ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Χ.Χριστοδουλόπουλος: Σύγκλιση εδώ και τώρα δημοτικού συμβουλίου μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Χρήστου Παλυβού


 ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ

Η δημοτική αρχή, συνεχίζοντας την προσφιλή της τακτική της επικοινωνιακής διαχείρισης όλων των θεμάτων, προσπαθεί –δίχως να μπορεί– να ακολουθήσει ή να προβλέψει τις εξελίξεις πάνω σε σοβαρά θέματα της πόλης, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Τρανό παράδειγμα η ανακοίνωση της παραίτησης ενός ακόμα μέλους της, του προέδρου της Εταιρείας Ακινήτων, ο οποίος έφερε στην επιφάνεια ένα κρίσιμο θέμα για το μέλλον της πόλης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ΕΤΑΔ στην οποία ανήκει το Κάμπινγκ της Κουρούτας ετοιμάζεται είτε να ενοικιάσει είτε να πουλήσει τις δομές, δίχως ο Δήμαρχος να έχει κάνει κάποια ενέργεια για να αντιστρέψει το κλίμα.

Μάλιστα, μηχανικοί της ΕΤΑΔ κάνουν ήδη μετρήσεις στα κτήρια του κάμπινγκ και των υπολοίπων δομών, προκειμένου να εκδοθούν τα ενεργειακά πιστοποιητικά, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για πώληση ή για ενοικίαση σε ιδιώτη.

Αντί, λοιπόν, ο Δήμαρχος της πόλης να ασχολείται με την ουσία τέτοιων θεμάτων, συνεχίζει να τάζει «λαγούς με πετραχήλια», χωρίς όμως αντίκρισμα.

Αφού ο ίδιος δεν έπραξε απολύτως τίποτα από το 2007 μέχρι το 2014, που το κάμπινγκ από τον τότε δήμο Αμαλιάδας πέρασε στην Κτηματική Εταιρεία και στη συνέχεια στην ΕΤΑΔ, σήμερα συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα παρά τις σοβαρές καταγγελίες από μέλος της παράταξής του.

Όπως ακριβώς έκανε και πριν από 10 μήνες, όπου διαβεβαίωνε τους πάντες πως πήρε το κάμπινγκ από την ΕΤΑΔ για δύο χρόνια και λίγους μήνες μετά που εμείς αποκαλύψαμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει μας, μας είπε στο συμβούλιο ότι θα κάνει κατάληψη στις δομές γιατί τίθεται θέμα τίτλων ιδιοκτησίας. Αντί αυτού, σήμερα μάθαμε ότι η ΕΤΑΔ ετοιμάζεται να παραδώσει όλες τις δομές σε ιδιώτη.

Κύριε Δήμαρχε, ή εθελοτυφλείτε ή δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα της ανικανότητας και της ανυπαρξίας σας να κινδυνεύει να χαθεί ίσως η μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας, που συνδέεται άρρηκτα με το κάμπινγκ της Κουρούτας.

Για το λόγο αυτό ζητούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, με μοναδικό θέμα τις αρνητικές εξελίξεις που αφορούν στο κάμπινγκ της Κουρούτας.

Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο και μαζί να χαθεί η προοπτική και το μέλλον του Δήμου μας.

ΥΓ: Για όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε ο κ. Χρήστος Παλυβός σχετικά με την λειτουργία της Εταιρείας Ακινήτων τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο δεν μας αγγίζουν, αλλά τις επόμενες ημέρες θα απαντηθούν σημείο προς σημείο σε ειδική Συνέντευξη Τύπου, από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ηλία Ευσταθόπουλο.

 

Χρήστος Παλυβός: «Το Δημοτικό Κάμπινγκ της Κουρούτας είναι έτοιμο να χαθεί»! (βίντεο)