ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα συμμετοχής του Δήμου Ήλιδας στην Πανηλειακή Γενική Απεργία για την Πατρών – Πύργου

spot_img

Προτεινόμενα

ΘΕΜΑ: “ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ, ΖΗΤΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ”.

Γραπτή εισήγηση με τις απαιτούμενες υπογραφές -όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας-, προκειμένου να συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση του Φεβρουαρίου το θέμα συμμετοχής του Δήμου Ήλιδας στην Πανηλειακή Γενική Απεργία για την Πατρών – Πύργου που διοργανώνεται από το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών, κατέθεσε εγκαίρως από το προηγούμενο συμβούλιο στις 31 Ιανουαρίου 2020 η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Βάσει του γραπτού αιτήματος, το οποίο συνοδευόταν από 11 υπογραφές δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας και των δύο δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ, το θέμα συμμετοχής του Δήμου μας λόγω της κρισιμότητάς του, θα πρέπει να είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη του επερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Επειδή η κινητοποίηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα όρια των νομών Ηλείας και Αχαΐας, καλούμε την δημοτική αρχή και ειδικότερα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ορίσει άμεσα την συνεδρίαση και οπωσδήποτε πριν τις 26 του μήνα.

Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί σίγουρα αντιδημοκρατική ενέργεια και μεθόδευση, προκειμένου να μην αποφασίσει το κυρίαρχο όργανο του Δήμου μας την συμμετοχή ή όχι των δημοτών μας.

Σε αυτή την κρίσιμη για την περιοχή μας στιγμή δεν περισσεύει κανείς και σίγουρα θα πρέπει όλοι οι αιρετοί να τεθούν προ των ευθυνών τους.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο επικεφαλής μας και τέως δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, πρώτιστο δικό μας μέλημα είναι ο δρόμος να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος το 2023, κάτι που τίθεται και ανοιχτά πλέον εν αμφιβόλω από το υπουργείο Υποδομών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα