Ένα ακόμα σπίτι για το «Χαμόγελο του παιδιού»

spot_img

Προτεινόμενα

Στο νέο σπίτι του συλλόγου «Το Χαμόγελο του παιδιού» στη θέση Αλιγαριά στον Πύργο το οποίο θα είναι έτοιμο εάν όλα πάνε καλά έως το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκαν χθες εκπρόσωποι του συλλόγου αλλά και εθελοντές που στηρίζουν τον σύλλογο και μίλησαν για αυτό. Πρόκειται για ένα οίκημα ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου  της κόρης του και του γαμπρού του που αποφάσισαν να προχωρήσουν στην δωρεά του προς το σύλλογο πριν μερικούς μήνες θέλοντας και οι ίδιοι να στηρίξουν το πολύ σημαντικό έργο του συλλόγου .

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος υπεύθυνος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ηλεία «Πρόκειται για μία διώροφη οικοδομή με έναν πάρα πολύ όμορφο περιβάλλοντα χώρο, έχοντας όλους τους βοηθητικούς επιπλέον χώρους. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα αν δεν είχαμε ανθρώπους δίπλα μας, όπως τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο που μας δώρισε μαζί με την κόρη του και το γαμπρό του αυτό το ωραίο σπίτι. Δίπλα μας έχουμε χορηγούς οι οποίοι πάρα πολλά χρόνια στηρίζουν το «Χαμόγελο του παιδιού». Οφείλω να πω, πως πριν από δύο χρόνια που ξεκινήσαμε, ένας φίλος ο Γιώργος Κολουκίνας που του είπα ότι έχουμε αυτό το θέμα, μου είπε πως θα το φτιάξουμε με όλους τους καλούς φίλους μας εδώ στον Πύργο και την Ηλεία. Έπιασε η ευχή του τόπο και σήμερα πραγματικά βλέπουμε ότι υπάρχει οργασμός έργων. Βέβαια οι εποχές είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορέσουν με πάρα πολύ μεγάλη άνεση να δώσουν αυτά που έδιναν μέχρι τώρα. Κι όμως δίνουν το μεγαλείο της ψυχής τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Η Κοινωνική Λειτουργός και συντονίστρια του Χαμόγελου στο νομό Κατερίνα Λιακοπούλου  «Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μας που σήμερα βρισκόμαστε εδώ και μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μας αυτή με τον κόσμο, με όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν αυτό το νέο χώρο που ετοιμάζεται για το Χαμόγελο. Είναι ένα νέο σπίτι, για το οποίο θα ανακοινώσουμε στην πορεία ποια θα είναι ακριβώς η χρήση του. Η συγκίνησή μας είναι πάρα πολύ μεγάλη γιατί αυτό το σπίτι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αν δεν είχαμε δίπλα μας όλους αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα είναι εδώ και άλλοι τόσοι που δεν είναι. Η σημερινή παρουσίαση είναι και ένα κάλεσμα προς τον κόσμο που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθεια αυτή του «Χαμόγελου», να ενώσει τις δυνάμεις του, μαζί με όλους εμάς για να μπορέσει το σπίτι αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μοιράσει πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα».

Για την αποπεράτωση  του νέου σπιτιού βοηθούν οι  Ζώης Σιδηροκαστρίτης ηλεκτρολόγος μηχανικός, ο Γιώργος Κουκίνας(κατάστημα υδραυλικών,χρωμάτων) ο Αλκιβιάδης Κουτσαντρέας(κάτοικος ΗΠΑ με καταγωγή από το Κάτω Σαμικό), Βαγγέλης Φωτεινόπουλος, Δημήτρης Καούκης, Γιάννης Παναγούλια, Αντώνης Γούργουρας, Ανδρέας Κάβουρας, Παναγιώτης Φραγκαντώνης, Ergon equipment, υδραυλικοί ενώ τον όμιλο Aldemar εκπροσώπησαν η Ιουλία Γκουβέρου μηχανικός του ξενοδοχείου Aldemar  και η Χρύσα Στυλιανίδη υπεύθυνη Ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα