Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντιδήμαρχος Ήλιδας Κώστας Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε τους πολίτες για προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η διακοπή είναι απαραίτητη προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης βλαβών στον σύνδεσμο «Πηνειός» του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Κακοτάρι, στο ύψος του Σιμόπουλου.
Η διακοπή της υδροδότησης θα ξεκινήσει από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 24 Ιουλίου και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι κοινότητες που θα επηρεαστούν είναι:
- Σιμόπουλο
- Εφύρα
- Κάμπος
- Αυγή
- Οινόη
- Κεραμιδιά
- Δάφνη
Οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή ταλαιπωρία, επισημαίνοντας ότι οι εργασίες κρίνονται αναγκαίες για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.
Αν θέλεις, μπορώ να το διαμορφώσω και σε ύφος τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας με πιο δυναμικό τίτλο και υπότιτλο.





