ΗΛΕΙΑ AΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ : Πως να υπάρχει διάθεση ;

  • 16
    Shares

Δεν χρειάζεται να καταθέτεις από τα ταμεία του Δήμου, χρήματα για αποκριάτικες εκδηλώσεις, που θα μπορούσες να διαθέσεις σε άλλες πιο επείγουσες ανάγκες των δημοτών , όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση εθελοντικής συμμετοχής από τους Πολίτες .

Και φυσικά πώς να υπάρχει διάθεση ? Όταν βλέπει το εισόδημα του ο πολίτης , να συρρικνώνεται και η αγοραστική του δύναμη για την ικανοποίηση των αναγκών του να μειώνεται καθημερινά? Πώς να υπάρχει διάθεση όταν χρειάζεται ένα ολόκληρο 9ώρο να περιμένει στην ουρά του νοσοκομείου για να τον δει ένας γιατρός για μια απλή γνωμάτευση ?

Πώς να υπάρχει διάθεση όταν δεν υφίσταται μια σοβαρή θέση εργασίας σε έναν ολόκληρο νομό για έναν συμπολίτη μας που είναι απόφοιτος πανεπιστήμιου ?

Πώς να υπάρχει διάθεση όταν κάθε οικογένεια έχει δυο μέλη της στην ανεργία σε ηλικίες που θα έπρεπε ήδη να έχουν μπει στην παραγωγή ?

Πώς να υπάρχει διάθεση όταν χρειάζεται να πας πρώτα στην Εκκλησία να κάνεις τον σταυρό σου για να πας ένα απλό ταξίδι στην Πάτρα ταξιδεύοντας στην καρμανιόλα Πατρών – Πύργου ?

Πώς να έχεις διάθεση ……Πως να έχεις διάθεση ….
Κρατήστε τις μάσκες για τις εκλογές του 2023 , θα χρειαστεί να τις ξαναφορέστε .

Ξέρετε εσείς με τα χίλια πρόσωπα …Εσείς που έχετε καταδικάσει το πανέμορφο τόπο μας, την ΗΛΕΙΑ μας : ΣΕ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΜΟ

Φώτης Αλεξόπουλος

 


  • 16
    Shares