Όλες οι χθεσινές αντιδράσεις δικαιώνουν την τοποθέτηση του Δημ. Κωνσταντόπουλου…

spot_img

Προτεινόμενα

Αδιανόητα θεωρούν όσα ανακοινώθηκαν περί χρηματικών απολαβών από ιδιώτη σε γιατρούς  του Νοσοκομείου Αμαλιάδας  επιστημονικοί φορείς και άλλοι παράγοντες. «Καυστικός» για τέτοιες ανακοινώσεις υπήρξε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης  που τόνισε ότι για το θέμα θα φθάσει ακόμη και στον Εισαγγελέα.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η δήλωση του γιατρού πρώην Δκτή του προαναφερόμενου Νοσοκομείου και Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα που ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί στη δημόσια υγεία δεν μπορούν ούτε να έχουν ιδιωτικό ιατρείο ούτε οποιαδήποτε άλλη οικονομική συναλλαγή παρά μόνο αυτή που ορίζεται από το νόμο και το Υπουργείο.

Στο μεταξύ στα … «κάγκελα» βρίσκονται και οι νυν εργαζόμενοι ιατροί της συγκεκριμένης Νοσηλευτικής Μονάδας με αυτά που άκουσαν…

Τα παραπάνω έρχονται να δικαιώσουν την τελευταία τοποθέτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αμαλιάδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που έδειξε ότι αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά τα ζητήματα των δομών υγείας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Άλλωστε πρώτος ορθά  – κοφτά είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιοακυρώνοντας επι της ουσίας τις δήθεν … εξαγγελίες Παπαδακου!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα