ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή για το διάγγελμα Τσίπρα


Στα μνημόνια οδηγηθήκαμε από μια ανάλγητη κυβέρνηση Πασοκ, με σύνθημα ένα ψέμα (λεφτά υπάρχουν) από το στόμα ενός Πρωθυπουργού, του Γ.Α.Παπανδρέου, που δεν ντράπηκε να δηλώνει στο CNN ότι η χώρα είναι διεφθαρμένη για να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Τότε η κυβέρνηση του περίπου 40%, τιμωρήθηκε από τον Ελληνικό Λαό και καταποντίστηκε στις εκλογές, ο δε ψεύτης Πρωθυπουργός εξαφανίστηκε από την πολιτική σκηνή.
Τότε είχαμε χρέος της τάξεως του 120% του ΑΕΠ και οι διεθνείς τοκογλυφικοί κύκλοι, που πραγματικά κυβερνούν την Ε.Ε. μας έλεγαν ότι από το χρέος αυτό κινδυνεύει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και συνεπώς οι Έλληνες πρέπει να «θυσιαστούν».
Σήμερα, ένας ακόμη ψεύτης Πρωθυπουργός που ψηφίστηκε με μια σειρά ψεμάτων για προεκλογικά συνθήματα, μας λέει ότι πέτυχε τους οικονομικούς στόχους και με χρέος της τάξεως του 180% του ΑΕΠ θα βγούμε από τα μνημόνια!!!
Τον ψεύτη αυτόν Πρωθυπουργό στηρίζει κι ένας ψεύτης «πατριώτης», ο Πρόεδρος των ΑνΕλ Καμένος. Μαζί κοροϊδεύουν τον Λαό, ξευτιλίζουν τις θυσίες του και τον σπρώχνουν όλο και πιο βαθιά σε μια οικονομική κρίση υπέρ των ξένων συμφερόντων που τους στηρίζουν στην εξουσία.
Ο Ελληνικός Λαός δεν θα ανεχθεί άλλα ψέματα. Είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες και να υπομείνει οικονομικές δυσπραγίες, εφόσον η ηγεσία του, μεταχειρίζεται με σεβασμό τις θυσίες κι εργάζεται με σύνεση για το συμφέρον του Λαού. Δηλαδή τα εντελώς αντίθετα από αυτά που πράττει η συγκυβέρνηση Σύριζα Ανελ.
Όπως και το ανάλγητο Πασόκ που ενσωματώσατε στις τάξεις σας, έτσι κι εσείς θα καταδικαστείτε στις επερχόμενες εκλογές, ως ένοχοι και συνένοχοι όλων εκείνων που εξαπατούν τους Έλληνες και φροντίζουν μόνο για την προσωπική τους ευημερία.
Έρχεται η ώρα που οι Εθνικιστές θα αναλάβουμε την εξουσία της χώρας και θα οδηγήσουμε τους Έλληνες στην ευημερία, στην τάξη και στην ασφάλεια.
Φτάνουν τα ψέματα. Ώρα για Εθνική Ανασυγκρότηση!

Χρυσή Αυγή