ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδουλόπουλος: “Τιμά τον Αστέρα η παρουσία του Ανδρέα Παπαδάτου”


Μέλος του ηλεκτρονικού Μητρώου της Γ.Γ.Α. θα είναι εντός ολίγων ημερών ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσκόμιση εγγράφων που απαιτούνται. Πλέον, εκείνο που απομένει, είναι να προκηρυχθούν εκλογές και να περάσει ο σύλλογος από τη διοίκηση Πρωτοδικείου, σε κανονικά εκλεγμένη διοίκηση.

Για τον σκοπό αυτό, αλλά και προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, θα έχουμε το βράδυ της Τρίτης συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Παπαδάτο και τον εκτελεστικό διευθυντή Βασίλη Χριστοδουλόπουλο. Στόχος θα είναι να σχεδιαστεί σειρά επαφών και με άλλους ντόπιους επιχειρηματίες, ώστε να πλαισιωθεί η διοίκηση.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στο ilia.news για την επικείμενη συνάντηση, ανέφερε: “Ξεκινήσαμε πέρσι με πολλές δυσκολίες. Έπρεπε να οργανωθεί ο σύλλογος, να μπορέσει και πάλι να αποκτήσει οντότητα. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι τιμή για τον Αστέρα να ηγείται ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας του Ανδρέα Παπαδάτου. Και δεσμεύομαι ότι όσο παραμένει μπροστάρης, εγω θα βρίσκομαι στο πλευρό του, πλάι του για να τον στηρίζω”.

Όπως είπαμε, ο Αστέρας αν και δεν ολοκληρωθηκε το Πρωτάθλημα, κατάφερε φέτος να πραγματοποιήσει μια σειρά από κινήσεις, όπως η οργάνωση και κάθοδος της ομάδας στο Πρωταθλημα μέσα από την απόκτηση παικτών, αλλά και η εγγραφή του συλλόγου στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., ανακαία συνθήκη προκειμένου ο Αστέρας να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, από χθες ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις στην Ακαδημία του συλλόγου, όπου εκατοντάδες παιδιά γυμνάζονται υπο τις οδηγίες των προπονητών τους, παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Στον Αστέρα, θέλουν ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά να ξεκινήσει έγκαιρα και να μην φάσουμε ξανά την τελευταία στιγμή, όπως συνέβη πέρσι. Γι’ αυτό και δρομολογούνται μια σειρά από σναντήσεις, με στόχο να καταλήξουμε σε συγκρότηση διοίκησης και ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δόμηση της ομάδας.