Ευρώ.

Αναφέρθηκε και στη έλλειψη προσωπικού :

«Ο κύριος δήμαρχος κατάλαβε το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί όχι εξαιτίας μας και έστειλε πρόσφατα άτομο για συνδρομή σε θέματα οικονομικά άτομο για συνδρομή για θέματα καταγραφής πρακτικών και λοιπών ενεργειών άτομο για συνδρομή και απεγκλωβισμό όλων των εκκρεμοτήτων που βρίσκονται στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου .Θα λυθεί το πρόβλημα με τη σημαντική αυτή η βοήθεια; Καταρχήν ο χρόνος είναι μικρός για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων φοβούμαι πως όχι . Γιατί πώς να δουλέψει ο μύλος όταν έχουμε ακόμα την εξάρτηση από τις επιτροπές παραλαβής του Δήμου που δεν είναι υπάλληλοι του Λιμενικού ταμείου που δεν έχουν γνώση καθημερινά του αντικειμένου επάνω στο οποίο δουλεύουμε που ψάχνουν στο Google να κάνουν επαφή με το αντικείμενο και επομένως με τρομοκρατία λύση δεν βρίσκεται.»

Τέλος αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται τον τελευταίο καιρό:

Αν ήταν πρόεδρος άλλος σιγά μην ασχολείτο κάνεις.

Επενδύουν κάποιοι στο όνομα το δικό μου. Με την αντιπαράθεση θέλουν να αποκτήσουν το μέγεθος και το εμβαδό που τους λείπει.

Κάποιοι άλλοι θέλουν να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω με το όνομα Βαρουξής όμως τα εκκολαφθέντα  αυγά του φιδιού χύνοντας το δηλητήριό τους λόγω ιδιοτέλειας και φθόνου ξεχνούν ότι είναι ο Βαρουξής που δρομολογεί ότι προανέφερα στο λιμάνι και θα δρομολογήσει αν τον αφήσουν ένα μεγάλο project και την ανάπτυξη του λιμανιού αλλά και του τόπου μας.

Είναι ο ίδιος Βαρουξής που ζει 100 οικογένειες με κόπο και αγώνα εργαζόμενος νυχθημερόν 7 μέρες την εβδομάδα είναι ο ίδιος Βαρουξής που όταν η πόλη ζούσε το αδιέξοδο των σκουπιδιών κράτησε καθαρό το λιμάνι και πήγε στα δικαστήρια για αυτό το λόγο είναι ο ίδιος Βαρουξής που όταν υπήρχε αδιέξοδο στο δήμο Πύργου για το πού θα πάνε τα σκουπίδια ένωσε τις δύο πόλεις τους δύο δημάρχους και με την εγγύηση τη δική του λύθηκε το πρόβλημα του σκουπιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί δεν ήταν εκεί κανείς από τους Βουλευτές και φορείς μόνο λιγοστοί φορείς!

Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες !

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα