Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ηλειακός και Δόξα στα Λεχαινά, με τους Αετούς να χάνουν δυο πολύτιμους βαθμούς, χωρίς μάλιστα να πιάνουν και ικανοποιητική απόδοση. Για άλλη μια φορά η Δόξα δυσκολεύεται απέναντι σε αντίπαλο ο οποίος κατεβαίνει με στόχο να διαφυλάξει πρώτα τα μετόπισθεν. Η Δόξα δεν είχε καλή απόδοση και το ισόπαλο 0-0 ήρθε φυσιολογικά. Βέβαια ο Ηλειακός ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε τη Δόξα να παίξει καλά, χάνοντας μάλιστα και δυο καλές στιγμές, με τον Καφούσια και τον Παναγόπουλο, στο 5΄και στο 25΄, τη δεύτερη φορά μάλιστα διπλή ευκαιρία, χωρίς να τα καταφέρει ούτε στην επαναφορά, διώχνοντας πάνω στη γραμμή ο Κολτσίδας. Η Δόξα διαμαρτύρεται για πέναλτι στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα για χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ηλειακός ήταν η ομάδα που πήρε πανάξια το βαθμό.
Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Ν. Κουρής, Διαμαντόπουλος, Λεντιόν, Κράγκαρης (90΄Γκούσκος), Παπαχριστόπουλος, Μαρινόπουλος (78΄Μαράτος-92΄Αναστασόπουλος), Παναγόπουλος, Καφούσιας.
Δόξα: Κανελλόπουλος, Παντελής (30΄Σιούλας), Μαργαρώνης, Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Κ.Σ. Δημητρόπουλος (75΄Χοτζάι), Γούρμος, Μηλαδόπουλος (67΄Σντρόλιας), Παπαδάτος, Ασημακόπουλος.