34.9 C
Pýrgos
Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών στο Γενικό νοσοκομείο Αμαλιάδας…

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών στο Γενικό νοσοκομείο Αμαλιάδας…
Σχίζουν τα ιμάτιά τους με κροκοδείλια δάκρυα υποκρισίας πάνω στο “κουφάρι” του νοσοκομείου.
Θα τονίσω με έμφαση τα λόγια του Βλαντιμίρ Ναμπόκοβ και θα παρακαλέσω να το λάβουν υπόψη οι δήθεν αρμόδιοι και οι δήθεν αγωνιστές για τη Σωτηρία και λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδος :
«μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»
Όπως επίσης και πως « φωνή λαού, οργή Θεού!»
Η υγεία είναι το πρώτιστο αγαθό του ανθρώπου. Είναι το Α και το Ω της ζωής μας. Και το σύστημα υγείας στην Ηλεία είναι στην εντατική…
Τα πέντε τελευταία χρόνια προσωπικά αλλά και το σύνολο των πολιτών της Ηλείας έχουμε ζήσει απείρου κάλλους τραγελαφικές καταστάσεις με πλήθος δημοσιευμάτων και κροκοδείλια δάκρυα από δήθεν σωτήρες όπως επίσης και «τσαμπουκάδες» με οργή και καλά για όποιον πειράξει το νοσοκομείο, απανωτές συσκέψεις και συναντήσεις δήθεν αρμοδίων στο υπουργείο, ανακοινώσεις δημάρχων, ανακοινώσεις βουλευτών και λοιπά…
Και φτάνουμε στο σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2019. Παρόλα τα παραπάνω η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη.
Και όλοι αυτοί και πάλι στο κάδρο και σήμερα να επαναλαμβάνουν τον ίδιο κύκλο ενεργειών δήθεν αγωνίας και πόνου.
Τη μία βλέπουμε τους βουλευτές μας κ. Νικολακοπουλο και κ. Αυγερινοπούλου στο υπουργείο υγείας, την άλλη το Δήμαρχο κ. Λέντζα στο Υπουργείο, από την άλλη ο κ. Παπαδάκος με δωρεές που γίνονται πράξεις σε ένα νοσοκομείο « κουφάρι» και από την άλλη ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης που προετοιμάζεται για εγκαίνια στο νοσοκομείο και ο σύλλογος φίλων του νοσοκομείου παράλληλα να θέτει άλλη γραμμή ως νέο μοντέλο λειτουργίας του νοσοκομείου ενώ παράλληλα το Υπουργείο είχε θέση προς κάλυψη τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου Αμαλιάδας στη σχετική πρόσφατη προκήρυξη.
Άντε να βγάλει συμπέρασμα ο πολίτης από όλες αυτές τις μεμονωμένες και ανεξάρτητες κι ασυντόνιστες μεταξύ τους ενέργειες για το τι μέλλει γενέσθαι.
Τέλος το πλέον αηδιαστικό είναι ότι πάνω σε αυτή την τραγελαφική κατάσταση λειτουργίας και κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου έκτισαν ορισμένοι τις πολιτικές τους φιγούρες , διεκδικώντας και αρκετοί εξασφαλίζοντας θέση στο δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας..
Πάνω σε αυτό το χάος λειτουργίας του νοσοκομείου μας, στην έκκληση βοήθειας από τους πολίτες, στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της δήθεν εξυπηρέτησης βρέθηκαν πολλοί από το προσωπικό του νοσοκομείου μας, ιατρικό και υπαλληλικό,που άρπαξαν την ευκαιρία να στήσουν την πολιτική τους και μέσω ψηφοθηρίας να εκλεγούν και να καμαρώνουν σήμερα ως δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ήλιδας.
Επειδή την προηγούμενη Κυριακή απόγευμα βρέθηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μεταφέροντας τη μητέρα όλα αυτά που αναφέρω είναι λίγα.
Τελικά όπως ήταν «αναμενόμενο» φυσικά σχεδόν αμέσως μου ζητήθηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο του Πύργου από μια νεαρή γιατρό που κάνει το αγροτικό της κι εφημέρευε αφού φυσικά της ζήτησα τον λόγο και της σχολίασα με ανάλογο τόνο και ύφος, αν και αυτή είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, όλα αυτά τα καθημερινά παρόμοια φαινόμενα που συμβαίνουν στο νοσοκομείο.
Πέραν του φαινομένου οτι η πλειοψηφία των περιστατικών να φεύγουν στον Πύργο , το νοσοκομείο σήμερα βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Ακόμη και στην είσοδο που μπαίνεις και κοιτάς το ταβάνι βλέπεις φώτα σκουριασμένα ενώ τα άλλα στην είσοδο προς την παθολογική είναι σκουριασμένα και χωρίς λάμπες. Και να μην σχολιάσω τον εξωτερικό χώρο… Τι να πρωτοαναφέρω..
Καλώ ως πολίτης του δήμου αν έχουν τσίπα, αν έχουν γνώση της ευθύνης και υποχρέωσης τους, όλους που υπάγονται στο ιατρικό προσωπικό και υπαλληλικό προσωπικό του νοσοκομείου και ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τελικώς δημοτικοί σύμβουλοι να κάνουν ένα βήμα εμπρός και να πάρουν θέση κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια.
Να πάρουν θέση για όλα και όχι μόνο για το θέμα της παθολογικής και την επάνδρωσή του, που φυσικά είναι το μείζον.
Όχι άλλες συσκέψεις, όχι άλλες συναντήσεις, όχι άλλες δηλώσεις!
Αυτοεξευτελίζεστε!
Παρακολουθώ έντονα την τελευταία πενταετία την κατάσταση στο νοσοκομείο και το 2017 δεν προχώρησα τυχαία σε μήνυση στην εισαγγελία Αμαλιάδας ως δημοτικός σύμβουλος αλλά τότε όλοι κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια..
Δυστυχώς αργά βαδίζει και η δικαιοσύνη.
Το έχω πει και στο Δημοτικό Συμβούλιο πέρυσι ως δημοτικός σύμβουλος αν τυχόν και σου συμβεί κάτι σοβαρό σε σένα προσωπικά είτε σε δικό σου άνθρωπο φύγε τρέχοντας για Ρίο μήπως και προλάβεις να σωθείς. Διότι έτσι και κάνεις το λάθος να πας στην Αμαλιάδα, ξεκινάς έναν κύκλο διαδρομών που μπορεί να αποβεί μοιραίος. Στην Αμαλιάδα θα σε καθυστερήσουν για να βρουν τρόπο να σε στείλουν σίγουρα στον Πύργο και στον Πύργο κατά πολύ μεγάλες πιθανότητες θα σε διώξουν για το Ρίο. Άρα μέχρι να κάνεις όλο αυτό τον κύκλο ενδέχεται να πεθάνεις στο δρόμο όπως συνέβη στη σύζυγό του κυρίου Μουρμούρη που έτυχε να βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία και της συνέβη σοβαρό περιστατικό υγείας.
Λοιπόν κύριοι απολαμβάνετε την εξουσία του νοσοκομείου και στα δύσκολα- αν εξαιρέσω τον κύριο Μπακελα που βγαίνει μπροστά με θέσεις και φωνή- δεν υπάρχετε και κρύβεστε;;;

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα