Χ. Παλλαδινός: “Η αγορά μας έχει καλά πράγματα και πολύ καλές τιμές”

spot_img

Προτεινόμενα

Με αφορμή τις εκπτώσεις που ξεκινούν την Δευτέρα 10 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών, κ. Χαράλαμπος Παλλαδινός, ο οποίος καλεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης να προτιμήσουν να κάνουν τα ψώνια τους από την περιοχή, τονίζοντας πως η αγορά έχει και καλά πράγματα και πολύ καλές τιμές. «Η περίοδος των εκπτώσεων, είναι μια καλή ευκαιρία για τους καταναλωτές να ψωνίσουν καλά και φθηνά και για μας τους εμπόρους να πάρουμε μια ανάσα».

Ο κ. Παλλαδινός αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλοι οι έμποροι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης. «Η κατάσταση είναι για όλους ιδιαίτερα δύσκολη. Λεφτά δεν υπάρχουν και όλοι βρισκόμαστε σε απόγνωση αφού οι υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται. Είμαστε αγροτικός νομός και ευελπιστούμε τώρα που οι αγρότες πήραν κάποια λεφτά από τις καλλιέργειές τους να τα ρίξουν στο τόπο μας και να μη διοχετευθούν σε άλλες περιοχές όπου δεν υπάρχει όφελος. Μια αλυσίδα είναι όλα. Αν κάποιος ψωνίσει σε ένα κατάστημα της περιοχής σίγουρα το ίδιο θα κάνει και ο καταστηματάρχης. Έτσι, το χρήμα θα διακινείται στην περιοχή και όλοι θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το λέω τόσο απλά για να το καταλάβουν. Υπάρχει μια έξαρση αγορών μέσω ιντερνέτ θεωρώντας πως ο καταναλωτής θα βρει πιο φθηνά είδη. Ίσως, το πετύχει μα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας. Η συναλλαγή μέσω ίντερνετ είναι απρόσωπη. Άλλωστε, θα συνιστούσα στους καταναλωτές πριν προβούν σε αγορές είτε μέσω ίντερνετ είτε σε άλλες πόλεις να κάνουν μα έρευνα στις δικές μας αγορές. Σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα μπορέσει να αλλάξει κάτι. «Νομίζω πως θα περάσουν πολλά χρόνια για να επανέρθουμε σε μια ανεκτή οικονομική κατάσταση», είπε συγκεκριμένα. «Είμαι πάνω από 20 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου κι αυτό που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια είναι πρωτόγνωρο. Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να λέμε πως κάθε πέρυσι και καλύτερα. Ο εμπορικός κόσμο χτυπιέται αλύπητα από ένα κράτος το οποίο αμφιβάλλω εάν έχει κάποιο σχεδιασμό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα