Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Ψήφισαν με απίστευτη ταλαιπωρία – Τελικά έκλεισε η μοναδική κάλπη (φώτο)

spot_img

Ψήφισαν με απίστευτη ταλαιπωρία - Τελικά έκλεισε η μοναδική κάλπη (φώτο)Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους ψηφοφόρους στην σημερινές εκλογές του επιμελητηρίου Ηλείας αφού η παράταξη του κ.Νικολούτσου ενώ αρχικά δεν επέτρεψε να υπάρξουν περισσότερες κάλπες στο νομό και ταλαιπώρησε τους ψηφοφόρους που ήταν από μακριά.

Τους ταλαιπώρησε και στην διαδικασία, αφού δεν είχε επανδρώσει σωστά με προσωπικό με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι έπρεπε να περιμένουν όρθιοι στην καλύτερη περίπτωση στη ουρά πάνω από 50 λεπτά έως και μιάμιση ώρα ώστε να ψηφίσουν.

Με αποτέλεσμα να μην έχει την συμμετοχή που περίμεναν διότι ερχόντουσαν και έβλεπαν την ουρά και έφευγαν. Μετά τον χαμό αυτόν ο ένας με τον άλλο ενημέρωναν για την κατάσταση που επικρατούσε στο εκλογικό κέντρο και τους παρότρυναν να μην έρθουν καθόλου.

Λογικό  διότι έπρεπε να αφήσουν τις επιχειρήσεις τους πολλες ώρες γιατί ήταν μια Κυριακή που ήταν η αγορά ανοιχτή και αν έφευγαν από το μαγαζί του θα έπρεπε μαζί με το πήγαινε- έλα και την ώρα αναμονής που ήταν μεγάλη να χάσει όλο το εργατικό ωράριο και να χάσει όλο τον τζίρο της επιχειρηση του .

Αποτέλεσμα ένα μπάχαλο,τελικά αυτοί που ψήφισαν  ήταν Ήρωες.

Τέλικα στις 7 το απόγευμα έκλεισε η κάλπη και άρχισε η διαδικασία καταμέτρησης .

Νεότερα μαζί με τα αποτελέσματα σε νέα μας ανάρτηση…

Νεότερη ενημέρωση 20:30 17/12/2017

 

«Άγγιξαν»  τους 1800 οι ψηφίσαντες στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων,  για τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο Επιμελητήριο Ηλείας.

Συνολικά στις εκλογές ψήφισαν 1799 επαγγελματίες, εκ των οποίων 861 για τις υπηρεσίες, 520 για το εμπορικό τμήμα, 316 για τη μεταποίηση, 54 για το εξαγωγικό και 48 για το τουριστικό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα