ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλαμπόπουλος: «Μου έγινε πρόταση να γίνω Πρόεδρος του Ερμή Πλατάνου»

  • 30
    Shares

Τρίτη σερί σεζόν και τέταρτη συνολικά στην καριέρα του, θα βρει τον Στάθη Χαραλαμπόπουλο στον Ξενοφώντα. Μια επιλογή, η οποία ίσως εξέπληξε ορισμένους, οι οποίοι να περίμεναν ότι θα αγωνιζόταν στον Ερμή Πλατάνου, την ομάδα του χωριού του.

Ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στον Ξενοφώντα. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει Πρόεδρος της ομάδας του Ερμή, χωρίς να του γίνει πρόταση να αγωνιστεί στην ομάδα. Και έτσι ο ίδιος, επειδή δεν έχει αποφασίσει ακόμα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αποφάσισε να συνεχίσει με την ομάδα του Ξενοφώντα, την οποία του 2019 κατέκτησε το τρεμπλ.

Ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε: «Για να ξεκαθαρίσω και να απαντήσω σε όλα αυτά που ακούγονται και με ρωτούν διάφοροι συγχωριανοί – πρώην συμπαίκτες μου για την μη συμμετοχή μου στην ομάδα του χωριού μου Α.Ο. Πλατάνου “Ο Ερμής” η οποία φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ήθελα να ενημερώσω πως η μοναδική πρόταση που μου έγινε ήταν για να ασχοληθώ με τα διοικητικά και να αναλάβω πρόεδρος. Καμία άλλη πρόταση επίσημη από το Δ.Σ της ομάδας η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την νέα χρονιά. Κάνω αυτή την δήλωση γιατί πάντα θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής! Για μένα σαν Πλαταναιος ο Ερμής Πλατάνου είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα! Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του!».


  • 30
    Shares