• ΗΛΕΙΑ
  • Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας – «μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας – «μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Θα τονίσω με έμφαση τα λόγια του Βλαντιμίρ Ναμπόκοβ και θα παρακαλέσω να το λάβουν υπόψη οι δήθεν αρμόδιοι και οι δήθεν αγωνιστές για τη Σωτηρία και λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδος :

«μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

Για άλλη μια φορά με την «γλώσσα της αλήθειας» και δίνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο απάντηση σε όσους θέλησαν να κάνουν μικρόψυχη κριτική στις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του  για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας μίλησε χθες ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αφού αναφέρθηκε και πάλι στην ύπαρξη ευθυνών και εξέφρασε την δυσάρεστη έκπληξή του για τα όσα συνέβησαν τελευταία όταν την ίδια ώρα η πανδημία του covid -19 έχει κινητοποιήσει τους πάντες, τόνισε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθειά του για να βρεθούν οι λύσεις που δικαίως ζητούνται με σκοπό την παροχή επαρκών συνθηκών υγειονομικής περίθαλψης στην Ηλεία και το Δήμο Ήλιδας. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα παρακάτω :

« Εν μέσω πανδημίας και όταν η κατάσταση στα Νοσοκομεία όλης της χώρας βρίσκεται στο «κόκκινο» και όταν ακόμη βλέπουμε νοσηλευτικό προσωπικό από κάθε γωνιά της επικράτειας να έρχεται αλληλέγγυο και να μετακινείται στη Βόρειο Ελλάδα για να στηρίξει το έργο συναδέλφων τους που είναι στα όριά τους, αλλά και όταν η αβεβαιότητα της επόμενης μέρας έχει εδραιωθεί στη ζωή μας  τότε ξεπερνάει κάθε κριτική αυτό που βιώσαμε την περ. εβδομάδα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το Νοσοκομείο μας…

Εκεί που είδαμε να διαμορφώνεται εικόνα αλληλοσπαραγμού, πλειοδοσία δηλώσεων σε υψηλούς τόνους παραστάσεις στην είσοδο της Μονάδας και στάσεις διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το δίκαιο του προσωπικού και τα αιτήματά του αλλά τέτοιες εικόνες μέσα στην πανδημία ;

Προσωπικά όπως είναι ήδη γνωστό επισκέφθηκα τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια παρουσιάζοντάς του την εικόνα των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ζητώντας του να παρέμβει δραστικά και άμεσα αφού η σημερινή κατάσταση «γεννά αυτοεξευτελισμό» και άκρατη παρωδία σε όσους εμπλέκονται με άστοχους χειρισμούς στο θέμα.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ

Η μικροπολιτική με την χαμηλού επιπέδου νοημοσύνη που φαίνεται ότι επιχειρούν κάποιοι – ευτυχώς μηδαμινοί – από το Δήμο Ήλιδας ασκώντας κριτική στο πρόσωπό μου και συνδυάζοντας την επιστολή – υπόμνημα που έχω ήδη στείλει στο Πρωθυπουργό, (υπονοώντας ότι ο κ. Μητσοτάκης αδιαφορεί) όπως και την παρέμβασή μου στον Υπουργό Υγείας με ξεπερνά και δεν ασχολούμαι . Άλλωστε αν και δεν έχω θεσμικό ρόλο πράττω πάντα αυτό που πρέπει και υπαγορεύει η συνείδησή μου.

Θέλω να προσθέσω  ότι ειδικά για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δηλώνω ενεργά  παρών από το 2014 με παρεμβάσεις συνεχείς, δραστικές και έντονες, τόσο ως δημοτικός σύμβουλος και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και σήμερα σε κεντρικό περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Σημειώνω εδώ και την παρέμβασή μου στη δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα με κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς το 2017 στην Εισαγγελία Αμαλιάδας όσον αφορά στο έργο της νέας πτέρυγας.

Ασφαλώς επιθυμώ και θα επιμείνω για αυτό προς κάθε κατεύθυνση να επιτευχθεί οριστική λύση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πλήρη επάνδρωση προσωπικού, εύρυθμη λειτουργία στους τομείς του λειτουργία επιτέλους της νέας πτέρυγας αλλά και διατήρηση στο ακέραιο του δημόσιου χαρακτήρα του.

Παράλληλα, απαιτείται η ενίσχυση και άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου όπως ακριβώς του αρμόζει ώστε να πάψουμε να θεωρούμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και κάθε φορά να τρέχουμε να… σωθούμε στα Νοσοκομεία της Πάτρας του Ρίου και της Αθήνας.

 

ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑΣΔΑ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΣΕ ΠΑΤΡΑ…

Και το λέω αυτό γιατί αν τυχόν και σου συμβεί κάτι σοβαρό σε σένα προσωπικά είτε σε δικό σου άνθρωπο φύγε τρέχοντας για Ρίο μήπως και προλάβεις να σωθείς. Διότι έτσι και κάνεις το λάθος να πας στην Αμαλιάδα, ξεκινάς έναν κύκλο διαδρομών που μπορεί να αποβεί μοιραίος. Στην Αμαλιάδα θα σε καθυστερήσουν για να βρουν τρόπο να σε στείλουν σίγουρα στον Πύργο και στον Πύργο κατά πολύ μεγάλες πιθανότητες θα σε διώξουν για το Ρίο. Άρα μέχρι να κάνεις όλο αυτό τον κύκλο ενδέχεται να πεθάνεις στο δρόμο όπως συνέβη στη σύζυγό του κυρίου Μουρμούρη που έτυχε να βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία και της συνέβη σοβαρό περιστατικό υγείας.

Σίγουρα βέβαια οι πολίτες στην Ηλεία γνωρίζουν πολύ καλά ‘ότι για αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι είτε είναι οι πολιτικοί μας είτε είναι άλλοι θεσμικοί οι οποίοι φωνασκούν με … «αέρα κοπανιστό» σε κάθε κρίση και μετά εξαφανίζονται και δεν ασχολούνται.

Τη μία βλέπουμε τους βουλευτές μας κ. Νικολακόπουλο και κ. Αυγερινοπούλου στο υπουργείο υγείας, την άλλη το Δήμαρχο κ. Λέντζα στο Υπουργείο, από την άλλη ο κ. Παπαδάκος με δωρεές που γίνονται πράξεις σε ένα νοσοκομείο « κουφάρι» και από την άλλη ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης που προετοιμάζεται για εγκαίνια στο νοσοκομείο και ο σύλλογος φίλων του νοσοκομείου παράλληλα να θέτει άλλη γραμμή ως νέο μοντέλο λειτουργίας του νοσοκομείου ενώ παράλληλα το Υπουργείο είχε θέση προς κάλυψη τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου Αμαλιάδας στη σχετική πρόσφατη προκήρυξη.

Άντε να βγάλει συμπέρασμα ο πολίτης από όλες αυτές τις μεμονωμένες και ανεξάρτητες κι ασυντόνιστες μεταξύ τους ενέργειες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το πλέον αηδιαστικό είναι ότι πάνω σε αυτή την τραγελαφική κατάσταση λειτουργίας και κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου έκτισαν ορισμένοι τις πολιτικές τους φιγούρες , διεκδικώντας και αρκετοί εξασφαλίζοντας θέση στο δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας..

Λοιπόν κύριοι απολαμβάνετε την εξουσία του νοσοκομείου και στα δύσκολα- αν εξαιρέσω τον κύριο Μπακέλα που βγαίνει μπροστά με θέσεις και φωνή- δεν υπάρχετε και κρύβεστε;

Πάνω σε αυτό το χάος λειτουργίας του νοσοκομείου μας, στην έκκληση βοήθειας από τους πολίτες, στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της δήθεν εξυπηρέτησης βρέθηκαν πολλοί από το προσωπικό του νοσοκομείου μας, ιατρικό και υπαλληλικό, που άρπαξαν την ευκαιρία να στήσουν την πολιτική τους και μέσω ψηφοθηρίας να εκλεγούν και να καμαρώνουν σήμερα ως δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ήλιδας.

Να ξανατονίσω δε για όσους ακόμη δεν το έχουν καταλάβει, ότι δεν επιδιώκω να ασκήσω αντιπολίτευση στο Δήμο Ήλιδας για τις αστοχίες του επί δεκαετίες και δεν θα παρασυρθώ σε μικροπολιτική όπως κάνουν οι ίδιοι. Ωστόσο έχοντας μελετήσει αρκετά το θέμα συγκεντρώνοντας στοιχεία με διαρκή ενημέρωση, και κοιτάζοντας ένα πλήθος συσκέψεων, δηλώσεων, παραστάσεων κλπ, διαπίστωσα και διαπιστώνω συνεχώς ότι ζούμε σε κατάσταση του παραλόγου. Η απάντηση σε αυτό είναι από την πλευρά μου η παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και η καταγραφή των πραγματικών γεγονότων και των παραλείψεων. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να είναι παθητικός παρατηρητής των εξελίξεων.

Σε αυτό τον αγώνα είμαι υπεράνω πολιτικής κομματικών αγγιλώσεων κριτικής και αμφισβητήσεως των προθέσεων μου… Η παροχή επαρκών υπηρεσιών υγείας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής μας και σε αυτό δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Δεν θα κάνω πίσω και δεν θα σταματήσω να παρεμβαίνω μέχρι να βρεθεί λύση. Και θα το κάνω ως άνθρωπος με ευαισθησία και ανιδιοτελή ενδιαφέρον για τον τόπο μου.

Αναμένω την απάντηση του Πρωθυπουργού όπως και τις ενέργειες του Υπουργού Υγείας και θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουν τελικά οριστική λύση για τα Νοσοκομεία μας. Με σεβασμό για την αγωνία και την αβεβαιότητα του καθενός μας πολύ περισσότερο όταν ένα πρόβλημα «κτυπά» την πόρτα του σπιτιού μας…

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

«Συντριβή» της Νέας Δημοκρατίας δείχνει η νέα δημοσκόπηση του «Ilia.news»

«Καθίζηση» σχεδόν… 15 ποσοστιαίων μονάδων (από τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2019) έδωσαν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας …

Οι εγγραφές στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή της Αμαλιάδας πότε ξεκινούν;

Ξεκίνησαν λοιπόν και τα σχολεία, ξεκίνησαν και οι εγγραφές στα δημόσια ΙΕΚ και πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε, πότε ξεκινούν …

Δημοσκόπηση «Ilia.news»: «Καταστροφική» η μέχρι στιγμής θητεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Ηλεία

Έκλεισε η δημοσκόπηση του «Ilia.news» με θέμα το πως αξιολογούν οι κάτοικοι της Ηλείας τη μέχρι στιγμής τη θητεία της …

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τη δολοφονία του 68χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις αρχές της επόμενης αναμένονται νεότερα στοιχεία που ίσως «φωτίσουν» περισσότερο τις συνθήκες αλλά …

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το …

Βαρύ το πένθος στην Αμαλιάδα για τα θύματα του τροχαίου στην Πατρών – Πύργου

Στο πένθος βυθίστηκε η Αμαλιάδα μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο ανθρώπων, που «έφυγαν» σήμερα από τη ζωή, σε …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας – «μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας – «μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Όχι άλλο Θέατρο Σκιών Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Θα τονίσω με έμφαση τα λόγια του Βλαντιμίρ Ναμπόκοβ και θα παρακαλέσω να το λάβουν υπόψη οι δήθεν αρμόδιοι και οι δήθεν αγωνιστές για τη Σωτηρία και λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδος :

«μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα!»

Για άλλη μια φορά με την «γλώσσα της αλήθειας» και δίνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο απάντηση σε όσους θέλησαν να κάνουν μικρόψυχη κριτική στις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του  για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας μίλησε χθες ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αφού αναφέρθηκε και πάλι στην ύπαρξη ευθυνών και εξέφρασε την δυσάρεστη έκπληξή του για τα όσα συνέβησαν τελευταία όταν την ίδια ώρα η πανδημία του covid -19 έχει κινητοποιήσει τους πάντες, τόνισε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθειά του για να βρεθούν οι λύσεις που δικαίως ζητούνται με σκοπό την παροχή επαρκών συνθηκών υγειονομικής περίθαλψης στην Ηλεία και το Δήμο Ήλιδας. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα παρακάτω :

« Εν μέσω πανδημίας και όταν η κατάσταση στα Νοσοκομεία όλης της χώρας βρίσκεται στο «κόκκινο» και όταν ακόμη βλέπουμε νοσηλευτικό προσωπικό από κάθε γωνιά της επικράτειας να έρχεται αλληλέγγυο και να μετακινείται στη Βόρειο Ελλάδα για να στηρίξει το έργο συναδέλφων τους που είναι στα όριά τους, αλλά και όταν η αβεβαιότητα της επόμενης μέρας έχει εδραιωθεί στη ζωή μας  τότε ξεπερνάει κάθε κριτική αυτό που βιώσαμε την περ. εβδομάδα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το Νοσοκομείο μας…

Εκεί που είδαμε να διαμορφώνεται εικόνα αλληλοσπαραγμού, πλειοδοσία δηλώσεων σε υψηλούς τόνους παραστάσεις στην είσοδο της Μονάδας και στάσεις διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το δίκαιο του προσωπικού και τα αιτήματά του αλλά τέτοιες εικόνες μέσα στην πανδημία ;

Προσωπικά όπως είναι ήδη γνωστό επισκέφθηκα τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια παρουσιάζοντάς του την εικόνα των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ζητώντας του να παρέμβει δραστικά και άμεσα αφού η σημερινή κατάσταση «γεννά αυτοεξευτελισμό» και άκρατη παρωδία σε όσους εμπλέκονται με άστοχους χειρισμούς στο θέμα.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ

Η μικροπολιτική με την χαμηλού επιπέδου νοημοσύνη που φαίνεται ότι επιχειρούν κάποιοι – ευτυχώς μηδαμινοί – από το Δήμο Ήλιδας ασκώντας κριτική στο πρόσωπό μου και συνδυάζοντας την επιστολή – υπόμνημα που έχω ήδη στείλει στο Πρωθυπουργό, (υπονοώντας ότι ο κ. Μητσοτάκης αδιαφορεί) όπως και την παρέμβασή μου στον Υπουργό Υγείας με ξεπερνά και δεν ασχολούμαι . Άλλωστε αν και δεν έχω θεσμικό ρόλο πράττω πάντα αυτό που πρέπει και υπαγορεύει η συνείδησή μου.

Θέλω να προσθέσω  ότι ειδικά για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δηλώνω ενεργά  παρών από το 2014 με παρεμβάσεις συνεχείς, δραστικές και έντονες, τόσο ως δημοτικός σύμβουλος και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και σήμερα σε κεντρικό περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Σημειώνω εδώ και την παρέμβασή μου στη δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα με κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς το 2017 στην Εισαγγελία Αμαλιάδας όσον αφορά στο έργο της νέας πτέρυγας.

Ασφαλώς επιθυμώ και θα επιμείνω για αυτό προς κάθε κατεύθυνση να επιτευχθεί οριστική λύση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πλήρη επάνδρωση προσωπικού, εύρυθμη λειτουργία στους τομείς του λειτουργία επιτέλους της νέας πτέρυγας αλλά και διατήρηση στο ακέραιο του δημόσιου χαρακτήρα του.

Παράλληλα, απαιτείται η ενίσχυση και άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου όπως ακριβώς του αρμόζει ώστε να πάψουμε να θεωρούμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και κάθε φορά να τρέχουμε να… σωθούμε στα Νοσοκομεία της Πάτρας του Ρίου και της Αθήνας.

 

ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑΣΔΑ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΣΕ ΠΑΤΡΑ…

Και το λέω αυτό γιατί αν τυχόν και σου συμβεί κάτι σοβαρό σε σένα προσωπικά είτε σε δικό σου άνθρωπο φύγε τρέχοντας για Ρίο μήπως και προλάβεις να σωθείς. Διότι έτσι και κάνεις το λάθος να πας στην Αμαλιάδα, ξεκινάς έναν κύκλο διαδρομών που μπορεί να αποβεί μοιραίος. Στην Αμαλιάδα θα σε καθυστερήσουν για να βρουν τρόπο να σε στείλουν σίγουρα στον Πύργο και στον Πύργο κατά πολύ μεγάλες πιθανότητες θα σε διώξουν για το Ρίο. Άρα μέχρι να κάνεις όλο αυτό τον κύκλο ενδέχεται να πεθάνεις στο δρόμο όπως συνέβη στη σύζυγό του κυρίου Μουρμούρη που έτυχε να βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία και της συνέβη σοβαρό περιστατικό υγείας.

Σίγουρα βέβαια οι πολίτες στην Ηλεία γνωρίζουν πολύ καλά ‘ότι για αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι είτε είναι οι πολιτικοί μας είτε είναι άλλοι θεσμικοί οι οποίοι φωνασκούν με … «αέρα κοπανιστό» σε κάθε κρίση και μετά εξαφανίζονται και δεν ασχολούνται.

Τη μία βλέπουμε τους βουλευτές μας κ. Νικολακόπουλο και κ. Αυγερινοπούλου στο υπουργείο υγείας, την άλλη το Δήμαρχο κ. Λέντζα στο Υπουργείο, από την άλλη ο κ. Παπαδάκος με δωρεές που γίνονται πράξεις σε ένα νοσοκομείο « κουφάρι» και από την άλλη ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης που προετοιμάζεται για εγκαίνια στο νοσοκομείο και ο σύλλογος φίλων του νοσοκομείου παράλληλα να θέτει άλλη γραμμή ως νέο μοντέλο λειτουργίας του νοσοκομείου ενώ παράλληλα το Υπουργείο είχε θέση προς κάλυψη τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου Αμαλιάδας στη σχετική πρόσφατη προκήρυξη.

Άντε να βγάλει συμπέρασμα ο πολίτης από όλες αυτές τις μεμονωμένες και ανεξάρτητες κι ασυντόνιστες μεταξύ τους ενέργειες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το πλέον αηδιαστικό είναι ότι πάνω σε αυτή την τραγελαφική κατάσταση λειτουργίας και κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου έκτισαν ορισμένοι τις πολιτικές τους φιγούρες , διεκδικώντας και αρκετοί εξασφαλίζοντας θέση στο δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας..

Λοιπόν κύριοι απολαμβάνετε την εξουσία του νοσοκομείου και στα δύσκολα- αν εξαιρέσω τον κύριο Μπακέλα που βγαίνει μπροστά με θέσεις και φωνή- δεν υπάρχετε και κρύβεστε;

Πάνω σε αυτό το χάος λειτουργίας του νοσοκομείου μας, στην έκκληση βοήθειας από τους πολίτες, στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της δήθεν εξυπηρέτησης βρέθηκαν πολλοί από το προσωπικό του νοσοκομείου μας, ιατρικό και υπαλληλικό, που άρπαξαν την ευκαιρία να στήσουν την πολιτική τους και μέσω ψηφοθηρίας να εκλεγούν και να καμαρώνουν σήμερα ως δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ήλιδας.

Να ξανατονίσω δε για όσους ακόμη δεν το έχουν καταλάβει, ότι δεν επιδιώκω να ασκήσω αντιπολίτευση στο Δήμο Ήλιδας για τις αστοχίες του επί δεκαετίες και δεν θα παρασυρθώ σε μικροπολιτική όπως κάνουν οι ίδιοι. Ωστόσο έχοντας μελετήσει αρκετά το θέμα συγκεντρώνοντας στοιχεία με διαρκή ενημέρωση, και κοιτάζοντας ένα πλήθος συσκέψεων, δηλώσεων, παραστάσεων κλπ, διαπίστωσα και διαπιστώνω συνεχώς ότι ζούμε σε κατάσταση του παραλόγου. Η απάντηση σε αυτό είναι από την πλευρά μου η παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και η καταγραφή των πραγματικών γεγονότων και των παραλείψεων. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να είναι παθητικός παρατηρητής των εξελίξεων.

Σε αυτό τον αγώνα είμαι υπεράνω πολιτικής κομματικών αγγιλώσεων κριτικής και αμφισβητήσεως των προθέσεων μου… Η παροχή επαρκών υπηρεσιών υγείας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής μας και σε αυτό δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Δεν θα κάνω πίσω και δεν θα σταματήσω να παρεμβαίνω μέχρι να βρεθεί λύση. Και θα το κάνω ως άνθρωπος με ευαισθησία και ανιδιοτελή ενδιαφέρον για τον τόπο μου.

Αναμένω την απάντηση του Πρωθυπουργού όπως και τις ενέργειες του Υπουργού Υγείας και θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουν τελικά οριστική λύση για τα Νοσοκομεία μας. Με σεβασμό για την αγωνία και την αβεβαιότητα του καθενός μας πολύ περισσότερο όταν ένα πρόβλημα «κτυπά» την πόρτα του σπιτιού μας…

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

«Συντριβή» της Νέας Δημοκρατίας δείχνει η νέα δημοσκόπηση του «Ilia.news»

«Καθίζηση» σχεδόν… 15 ποσοστιαίων μονάδων (από τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2019) έδωσαν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας …

Οι εγγραφές στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή της Αμαλιάδας πότε ξεκινούν;

Ξεκίνησαν λοιπόν και τα σχολεία, ξεκίνησαν και οι εγγραφές στα δημόσια ΙΕΚ και πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε, πότε ξεκινούν …

Δημοσκόπηση «Ilia.news»: «Καταστροφική» η μέχρι στιγμής θητεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Ηλεία

Έκλεισε η δημοσκόπηση του «Ilia.news» με θέμα το πως αξιολογούν οι κάτοικοι της Ηλείας τη μέχρι στιγμής τη θητεία της …

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τη δολοφονία του 68χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις αρχές της επόμενης αναμένονται νεότερα στοιχεία που ίσως «φωτίσουν» περισσότερο τις συνθήκες αλλά …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων