26 C
Pýrgos
Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Χιλιάδες κόσμος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου – Πάνω από 2.000 άτομα έδωσαν το βροντερό παρών (βίντεο)

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Βούλιαξαν από κόσμο οι δρόμοι έξω από το εκλογικό του κέντρο στα εγκαίνια του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Υπολογίζεται πάνω από 2.000 άτομα έδωσαν το βροντερό παρών !

Πλήθος κόσμου που δημιούργησε μία πρωτόγνωρη εικόνα και έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης παρέστησαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ».

Οι γύρο δρόμοι γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο από νωρίς αποδεικνύοντας περίτρανα, πως οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας  έχουν αγκαλιάσει την παράταξή «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ».

Η ομιλία του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου πραγματοποιήθηκε εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και η ομάδα του απέδειξαν περίτρανα, ότι οι μεγάλες συγκεντρώσεις δεν αποτελούν παρελθόν και ότι οι κινηματικές διαδικασίες ενεργοποιούν τους πολίτες.

Από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς που εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή ήταν η παρουσίαση των Υποψηφίων που είναι στο πλευρό του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου . Μετά το τέλος της ομιλίας του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος χαιρέτησε προσωπικά όλους του παρευρισκόμενους και συνομίλησε μαζί τους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι,
Συνοδοιπόροι στους κοινούς αγώνες, για να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ στο Δήμο Ήλιδας.
Το 2014, όταν μίλησα για πρώτη φορά, σαν υποψήφιος Δήμαρχος, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, ένιωθα αγωνία.
Απόψε, νιώθω υπερηφάνεια, σιγουριά και μια απέραντη ευγνωμοσύνη.
Είστε χιλιάδες και στέκομαι εδώ, μόνος, αλλά για ένα είμαι σίγουρος.
Ότι κάθε μία και κάθε ένας από εσάς, θα μπορούσε να πάρει τη θέση μου και να πει, με όλη τη δύναμη της ψυχής του, την αλήθεια μας!
Την αλήθεια του έργου μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ,
ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για αυτή την αγάπη,
για αυτή την τιμή που μου κάνετε.
Να στηρίζετε, με τόσο πάθος, το ψηφοδέλτιό μας κι εμένα σαν Δήμαρχό σας.
Η Αμαλιάδα, η Πηνεία, όλα τα χωριά μας, όλοι είμαστε, απόψε, εδώ.
Τελικά, απόψε, δεν εγκαινιάζουμε μόνο ένα εκλογικό κέντρο.
Εγκαινιάζουμε μια Νέα Εποχή Αλήθειας και Έργου.
Εγκαινιάζουμε μια πραγματική Νέα Εποχή, την αυθεντική, την πραγματική, αυτή που χτίζεται με τόλμη, με αποφάσεις και με έργο.
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα. Και είναι, πράγματι, δύσκολο να το πιστέψουμε πόσα πολλά πετύχαμε.
Το 2014, μέσα στην καρδιά της κρίσης, πήραμε την απόφαση, να φέρουμε στο κέντρο της πολιτικής μας, τον κοινωνικό τομέα. Έναν τομέα, που ήταν ανύπαρκτος στο παρελθόν.
Το 2019, είμαστε υπερήφανοι, γιατί έχουμε δώσει χαρά, χαμόγελο και δύναμη, σε περισσότερους από τρεις χιλιάδες εφτακόσιους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες. Επενδύσαμε στην κοινωνία, χρήματα και δυνάμεις, εθελοντισμό και ανιδιοτέλεια και διατηρήσαμε την κοινωνική συνοχή.
Το 2023, το σχέδιό μας είναι, να έχουμε κάνει το Δήμο Ήλιδας μια κοινωνία χαρούμενων ανθρώπων. Γιατί οι πολίτες που βρίσκονται σε αδυναμία, δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δεν αρκεί να είναι ωφελούμενοι. Έχουμε υποχρέωση να είναι και χαρούμενοι.
Το 2014, παραλάβαμε ένα δήμο σε πολιτιστική χειμερία νάρκη. Ένα δήμο, που «έβγαζε την υποχρέωση» με μερικές μετακλήσεις καλλιτεχνών, με κλειστό το αρχαίο θέατρο, μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι.
Το 2019, είμαστε υπερήφανοι, γιατί παρέχουμε πολιτισμό για όλους, παντού.
Εμείς, ξαναδώσαμε ζωή στις δομές του δήμου, προσφέραμε και προσφέρουμε καλλιτεχνική παιδεία σε εκατοντάδες νέους και νέες. Παραλάβαμε τον Πολυχώρο Πολιτσμού στα θεμέλια και χωρίς κονδύλια για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του.
Τα καταφέραμε.
Τον ολοκληρώσαμε και τον παραδώσαμε στην κοινωνία.
Ένα χώρο – ΣΤΟΛΙΔΙ που εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αποτελεί, ήδη, σημείο αναφοράς για όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Είμαστε εμείς, που φτιάξαμε το Μουσείο «Νίκος Μπελογιάννης», που το εγκαινίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας.
Είμαστε εμείς, που φτιάξαμε το Μουσείο Ραδιοφώνου Αμαλιάδας, χάρη στην ευγενική χορηγία αρχειακού και μουσειακού υλικού του πρώην Δημάρχου και ιδρυτή του, κυρίου Σπύρου Μπεράτη.
Ένα Μουσείο, που ολοκληρώθηκε και με τη συμβολή γενναίων δωρεών, όπως αυτή της φίλης, Πρέσβεως εκ προσωπικοτήτων, κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου.
Είμαστε εμείς, που φτιάξαμε νέους θεσμούς πολιτισμού και αναβαθμίσαμε τους υπάρχοντες.
Το 2023, το σχέδιό μας είναι, να έχουμε κάνει το Δήμο Ήλιδας πρωτεύουσα πολιτισμού.

Φίλες και φίλοι,
Απόψε, θα τα πούμε όλα.
Θα τα πούμε, γιατί το φάντασμα του χθες κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας και διχάζει λέγοντας ψέματα.
Θα τα πούμε όλα, γιατί μόνο με αλήθειες μπορεί να χτιστεί ένα βέβαιο μέλλον.
Θα τα πούμε όλα, γιατί δεν θα μας κουνούν το δάχτυλο, αυτοί που ξόδεψαν τρία ΕΣΠΑ κι άφησαν την πόλη χρεωμένο ερείπιο, γεμάτο με μισοτελειωμένα έργα και ψεύτικες υποσχέσεις.
Ας μας πει επιτέλους ποια έργα ολοκλήρωσε να πάμε να τα δούμε.
Φίλες και φίλοι,
Το 2014, παραλάβαμε ένα Δήμο με άδεια ταμεία και χρέη.
Χρέη που άγγιζαν τα δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ.
Η είδηση, όμως, δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι ανακαλύψαμε κρυφά και άγραφα χρέη. Δεν μας έφταναν τα χρέη της σπατάλης, αλλά κληρονομήσαμε και το «πανωπροίκι» των 7,5 εκατομμυρίων για τις μελέτες των μισοτελειωμένων έργων.
7,5 εκατομμύρια αδήλωτα. Τα έκρυβαν. Γιατί άραγε;
Χρέη εξαιτίας των οποίων, ο Δήμος έγινε ο αγαπημένος προορισμός Δικαστικών Επιμελητών και αγωγών πάσης φύσεως, γι’ αυτές τις άγραφες αναθέσεις.
Αυτή τη βόμβα, άφησε να σκάσει στα χέρια μας, ο καταστροφέας της πόλης, αλλά εμείς, σταθήκαμε όρθιοι.
Καταργήσαμε τη σπατάλη, αναστείλαμε τον δικό μας προγραμματισμό και ρυθμίσαμε τα νόμιμα χρέη.
Ένα πράγμα δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε.
Δεν θα κοινωνικοποιήσουμε ποτέ, τα χρέη Λυμπέρη!
Δεν θα στείλουμε ποτέ το λογαριασμό στους δημότες!
Θα φθάσουμε στα άκρα της δικαιοσύνης, για να μην πληρώσει η κοινωνία αυτό το όργιο σπατάλης!

Φίλες και φίλοι,
Η δικαιοσύνη αργεί, αλλά στο τέλος πάντα απονέμεται.
Είτε από κάλπη, είτε από Έδρανο, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.
Να είστε βέβαιοι.
Το 2014 και το 2019, στις εκλογές, δικαιοσύνη απένειμε και θα απονείμει ο λαός.
Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα, που θα την απονείμει και το Έδρανο.
Φίλες και φίλοι,
Εγώ σέβομαι τους νόμους και δεν θα επεκταθώ.
Αλλά όταν στο τελευταίο συμβούλιο, του πρότεινα να ψηφίσουμε κείμενο στήριξης του αιτήματός του, να παραλάβει αντίγραφο των πορισμάτων των Ελεγκτών Δημοσίων Έργων από την Εισαγγελία, η σιωπή του ήταν εκκωφαντική.
Γιατί το χθες των ψεμάτων, δεν θέλει την αλήθεια.
Δε διεκδικεί την ψήφο, για να φέρει την ανάπτυξη, όπως λέει, αλλά για να κερδίσει ασυλία.
Ε, λοιπόν, ας το πάρει απόφαση.
Ο Δημοκρατικός Λαός της Ήλιδας, δεν θα του δώσει ασυλία.
Τον αφήνουμε πίσω, και προχωράμε με αλήθειες.

Φίλες και φίλοι,
Το 2014, μαζί με όλα τα άλλα, παραλάβαμε κι ένα μεγάλο μύθο. Τον μύθο των μεγάλων έργων Λυμπέρη.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε ένα Νοσοκομείο Αμαλιάδας έτοιμο για κλείσιμο. Ένα Νοσοκομείο, που με αγώνα διασώζουμε, υποστηρίζουμε και με όλες μας τις δυνάμεις θα το κρατήσουμε ανοιχτό και θα το αναβαθμίσουμε. Το 2014 έκανε εικονικά εγκαίνια, πριν τις εκλογές, με την εργολαβία σταματημένη και με νομικές εμπλοκές. Εμείς το ξεμπλοκάραμε και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας το ολοκληρώνουμε.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε ένα μισοτελειωμένο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, χωρίς άδεια λειτουργίας και με προβληματικό εξοπλισμό. Εμείς το ολοκληρώσαμε, και τα αναδείξαμε σε πρότυπο χώρο άθλησης, που λειτουργεί με ευρωπαϊκά δεδομένα.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε, μισοτελειωμένη την ανάπλαση της Σοχιάς, με ολοκληρωμένο μόνο το τμήμα μπροστά από το σπίτι του. Το προχωρήσαμε, διορθώσαμε τα λάθη και λύσαμε ακόμα και το ιδιοκτησιακό, γιατί είχαν δηλώσει στη μελέτη, ακόμα και περιουσίων ιδιωτών.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε βαλτωμένο και μισοτελειωμένο το έργο της εισόδου πόλης και καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε και πλέον προχωράμε μέχρι να φθάσουμε και στην Κουρούτα.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε μισοτελειωμένο το νέο Συνεδριακό και τα στέγαστρα της Λαϊκής Αγοράς.
Εμείς, αγωνιζόμαστε να σώσουμε το Συνεδριακό, για το οποίο η κάλπικη μελέτη δεν έλεγε τίποτα για τον κλιματισμό, τη θέρμανση και τον περιβάλλοντα χώρο.
Τα στέγαστρα στη λαϊκή τα βάλαμε και διορθώνουμε κι εκεί τα τεράστια λάθη στη μελέτη.
Η αλήθεια είναι, ότι παραλάβαμε το μεγάλο έργο αποχέτευσης και παράκτιας προστασίας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Κι είμαστε εμείς, που εγκαταστήσαμε ύδρευση και αποχέτευση στην Κουρούτα, βάζοντας γερά θεμέλια για τις τουριστικές επενδύσεις που πρέπει να γίνουν.
Κι είμαστε εμείς, που βρήκαμε τα τέσσερα εκατομμύρια, για να ολοκληρώσουμε το έργο.
Κι είμαστε εμείς, που βρήκαμε τα χρήματα, για να επανεντάξουμε τις περιοχές Σαβαλίων και Αμπελόκαμπου.
Η αλήθεια είναι, ότι το 2014 παραλάβαμε ένα μισοτελειωμένο διυλιστήριο νερού στο φράγμα.
Δε θα σταθώ στη γραφικότητα των εγκαινίων όπου δήθεν ήπιαν νερό από ένα εργοστάσιο που δεν είχε φίλτρα, αλλά ούτε και αγωγό που να το συνδέει με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.
Θα σταθώ στο γεγονός ότι δώσαμε 22 εκατομμύρια για ένα διυλιστήριο που δεν θα λειτουργούσε ποτέ, αν το 2016, εμείς, δεν είχαμε κατορθώσει να το φέρουμε σε σημείο λειτουργίας και για πρώτη φορά, έστω και δοκιμαστικά, να το βάλουμε εμπρός.
Τότε, δυστυχώς, αποκαλύφθηκε ένα πρόβλημα μεγαλύτερο κι από το γεγονός ότι δεν είχαν φτιάξει τα έργα σύνδεσης με το δίκτυο και την υδατοδεξαμενή.
Ένα πρόβλημα που, ήδη, απασχολεί τη δικαιοσύνη, την υδροληψία από τον πυθμένα. Είχαν κάνει μελέτη που έπαιρνε νερό από τον πυθμένα και έφερνε στις βρύσες των νοικοκυριών μαγγάνιο και σίδηρο 15 φορές πάνω από το κανονικό.
Με αίσθημα ευθύνης διακόψαμε την λειτουργία, σηκώσαμε τα μανίκια και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους ξανασχεδιάζουμε μία βιώσιμη λύση.
Δεν αργεί η ώρα που στις βρύσες μας θα τρέχει καθαρό νερό, αλλά η ιστορία θα γράψει ότι το διυλιστήριο νερού στο φράγμα αποτελεί το πιο επιτυχημένο έργο διάσωσης δημοσίου χρήματος στα χρονικά.
Φίλες και φίλοι αυτό δεν ήταν απλά ένα μισοτελειωμένο έργο. Ήταν μια υγειονομική «βόμβα» κι ένα όργιο σπατάλης.

Φίλες και φίλοι,
Θα σταματήσω εδώ, γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι. Πόσες αλήθειες να αντέξει;
Πρώτη φορά το φωνάξαμε το 2014.
Στις 26 Μάη, θα το φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά: «Λυμπέρης ήταν και πέρασε».
Για να ησυχάσει οριστικά η κοινωνία μας από τους ψεύτικους μύθους του.
Και θα ρωτήσετε, κι εσείς τι κάνατε; Τέσσερα χρόνια σώζατε τα έργα του άλλου;
Είναι, λοιπόν, η στιγμή, να σας απαντήσω και σε αυτό.
Να σας πω, τι κάναμε εμείς και να φανεί επιτέλους, ποια ήταν η αληθινή Δημοτική Αρχή του Έργου και ποιος είναι τελικά, ο αληθινός Δήμαρχος του Έργου.
Από το 2014, έχουμε δρομολογήσει, 73 δικά μας νέα έργα και 4 διαδημοτικά, συνολικού προϋπολογισμού 85εκατομμυρίων ευρώ.
Από αυτά, τα 48 εκατομμύρια είναι έργα που αφορούν αποκλειστικά στο Δήμο Ήλιδας.
Από αυτά, έχουμε ολοκληρώσει, σχεδόν έξι εκατομμύρια, ενώ υλοποιούνται άλλα δώδεκα εκατομμύρια.
Άλλα 15 εκατομμύρια είναι στο ταμείο μας κα τα δημοπρατούμε κι ακολουθούν άλλα 15 εκατομμύρια με βέβαιες χρηματοδοτήσεις.
Σε όλο το Δήμο, σε όλη την Αμαλιάδα, σε όλη την Πηνεία, σε κάθε χωριό, κάνουμε έργο ουσίας, που αλλάζει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών κι όχι των εργολάβων.
Για το εργοστάσιο απορριμμάτων εμείς λύσαμε το γόρδιο δεσμό κράτους, εργολάβου και μελετών και υπογράψαμε τη σύμβαση κατασκευής του.
Αλλάζουμε για πάντα την ποιότητα ζωής των πολιτών και προστατεύουμε όλοκληρωτικά το περιβάλλον.
Θέλω όμως να πω κι ετούτο, που είναι ενδεικτικό γιατί το έργο είχε καταλήξει να κουβεντιάζεται μόνο για το οικονομικό του σκέλος.
Στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρο το 2014 είχαμε επισημάνει ότι, ο δήμος είχε προχωρήσει σε συμφωνία με παράλογη ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα και είχα δεσμευτεί πως αν βγω δήμαρχος αυτό να το αλλάξω.
Σήμερα στέκομαι εδώ περήφανος, γιατί μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε τα λόγια μας πράξη και μειώσαμε κατά 15.000, αχρείαστους τόνους κάθε χρόνο.
Μόνο από ένα έργο, από αυτό το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, εξοικονομήσαμε 55 εκατομμύρια ευρώ, προς όφελος των νοικοκυριών της Ηλείας, μειώνοντας την ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα, που είχαν συμφωνήσει, πριν έρθουμε, αυτοί που σήμερα μας κουνούν το δάχτυλο.
Που θα πήγαιναν τα 55 εκατομμύρια; Ένας Θεός γνωρίζει!
Ακούστε και τι άλλο κάναμε.
Φτιάχνουμε 12 σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές, σε όλο το Δήμο.
Φτιάξαμε το έργο αντιστήριξης του οικισμού Ανάληψης.
Κάναμε, επιτέλους, έργο, τα χρήματα του Ταμείου Μολυβιάτη και τα κάναμε έργα οδοποιίας και τεχνικά που λύνουν χρόνια προβλήματα στα χωριά και τους οικισμούς μας. Στο Περιστέρι, στο Γεράκι, στα Σαβάλια, στο Κρυονέρι, στη Δάφνη, στη Δαφνιώτισα, στην Κεραμυδιά και σε όλη την Πηνεία, παντού.
Έργο, παντού.
Φτιάξαμε πλατείες στο Αγραπιδοχώρι, στα Σαβάλια και στη Ροβιάτα.
Φτιάχνουμε από την αρχή την πλατεία Δημοκρατίας, την πλατεία Ηρώων και την πλατεία Ανεμομύλου.
Σε λίγο ξεκινά το μεγάλο έργο ανάπλασης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου Αμαλιάδας με προϋπολογισμό δύο εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ.
Μετά από σαράντα χρόνια ο Ανεμόμυλος και η Καραμαλού, αλλάζουν πρόσωπο.
Φτιάχνουμε νέο δίκτυο αποχέτευσης στα Τσιχλέϊκα και στα Παπακαυκά, με προϋπολογισμό δύο εκατομμύρια τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.
Φτιάχνουμε νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης με πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Φωτίζουμε το Δήμο, με τεχνολογία LED, για περισσότερο φως και 60% οικονομία στο ρεύμα.
Μπαίνουμε σε μεγάλα ενεργειακά προγράμματα.
Δημιουργούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ήλιδας στις αποθήκες του ΑΣΟ και ξαναζωντανεύουμε τον θερινό κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΑ δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Και τα χρειαζόμαστε αυτά τα έργα για τη νέα γενιά. Γιατί από φέτος η Αμαλιάδα θα πλημυρίσει με νέες και νέους, φοιτητές της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ της Αμαλιάδας. Ένα Πανεπιστήμιο που εμείς το φέραμε. Ένα πανεπιστήμιο που θα αποτελεί την πρώτη και όχι την τελευταία επιλογή των μαθητών της 3ης Λυκείου Πανελλαδικά.
Παραλάβαμε ένα ΤΕΙ με 16 φοιτητές και εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή με εκατοντάδες φοιτητές Πανεπιστημίου.

Φίλες και φίλοι,
Συμπολίτισσες και συμπολίτες.
Όπως λέει κι ο λαός, «αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα».
Όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, που λένε πάντα την αλήθεια, ο μύθος κατέρρευσε.
Εμείς είμαστε η Δημοτική Αρχή, της αλήθειας και του έργου.
Εμείς στεκόμαστε εδώ και σας κοιτάζουμε στα μάτια, ζητώντας ψήφο στις 26 του Μάη, έχοντας τη συνείδησή μας καθαρή.
Από σήμερα, και μέσα στις επόμενες μέρες, όλοι οι δημότες θα κρατούν στα χέρια τους την Αλήθεια.
Μια εφημερίδα της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, που αποδεικνύει ότι στον τόπο μας, το ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
Διαβάστε τα. Διαδώστε τα.
Γιατί μόνο η αλήθεια πρέπει να μπαίνει σε κάθε σπίτι και πρέπει να λέγεται από όλα τα χείλη.

Φίλες και φίλοι,
Προχωράμε με Αλήθειες.
Κι έχω την τιμή να στέκουν στο πλευρό μου, άξιες και άξιοι υποψήφιοι, αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το Δήμο.
Αυτές και αυτούς τους υποψήφιους, θα σας παρουσιάσω αμέσως, και γι’ αυτούς σας ζητώ προσωπικά να μην αφήσετε κανένα σταυρό να πάει χαμένος.
Στις 26 του Μάη, θα νικήσουμε!
Θα νικήσει η Αλήθεια!
Θα νικήσει ο Λαός!
Θα νικήσει η Δημοκρατία!
Είμαστε η μεγάλη, ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» κι εγώ θα είμαι για πάντα, για όλες και για όλους σας, ο Χρήστος.
Όχι μόνο ο Δήμαρχός σας, αλλά και ο άνθρωπός σας, στα δύσκολα και στα εύκολα.
Καλώ στο βήμα:
1. ΑΓΓΟΥΡΗ ΑΝΝΑ
2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΜΠΑ ΜΙΣΕΛ
4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
6. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΑΒΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
7. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
8. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
9. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
10. ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
11. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
12. ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
13. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
14. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΓΚΟΥΒΙΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
16. ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
17. ΔΑΡΑ – ΠΑΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
18. ΔΕΔΟΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
19. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
20. ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
21. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
22. ΖΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
23. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
24. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
25. ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
26. ΚΑΡΓΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
27. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΛΕΚΑ
28. ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
29. ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
30. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
31. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

32. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

33. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
34. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ ΘΕΩΝΗ
35. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
36. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
37. ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΒΑΡΡΒΑΡΑ
38. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
39. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
40. ΝΟΤΑΡΑ – ΛΟΥΤΖΗ ΔΩΡΑ
41. ΝΤΑΝΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
42. ΝΤΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
43. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
44. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
45. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
46. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
47. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
48. ΠΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
49. ΠΛΕΣΣΑΣ ΦΩΤΗΣ
50. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
51. ΡΕΝΤΕΣΗ ΓΙΑΝΝΑ
52. ΡΟΥΤΣΗ-ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
53. ΣΑΚΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
54. ΣΑΜΨΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
55. ΣΚΟΥΤΕΡΗ – ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ
56. ΤΖΕΦΡΙΟΥ – ΤΣΟΥΜΑ ΕΛΕΝΗ
57. ΤΡΙΚΟΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
58. ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
59. ΤΣΕΡΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
60. ΤΣΟΠΕΛΑ – ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ
61. ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
62. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα