ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό επίλεκτων φίλων, Μπακάλη-Ευαγγελιστή, το Σάββατο στον Πύργο

  • 73
    Shares

Φιλικό παιχνίδι επιλέκτων στις 7μ.μ. θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης». Πρόκειται για ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε φίλους του Κώστα Μπακάλη και Φίλους του Δημήτρη Ευαγγελιστή. Ένα φιλικό για παίκτες άνω των 35 ετών, με δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν δυο παίκτες από 30 έως 35 ετών. Ένα παιχνίδι, στο οποίο θα αγωνιστεί και ο πρώην διεθνής Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού, της Ίντερ και της Φούλαμ, Γιώργος Καραγκούνης. 

 

Είναι ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο, επί δέκα συνεχόμενα έτη. Μια αξιόλογη προσπάθεια, με κάποιους αξιόλογους ποδοσδφαιριστές του παρελθόντος. Ο Κώστας Μπακάλης, παλαίμαχος του Πανηλειακού, με τον Δημήτρη Ευαγγελιστή, επίσης παλαίμαχο του Πανηλειακού και του Αστέρα Αμαλιάδας, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια παραδοσιακή «κόντρα», ανάμεσα σε πολύ αξόλογους παίκτες.

Με την ομάδα του Δημήτρη Ευαγγελιστή, θα παίξουν παίκτες όπως ο διεθνής με την Εθνική του Λιβάνου, Άγγελος Χαντί, αλλά και παίκτες όπως οι Μιλοσέσκι, Γεωργιόπουλος, Αντωνόπουλος και άλλοι.  Με την πλευρά του Μπακάλη, θα παίξει ο πρώην διεθνής Γιώργος Καραγκούνης, καθώς και οι Δαβουρλής, Παναγόπουλος, Τσαντίλης, Κολόκας και άλλοι.


  • 73
    Shares