ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορηγία στην Παναχαϊκή ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

  • 288
    Shares

Μετά τον Αίαντα Γαστούνης και τον Αιγέα, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμα μεγάλη χορηγία, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη σημασία. Και είναι η χορηγία προς την Παναχαϊκή, η οποία τις τελευταίες μέρες άλλαξε χέρια και από τον Σάκη Καλογερόπουλο, πέρασε στον Γιώργο Μπάρλο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Γιώργος Μπάρλος, εκτός από μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος πλέον της ΠΑΕ Παναχαϊκή, είναι και πολύ στενός φίλος του «Τζο», ο οποίος μπορεί να κατάγεται από την Ηλεία, ωστόσο στην Πάτρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια.

Στη φωτογραφία, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με τον Γιώργο Μπάρλο, ενώ του παραδίδει την επιταγή της χορηγίας στην οποία προέβη.

Σχολιάζοντας την κίνησή του αυτή, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ανέφερε ότι τον συνδέει στενή φιλία με τον νέο Πρόεδρο της Παναχαϊκής, ενώ συνάμα και ο ίδιος ελπίζει με την κίνησή του αυτή να βοηθήσει την ομάδα της Πάτρας. Επίσης τόνισε την αμφίδρομη σχέση και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει μια καλή συνεργασία ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα ηλειακά σωματεία και ιδιαίτερα τον Αίαντα Γαστούνης.


  • 288
    Shares