Τρίτη, 10 Μαΐου, 2022
16.9 C
Pýrgos

«Φρένο» στις εργασίες του δρόμου Πύργος – Αγ. Ιωάννης λόγω… απλήρωτου εργολάβου!

spot_img

Διακόπτονται οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου από την σιδηροδρομική γραμμή στην είσοδο του Πύργου έως την είσοδο του Αγίου Ιωάννη λόγω… «καθυστέρησης πληρωμής της 5ης Εντολής Πιστοποίησης Εργασιών, πέραν του διμήνου από την υποβολή της, χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου»!

Η διακοπή των εργασιών έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια με ΑΔΑ:Ψ0617Λ6-ΡΟΩ ενώ η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ηλείας την έχει ήδη κάνει αποδεκτή.

Η Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας «Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ» αφορά στο έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας Επαρχιακού δικτύου από Κατάκολο (διασταύρωση Αγίου Ανδρέα) έως την είσοδο Πύργου (σιδηροδρομική γραμμή), Υποέργο: Τμήμα Α: Πύργος (σιδηροδρομική γραμμή) έως είσοδο Αγίου Ιωάννη, προϋπολογισμού 3.750.000 με ΦΠΑ».

Το έργο έμεινε… στη μέση, ανολοκλήρωτο, χωρίς φωτισμό, με την επικινδυνότητα να είναι ορατή, τη στιγμή… που η περιοχή αναμένει την τουριστική κίνηση και τα κρουαζιερόπλοια! Οι παρεμβάσεις και οι αποφάσεις που απαιτούνται είναι άμεσες!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα