Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Φώτο και βίντεο από το επεισοδιακό ματς στα Μακρίσια-Το κρίσιμο ερώτημα για τη στάση του διαιτητή

spot_img

Ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα προκύπτει από τα αναγραφόμενα του διαιτητή στο Φύλλο Αγώνα στα Μακρίσια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κένταυρο Σωστίου. Το ερώτημα είναι γιατί αφού όλα έβαιναν καλώς στον τραυματισμό του τερματοφύλακα Φαμπιάν Κριεμάντι, ο διαιτητής αποχώρησε από το γήπεδο και πήγε στα αποδυτήριά του.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Εάν για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ή τερματοφύλακα ο οποίος τραυματίζεται, ο διαιτητής αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και πηγαίνει στα αποδυτήρια, τότε κανένα παιχνίδι δεν θα μπορεί να ολοκληρώνεται με ευκολία. Η απάντηση είναι προφανής. Ο διαιτητής, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και πήγε στα αποδυτήρια, επειδή δεν επικρατούσαν ομαλές συνθήκες. Ακόμα και τα πυροτεχνήματα να μην έπεφταν εντός του αγωνιστικού χώρου, έπεφταν σε χώρο και με τρόπο τέτοιο, όπου σύμφωνα με την κοινή πείρα, ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν τραυματισμούς των νόμιμα ευρισκόμενων εντός του αγωνιστικού χώρου.  Επίσης, η ιατρική γνωμάτευση από το Νοσοκομείο, η οποία πιστοποιεί όπως λένε οι πληροφορίες μας, τον τραυματισμό του Φαμπιάν Κριεμάντι, όχι μόνο δεν διαψεύδει ή ανταποδεικνύει το Φύλλο Αγώνα, αλλά αποτελεί επιβεβαίωσή του και φυσική του συνέχεια. Λέγοντας ο γιατρός αγώνα ότι δεν διακρίνει κάποιο εξωτερικό πρόβλημα, εκδορά κ.λπ., αφήνει να εννοηθεί ότι δύναται εσωτερικά να έχει επέλθει τραυματισμός. Και μάλιστα σε κανένα σημείο του Φύλλου Αγώνα, δεν αναφέρει ο διαιτητής ότι ο ποδοσφαιριστής κρίνεται ικανός να συνεχίσει τα καθήκοντά του. Συνεπώς έχουμε από τη μια πλευρά τον διαιτητή, να αποφασίζει να συνεχίσει το παιχνίδι, από την άλλη, επιβεβαιωμένο τραυματισμό ποδοσφαιριστή.

Το ilia.news, εξασφάλισε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει ρίψη πυροτεχνημάτων πριν αρχίσει το παιχνίδι. Οι ιθύνοντες του Κενταύρου Σωστίου, καταγγέλλουν ότι δεν τους επετράπη να κάνουν προθέρμανση, αφού ήταν αδύνατο να γίνει χρήση του ολόκληρου του μισού γηπέδου, λόγω των πυροτεχνημάτων τα οποία εκρήγνυνται κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Όπως θα δείτε και από το βίντεο, ο Κένταυρος πραγματοποιεί την προθέρμανσή του κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, κοντά στον πάγκο του παρατηρητή, δηλαδή στο κέντρο του γηπέδου, όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον λόφο στον οποίο βρίσκονται οι οπαδοί των Μακρισίων, οι οποίοι ρίχνουν τα πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του ανήλικου τραυματία τερματοφύλακα, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό του νεαρού αθλητή,  στον οποίο πάντα σύμφωνα με πληροφορίες,  έχει τοποθετηθεί κολάρο στον λαιμό, ενώ και ο προπονητής του Στράτος Καλογεράκος, λέει ότι δεν θα μπορέσει να τον έχει στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε την άφιξη του ασθενοφόρου, να παραλάβει τον τραυματισθέντα Φαμπιάν Κριεμάντι, ο οποίος όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος στα αποδυτήρια, σε ασφαλή θέση, περιμένοντας προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Φώτο και βίντεο από το επεισοδιακό ματς στα Μακρίσια-Το κρίσιμο ερώτημα για τη στάση του διαιτητή

Τέλος, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες και βίντεο με την επίθεση που δέχεται το πούλμαν της ομάδας του Κενταύρου, το οποίο προσπαθούμε να το βρούμε και να το δείξουμε και αυτό.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα