Όσο κι αν επενδύει στην κινδυνολογία η ΝΔ, η κατασκευή του Πάτρα – Πύργος ξεκίνησε και θα υλοποιηθεί ως αυτοκινητόδρομος και όχι ως μονοπάτι, όπως είχαν σχεδιάσει.

spot_img

Προτεινόμενα

Μπροστά στον πανικό της εκκίνησης του έργου Πάτρα – Πύργος πριν από το Πάσχα, όπως είχε δεσμευθεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και για να καλύψουν τις ευθύνες τους για τη μη υλοποίηση του έργου κατά τη διακυβέρνησή τους, οι Πουαρό της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα, με πρώτο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της και ακολούθως τα γνωστά τοπικά Μέσα που παραπληροφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια, «ανακάλυψαν» ότι τα μηχανήματα στα δυο εργοτάξια του έργου  Πάτρα – Πύργος «εξαφανίστηκαν» μετά την επίσκεψη του Υπουργού. Μάλιστα, αξιοποιώντας πλήρως όλα τα προεκλογικά τερτίπια και τα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στη διάθεσή τους, προς επίρρωση των ισχυρισμών τους, ανέβασαν και «φωτογραφικά ντοκουμέντα» που αποδεικνύουν ότι τα μηχανήματα δεν είναι εκεί.

Πολύ βολικά όμως «ξέχασαν» να πουν ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να ξεκουραστούν. Κατά συνέπεια, Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα, όπως και την Πρωτομαγιά, είναι απολύτως λογικό να μην δουλεύουν. Εκτός κι αν τους φαντάζονται ως σκλάβους σε γαλέρα να εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο και χωρίς διαλείμματα. Τους  πληροφορούμε λοιπόν, ότι τα μηχανήματα δεν είναι στα εργοτάξια αφού το προσωπικό δεν εργάζεται λόγω των διακοπών του Πάσχα και αυτά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο, καθώς οι εργοταξιακοί  χώροι χωροθετούνται και περιφράσσονται τις επόμενες ημέρες.

Επίσης,  από την πλευρά μας να τους διαβεβαιώσουμε ότι ούτε ο ευσεβής τους πόθος θα επαληθευτεί, ούτε η λάσπη τους θα μας πτοήσει.  Εκείνοι που επενδύουν σε καθυστερήσεις με την ελπίδα να εκλεγούν πανηγυρικά ως νέοι σωτήρες, να είναι σίγουροι πως το έργο θα προχωρήσει κανονικά παρά την κινδυνολογία και τους προτρέπουμε να πάνε ξανά στο σημείο να φωτογραφηθούν, την ερχόμενη εβδομάδα που τα συνεργεία θα είναι εκεί και μετά να ζητήσουν συγγνώμη για τις πρακτικές Μαυρογιαλούρου με τις οποίες επιλέγουν να πολιτεύονται, όπως και για αυτά που έλεγαν επί τέσσερα χρόνια.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα