ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι κορυφής της Γαστούνης


Το ντέρμπί κορυφής της Γαστούνης ανήκει στο παρελθόν. Ο Αίας νίκησε τη Δόξα με 3-2 και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον δεύτερο γύρο στη Νέα Μανολάδα. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το ματς συγκέντρωσε πολύ κόσμο, όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο, για ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πρωτοπόρους ομάδες. Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες της οποίες κατέγραψε η παρακάμερα του ilia.news, οι οποίες περιγράφουν το ματς από μια άλλη “οπτική γωνία”.

Από νωρίς οι ετοιμασίες με το τύμπανο της εξέδρας που έδινε τον…ρυθμό!

Οι νεαροί παίκτες του Αίαντα, φωτογραφίζονταν για να θυμούνται ότι ήταν παρόντες στο ντέρμπι

Ο πρώτος που πήρε θέση στην εξέδρα δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Μαστη, ο οποίος ταξίδεψε από τη Γερμανία για να δει τον Αίαντα, πατώντας στην Ελλάδα ξημερώματα της Κυριακής και πηγαίνοντας απευθείας στη Γαστούνη.

Το προεδρείο της Δόξας υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Αίαντα Λάμπης Κάρδαρης.

Η αποστολή της Δόξας καταφθάνει στο γήπεδο της Γαστούνης.

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει και τα καπνογόνα από την εξέδρα του Αίαντα ανάβουν!

Ο Αίας πήρε γρήγορο προβάδισμα δυο τερμάτων.

Η εξέδρα στην ανάπαυλα δεν πιστεύει στα μάτια της, ενώ ο Αίας προηγείται με 3-0!

Μπάμπης Κυριαζής, Γιάννης Δημητρόπουλος και Νίκος Γούργαρης στην εξέδρα με τους φίλους της Δόξας, προβληματισμένοι με το αποτέλεσμα το πρώτου μέρους.

Παρών ο Χρήστος Δημόπουλος στο παιχνίδι, πλάι στον παρατηρητή διαιτησίας Σταθόπουλο και τον Πρόεδρο του Ηλειακού Βαρθολομιού Γιάννη Τζίκα.

Ο Νίκος Καράμπελας δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίσει την κατάμεστη εξέδρα.

 

Το φινάλε της συνάντησης είναι δραματικό, η Δόξα λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει σε 3-3. Ο Αίας έφυγε νικητής και ο κόσμος του έφυγε ικανοποιημένος.