ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Χθες η τραγωδία και σήμερα… η προχειρότητα!!!

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ένας 46χρονος, πατέρας τριών παιδιών έπεφτε νεκρός στον δρόμο από ηλεκτροπληξία, στην διασταύρωση του αεροδρομίου στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Και χθες, Τετάρτη, αντί να ελεγχθούν όλες οι κολώνες του συγκεκριμένου κόμβου για διαρροή ρεύματος και να «ξηλωθούν» όλες οι γραμμές μία προς μία για να τσεκαριστούν… προτιμήθηκε η εύκολη λύση! Να κοπεί το ρεύμα σε ολόκληρο τον κόμβο!

Μόνο που με αυτόν τον τρόπο, έμειναν χωρίς ρεύμα… και οι φωτεινοί σηματοδότες, σε μια μέρα με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από και προς το λιμάνι της Κυλλήνης, με εκνευρισμούς, κορναρίσματα και τον κίνδυνο για κάποιο τροχαίο να είναι μεγάλος!

Νωρίς το πρωί στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της τροχαίας, αλλά όταν έφυγε, ο κόμβος ήταν ένα «βάσανο» για όποιον περνούσε από τη διασταύρωση, ειδικά αν ήθελε να στρίψει αριστερά, προς το λιμάνι της Κυλλήνης, ή για αυτούς που ερχόταν από το λιμάνι και ήθελαν να βγουν στη εθνική οδό…

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μετεκλογική περίοδο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τακτικές «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι». Για να δούμε σήμερα Πέμπτη, τι θα γίνει…