Ωραίο το Παραμύθι του Τέως,όμως δεν έχει Δράκο – Τολμά να μιλά για υποβάθμιση της πόλης ο Δήμαρχος των…«Λουκέτων»!

spot_img

Προτεινόμενα

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ! – ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ… «ΛΟΥΚΕΤΩΝ»!

Και επειδή το τελευταίο διάστημα έχετε επιδοθεί σε έναν ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΛΑΣΠΗΣ, σχετικά με το πώς παραλάβαμε την πόλη και που βρίσκεται σήμερα, σας λέω για ακόμα μία φορά ότι ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

Στη θητεία μας καταφέραμε –πάση θυσία– να κρατήσουμε ανοιχτές όλες τις υπηρεσίες, τις δομές υγείας και ότι άλλο τέθηκε από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, κι όλα αυτά παρά τα απόνερα της οικονομικής κρίσης που συνεχίζουν να πλήττουν την Ελληνική κοινωνία.

Εμείς με τις συντονισμένες ενέργειές μας και την επιχειρηματολογία μας κρατάμε στην πόλη το Υποθηκοφυλακείο, το Νοσοκομείο, το κατάστημα της ΔΕΗ, το παράρτημα της ΔΕΔΔΗΕ και ότι άλλο έτυχε στη θητεία μας να θέλει να κλείσει –επαναλαμβάνουμε– η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Αντιθέτως, κατά τις θητείες του τέως Δημάρχου –που ευτυχώς για τους δημότες θα παραμείνει τέως– και παρά τις εποχές των παχιών αγελάδων, έκλειναν η μία υπηρεσία και η μία δομή μετά την άλλη.

Θα σας απαριθμήσουμε μόνο τις (9) εννέα από αυτές που έχουμε πρόχειρες, αν και είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν κι άλλες:

  • Επιθεώρηση Εργασίας που έφυγε από την Αμαλιάδα και πήγε στον Πύργο, παρά τις προσπάθειες του τότε προέδρου του Εργατικού Κέντρο και τις εκκλήσεις να βοηθήσει ο Δήμος προκειμένου να μην φύγει.
  • Τα γραφεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Αμαλιάδας που έφυγαν κι αυτά από την Αμαλιάδα και σήμερα λειτουργούν ΜΟΝΟ στο Πύργο.
  • Το Λιμενικό Σταθμό Παλουκίου που έκλεισε οριστικά και μεταφέρθηκε υπηρεσιακά και διοικητικά στο Κατάκολο.
  • Τις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΤΕ που έφυγαν από την περιοχή μας και εγκαταστάθηκαν ΜΟΝΟ στο Πύργο.
  • Το παράρτημα του ΤΕΙ Πάτρας με δύο αυτόνομα τμήματα και 1.200 φοιτητές που «κατάφεραν» να μετατραπεί σε μόνο ένα τμήμα το 2013 με μόλις 20 φοιτητές, το οποίο μάλιστα ανήκει από τότε σε σχολή του Μεσολογγίου.

Φυσικά υπάρχουν και δομές που έκλεισαν και είχαν άμεση σχέση με τον Δήμο Ήλιδας:

  • ΚΛΕΙΣΑΤΕ οριστικά τον 3ο Παιδικό Σταθμό Αμαλιάδας, λες και δεν ήταν χρήσιμος για την πόλη και το παρουσιάσατε τότε ως συγχώνευση με τον Παιδικό Σταθμό που ήδη προϋπήρχε εδώ και δεκαετίες, στην περιοχή Καλλίτσα.
  • ΚΛΕΙΣΑΤΕ και υποβαθμίσατε το Δημόσιο ΙΕΚ το οποίο επί θητείας μας πήρε και πάλι τη θέση που του αρμόζει στην εκπαίδευση, αφού το επανεκκινήσαμε.
  • ΚΛΕΙΣΑΤΕ τρία (3) Γυμνάσια και περίπου είκοσι (20) Δημοτικά Σχολεία, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Τότε όμως σας έφταιγε η κεντρική εξουσία διότι εσείς είστε ο δυναμικός και διεκδικητικός δήμαρχος!
  • ΚΛΕΙΣΑΤΕ τα Δημοτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που η χρησιμότητά τους φαίνεται από το γεγονός ότι πολλά ιδιωτικά ΚΔΑΠ δημιουργήθηκαν αμέσως μετά και συνεχίζον να αυξάνονται.
  • ΒΑΛΑΤΕ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ακόμα και σε τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Αμαλιάδας, ενός μοναδικό πολιτιστικού «πνεύμονα» για την πόλη μας.

Αν σε αυτά κύριε «τέως» προσθέσουμε και ανεπάρκειες χειρισμών σας σε διάφορα άλλα σοβαρά θέματα, τότε καταλαβαίνει κανείς πως μπορείτε κάλλιστα να χαρακτηριστείτε και ως ο Δήμαρχος των «λουκέτων» και της υποβάθμισης της πόλης.

Οι συνδημότες μας αντιλαμβάνονται ότι αν έρθετε και πάλι στα πράγματα, τότε σίγουρα θα παραδώσετε κωμόπολη στις επόμενες γενιές, αφού για τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα θα πέσετε και πάλι αμαχητί.

Αρκετά με τα μεγάλα λόγια και τους λεονταρισμούς. Για ακόμα μία φορά σας υπενθυμίζουμε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΉΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα