Φωτόπουλος: «Μετά το Μενίδι έχει ακόμα τρία παιχνίδια»

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Πανέτοιμη είναι η Νίκη Τραγανού για το ματς της χρονιάς, το καθοριστικότερο παιχνίδι της ιστορίας της, μέχρι το επόμενο, το ματς στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Ένα παιχνίδι, το πρώτο από μια σειρά «τελικών», για την τελική έκβαση της μάχης της παραμονής. Η αποστολή της Νίκης, θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί. Οι Φτερωτοί Μπλε, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται ελαφρά τραυματίας ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος, αλλά εκτιμάται ότι την Κυριακή θα είναι έτοιμος. Βεβαίως η απουσία του από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, εκφράζει την άποψή του για το παιχνίδι, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι αυτό και μόνο το οποίο θα κρίνει τον τελικό στόχο: «Πρόκειται για ένα πολύ-πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Σίγουρα η ομάδα η οποία θα κερδίσει θα αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τελειώνουν την Κυριακή στο Μενίδι. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Ο Φωτόπουλος, τις τελευταίες μέρες παρακολουθεί σε βίντεο τα παιχνίδια του Αχαρναϊκού, έχοντας πλέον μάθει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, προετοιμάζοντας την ομάδα του για το παιχνίδι αυτό.

Όπως προείπαμε, η αποστολή της Νίκης θα μεταβεί αυθημερόν στο Μενίδι, μια απόφαση η οποία αποτελεί απόφαση του Ηλία Φωτόπουλο, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, μη θέλοντας να «φορτίσει» την ομάδα με επιπλέον άγχος, καθώς εξάλλου το ταξίδι δεν είναι πολύωρο και κρίνεται προτιμότερο οι ποδοσφαιριστές να κοιμηθούν το προηγούμενο βράδυ στα σπίτια τους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα