ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Όλοι γύρο μας «ουρλιάζουν» και εμείς «ΜΟΥΓΚΑ»


«Βροχή» οι απευθείας αναθέσεις με εξωφρενικά ποσά αλλά… εξήγηση καμιά!

 

Παρά τις τόσες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τη σωρεία των απευθείας αναθέσεων από την Οικονομική Επιτροπή και την Δημοτική Αρχή Ήλιδας, δεν είδαμε πουθενά καμιά εξήγηση ή απάντηση για το σκεπτικό τους ή για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν ή ανάδοχοι ή οτιδήποτε άλλο για τα υπέρογκα ποσά.

Και επειδή ξέρουμε πολύ καλά ότι η «στρόφιγγα της ενημέρωσης» είναι κλειστή για το «Ilia.news» τόσο από την Δημοτική Αρχή όσο και από τους εκλεκτούς της ειδικούς συνεργάτες, ας χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον τα «αγαπημένα» σας ΜΜΕ για να δώσετε κάποιες απαντήσεις.

Και τις απαντήσεις δεν τις οφείλετε σε εμάς, αλλά στους ψηφοφόρους σας. Στους εκατοντάδες και χιλιάδες συμπολίτες σας, που τους χτυπήσατε φιλικά την πλάτη και τους τάξατε προγράμματα 100 ημερών και ένα καλύτερο αύριο. Στους δημότες που πιστεύουν σε εσάς και περιμένουν να δουν πράγματα και το βασικότερο να κλείσετε τα στόματα που κουβεντιάζουν έντονα τα χειρότερα για εσάς, λόγο των δικών μας αποκαλύψεων.

Υ.Γ Καλά αυτά τα «γερόντια» τα ξέρουμε από παλιά…Εσείς οι λιγοστοί νεαροί στο δημοτικό σχήμα τι ;

12.960 ευρώ για πέντε… «άδεια» σπιτάκια και ένα «έρημο» δέντρο… – Δείτε πόσο στοίχισε ο Πολιούχος

ΣΟΚ το ΠΑΡΤΥ συνεχίζεται ; 9.000 χιλιάδες ευρώ για τα ασανσέρ του Πολυχώρου!

3.892,98 ευρώ για συντήρηση και επισκευή του κλιματιστικού στο γραφείο δημάρχου