Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Χριστοδουλόπουλος: «Ουδέποτε υπέγραψα ελευθέρας στον Δαλαβούρα-Ο Αστέρας κινείται νομικά»

spot_img

Παρέμβαση του Προέδρου του Αστέρα Βασίλη Χριστοδουλόπουλου είχαμε, ο οποίος θορυβημένος, όπως ανέφερε, μόλις ενημερώθηκε ότι η Νίκη Τραγανού ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Δαλαβούρα, κινήθηκε άμεσα προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να κινηθεί νομικά. 

Επικοινώνησε με τη Νίκη Τραγανού, με την ΕΠΣ Ηλείας, αλλά και εν συνεχεία με δικηγόρο στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθεί και να κινηθεί νόμιμα, να μπλοκάρει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Όπως ενημερωθήκαμε, ήδη ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ήρθε σε επαφή με διακεκριμένο νομικό, ειδικό στο αθλητικό δίκαιο, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειές του.

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο με τον Πρόεδρο του Αστέρα Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να μας ενημερώσει για το τι έχει συμβεί, αυτός ανέφερε:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα ότι ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Σταύρος Δαλαβούρας, ανακοινώθηκε από το σωματείο της Νίκης Τραγανού. Άμεσα επικοινώνησα με τον Γραμματέα του Αστέρα, τον Κώστα Κριετσιώτη, ο οποίος μου είπε ότι δεν του υπέγραψε ελευθέρας. Μπορώ αυτή τη στιγμή να διαβεβαιώσω, ότι ούτε εγώ, ως Πρόεδρος, αλλά ούτε και ο κ. Κριετσιώτης, ως Γραμματέας, υπογράψαμε ελευθέρας στον κ. Δαλαβούρα. Και ως γνωστόν, για να μείνει ελεύθερος κάποιος ποδοσφαιριστής, απαιτούνται υπογραφές του Προέδρου και του Γραμματέα. Ενημερώνω λοιπόν την φίλαθλη κοινή γνώμη, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες, ότι ουδείς από τον Αστέρα Αμαλιάδας συνηγόρησε και υπέγραψε να αποδεσμευθεί ο Σταύρος Δαλαβούρας. Και επειδή το θέμα πέρα από το ουσιαστικό του σκέλος, ενέχει και το ηθικό, ενημερώνω επίσης πάσα κατεύθυνση ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, κινεί ήδη νομικές διαδικασίες για να μπλοκάρει τη μεταγραφή του».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα