ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φώτης Παναγόπουλος: «Είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών να πρέπει να δίνουν απαντήσεις»

  • 233
    Shares

Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκτάκτως, κλήθηκε από τη διοίκηση παραμονές του ηλειακού ντέρμπι κόντρα στον Παμβουπρασιακό, να εκτελέσει χρέη προπονητή, όπως νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news ανέφεραν. Αυτός ήταν ο οποίος έβγαλε την ενδεκάδα, αυτός ο οποίος μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και με τη βοήθεια του Ντίνου Κύτταρη από τον πάγκο, καθοδήγησαν την ομάδα προς τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΒ.

 

Ο Φώτης Παναγόπουλος, πάντα μετρημένος στα λόγια του και χαμηλών τόνων εκτός αγωνιστικού χώρου, μίλησε στο ilia.news. Και απάντησε στα ερωτήματα αν η χθεσινή νίκη, κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Παμβουπρασιακό, ήταν μια απάντηση σε πολλούς και πολλά, αλλά και μέχρι πότε θα πρέπει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να δίνει απαντήσεις. Αυτός απάντησε λακωνικά: «Είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών να δίνουν απαντήσεις».

Αφού επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε αυτός να εκτελέσει χρέη προπονητή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Γιώργο Μπάδα: «Μου ζήτησαν να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι. Το έκανα, με τη βοήθεια του Ντίνου Κύτταρη. Έκανα ό,τι μπορούσα, χωρίς να δεχθώ την παραμικρή παρέμβαση. Ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις, κανείς δεν θα απέκλειε μια διοίκηση να έρθει, να σου φέρει ένα χαρτάκι και να σου πει-προχώρα».

Από εκεί και πέρα, με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και μάλιστα ενός εκ των πιο έμπειρων μέσα στην ομάδα, με βάση την καριέρα του και τις παραστάσεις του σε εθνικές κατηγορίες, ο οποίος έσφιξε τα δόντια για να παίξει σήμερα, σχολίασε την εφετινή πορεία της ομάδας, αλλά και το φινάλε: «Θα μπορούσε φέτος ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να τα έχει πάει και καλύτερα. Δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια. Βεβαίως, αυτό δεν μας πτόησε. Είπαμε θα μείνουμε ενωμένοι όλοι μαζί, μια γροθιά, να πάμε μέχρι το τέλος. Να αγωνιστούμε για την ομάδα. Και αυτό κάνουμε».


  • 233
    Shares