ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φωνάζουν» στη Βάρδα για το γήπεδο-Στη Νέα Μανολάδα με Ληξούρι


Μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους ιθύνοντες του Δήμου, την ίδια ώρα που η ομάδα δεν έχει καν προπονηθεί αυτή τη βδομάδα, ενώ το μεθαυριανό παιχνίδι απέναντι στον Παλληξουριακό, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας. Ο ΠΑΟΒ, έστελλε έγγραφο προς την ΕΠΟ και αναμένει την απόφαση της Ομοσπονδίας.

Για να αντιληφθούμε το πρόβλημα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη βδομάδα αυτή, ο ΠΑΟ Βάρδας δεν έχει κατορθώσει να κάνει ούτε μια προπόνηση, πράγμα πολύ σοβαρό για μια ομάδα Γ΄ Εθνικής. Οι παίκτες τη Δευτέρα μόλις και μετά βίας έκαναν στον περιβάλλοντα χώρο μια μικρή αποθεραπεία, την Τρίτη δεν μπόρεσαν να μπουν για προπόνηση, όπως και σήμερα. Και το κυριότερο, δεν είχαν πουθενά να πάνε. Η χρήση του βοηθητικού γηπέδου στη Μανολάδα έχει απαγορευτεί από τον Δήμο, ενώ παρά τις υποσχέσεις που είχαν λάβει ότι θα κατασκευαστεί και θα έχει ολοκληρωθεί το βοηθητικό, ούτε αυτό έγινε.

Όπως είναι φυσικό, οι ιθύνοντες της ομάδας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μεγαλύτερη καταστροφή, στην ήδη μεγάλη που έχει υποστεί και μιλούν για ένα τεράστιο πρόβλημα και μια ταλαιπωρία, η οποία δεν αρμόζει στον μοναδικό πρεσβευτή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στις εθνικές κατηγορίες. Και όχι απλά αυτό, αλλά και έναν σύλλογο ο οποίος διατηρεί θυγατρική ομάδα, αλλά και τμήματα υποδομής. Όλες αυτές οι ομάδες και τα τμήματα, προπονούνται και αγωνίζονται σε ένα γήπεδο, στο «Γρηγόριος Καλάκος». Όσο προπονούνται, γιατί όπως λένε οι ιθύνοντες της ομάδας, οι προπονήσεις τείνουν να… καταργηθούν στη Βάρδα.