ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επεισοδιακό φινάλε με 0-0 στην Αχαγιά (βίντεο)


Επεισοδιακό ήταν το φινάλε ανάμεσα στην Αχαϊκή και τη Βάρδα, με επεισόδια να εκτυλίσσονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Τέσσερις φασούλες είχε όλες κι όλες το παιχνίδι. Το… ενδιαφέρον, το φύλαγε για το τρίτο ημίχρονο, αφού πέραν όπως προαναφέραμε των τεσσάρων φάσεων, τίποτα άλλο αξιόλογο δεν σημειώθηκε, σε ένα παιχνίδι το οποίο έληξε φυσιολογικά 0-0.

Στο 25’ σουτ του Χούσα απέκρουσε ο Δρακόπουλος. Στο 34’ σουτ του Σαμπανέι η μπάλα έφυγε πολύ πλάγια.  Στο 44’ σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Καπούταγλης και στο 84’ σουτ του Μητρόπουλου, απέκρουσε ο Καπούταγλης.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής του αγώνα (Ρούσσος) και το γήπεδο μετατράπηκε σε…αρένα.

Μια μικροένταση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, η οποία συνεχίστηκε στους πάγκους με λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γαβριλόπουλο και Κουτσούμπα, για να καταλήξουμε στη φυσούνα όπου έγιναν οι παίκτες ένα μπουλούκι και άρχισαν να τσακώνονται, να σπρώχνοντσι και μέσα στον όμιλο των παικτών να πέφτουν και κάποιες γροθιές, χωρίς να αποβληθεί πάντως κανείς. Γειτονικό ντέρμπι εξάλλου, αφού ανάμεσα στις δυο ομάδες είχαν γίνει επεισόδια και σε φιλικό του καλοκαιριού, όπου είχε πάει «η κλωτσιά στεφάνι» και στη συνέχεια είχαν συμπλακεί και οι παίκτες.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Χαρίζι, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Πατάπης, Νικολόπουλος (85’ Αποστολόπουλος), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος (67’ Μητρόπουλος).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος (21’ λ.τ. Καλογερόπουλος), Δημητρίου, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μελετίδης (94’ Κουργιαλάς), Χούσα (85’ Μάζης), Π. Πολίτης.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αχαϊκή και ΠΑΟ Βάρδας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο την Πέμπτη στις 10:30 από το Super B.