ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Χρήστος Παλυβός: «Το Δημοτικό Κάμπινγκ της Κουρούτας είναι έτοιμο να χαθεί»! (βίντεο)


«Βόμβα μεγατόνων» έριξε σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του δήμου κ. Χρήστος Παλυβός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησής του. Συγκεκριμένα, ο κ. Παλυβός αποκάλυψε ότι η ΕΤΑΔ βρίσκεται σε διαδικασία ενοικίασης ή πώλησης του Δημοτικού Κάμπινγκ της Κουρούτας, εξέλιξη που φυσικά, αναμένεται καταστροφική για τον δήμο Ήλιδας αλλά και την τοπική οικονομία.

Αναφερόμενος στους λόγους της παραίτησής του ο κ. Παλυβός είπε: «Κάποιοι πίστεψαν ότι το κάμπινγκ το ανοίγω για ίδιο όφελος. Δεν ήταν για ίδιο όφελος. Όταν ξεκινάμε και λέμε από πέρυσι ότι θα πάμε να πάρουμε το κάμπινγκ για πολλά χρόνια, δυστυχώς, δεν υπήρχε η βούληση; Δεν υπήρχε η θέληση; Δεν υπήρχε η όρεξη από κάποιους που ήταν αρμόδιοι, μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα. Άρα δεν υπάρχει και νόημα να είμαι εδώ που είμαι. Εδώ που είμαι τώρα να κάνω τι; Διαχείριση ενός ενοικίου από το κτίριο της Κουρούτας;».

Συνεχίζοντας όμως ο κ. Παλυβός αποκάλυψε: «Για να δείτε το μέγεθος της ζημιάς που πάει να γίνει με το κάμπινγκ, την προηγούμενη Πέμπτη είχαν κατέβει οι μηχανικοί της ΕΤΑΔ να φωτογραφήσουν τα κτίρια για να βγάλουν ενεργειακά πιστοποιητικά. Που σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να το νοικιάσουν κάπου ή να το πουλήσουν. Εγώ θέτω προς των ευθυνών τους και τους 33 εκλεγμένους του δήμου Ήλιδας, συν την Πολιτεία ολόκληρη, μην αφήσουμε και χαθεί το κάμπινγκ γιατί είναι έτοιμο να χαθεί… Τις ενέργειες δεν θα τις υποδείξω εγώ, υπάρχουν αρμόδιοι να τρέξουν να μην το χάσουμε».

Παράλληλα, ο κ. Παλυβός παρουσίασε και τα οικονομικά στοιχεία των 12 μηνών που βρισκόταν στο «τιμόνι» της Εταιρείας Ακινήτων του δήμου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσους τον κατηγόρησαν για «ανικανότητα».