ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φρένο» στην αισιοδοξία στη Νίκη Τραγανού-Βήματα προς τα πίσω–«Ουδέν σχόλιο» από Γιώργο Κολοτούρο


Μοιάζει απίστευτο, όμως είναι αληθινό. Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες Γενικές Συνελεύσεις έβγαλαν προς τα έξω κλίμα αισιοδοξίας, τις τελευταίες μέρες, τα άτομα που κινούνται γύρω από την ομάδα, διαπίστωσαν «απώλειες», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκλεγεί Δ.Σ. το οποίο θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό.

Η αισιοδοξία για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε εθνική κατηγορία,  έδωσε τη θέση της στον σκεπτικισμό από μερίδα παραγόντων, με αποτέλεσμα η κατάσταση να δείχνει αυτή τη στιγμή στάσιμη. Παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί αρκετά χρήματα, έχει καταρτιστεί ο προϋπολογισμός, υπάρχει αρνητικό κλίμα από κάποιους παράγοντες, οι οποίοι εκφράζουν διστακτικότητα για το εγχείρημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ακόμα και η συμμετοχή της ομάδας να τελεί υπό αίρεση, έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας που πραγματικά να πιστεύει ότι η Νίκη Τραγανού δεν θα κατέβει στη Γ΄ Εθνική. Βεβαίως πάντοτε η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη είναι μεγάλη και όσο οι μέρες περνούν και δεν γίνονται βήματα προς τα εμπρός, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα δυσκολεύουν.

Κολοτούρος: «Ουδέν σχόλιο…»

Στο μεταξύ, ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της προσπάθειας της Νίκης Τραγανού, ο Γιώργος Κολοτούρος, ερωτηθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αρκούμενος να μιλήσει μόνο για την περσινή σεζόν. Μάλιστα σε ερώτησή μας αν ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα, πάλι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πληροφορίες του ilia.news πάντως αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κολοτούρος έχει κάνει την πρότασή του προς τον σύλλογο, ωστόσο όπως είπαμε και πιο πάνω, η δυσκολία που εμφανίζεται να βρεθούν τα πρόσωπα που θα τρέξουν το πρότζεκτ, έχει προκαλέσει αυτή τη στασιμότητα στον σύλλογο.