• ΗΛΕΙΑ
  • Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

20χρόνια Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Λαγογιάννης & Πετρόπουλος live στο Κατάκολο – καντάδες & dj Kallahan στον Πύργο

Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

21η Ιουνίου: η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα συνεχίζονται και αυξάνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού στον Πύργο για τα 20 χρόνια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Χθες και προχθές στο θέατρο «Απόλλων», οι σπουδαστές του Παραρτήματος Πύργου του Ελληνικού Ωδείου – Μουσικός Σύλλογος «Ορφεύς» 1932 εισέπραξαν το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που προσήλθε να παρακολουθήσει τις συναυλίες τους.

Απόψε η Μικτή Χορωδία Πύργου θα βγει για την καθιερωμένη της καντάδα στους δρόμους και τα στενά της πόλης, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Όσοι επιθυμείτε να πάρετε μια ανάσα δροσιάς, στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα live με τον Πυργιώτη Γιώργο Λαγογιάννη με έντεχνα κυρίως κομμάτια, καθώς και τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και τη μπάντα του, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Γαστούνη και θα ερμηνεύσει και τα δικά του τραγούδια και διασκευές σε πιο alternative-pop ύφος. Για όσους παραμείνουν στην πόλη, ο dj Πάνος Καραχάλιος έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ σετ ειδικά για τη Γιορτή στην ταράτσα του «Sherlock» στην κεντρική πλατεία Πύργου.

 

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες της Παρασκευής

Ιστορικό Μικτής Χορωδίας Πύργου

Η  τετράφωνη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ιδρύθηκε το 2000 ως Δημοτική, αλλά το 2003  μετατράπηκε  σε σωματείο αυτοδιοικούμενο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με εθελοντή καλλιτεχνικό Διευθυντή και μαέστρο, τον μουσικό Θεόδωρο Παναγόπουλο και πιανίστρια την Κα Τζένη Λάγιου.

Από τότε μέχρι σήμερα με συνέπεια και επιμονή έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο και κατέχει ένα ευρύ ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει τους κλασσικούς μας Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λοΐζο, Ανδριόπουλο, Κουγιουμτζή, Μαυρουδή, πολλούς νεότερους, αλλά και τους ρεμπέτες μας. Έχει πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Συμμετείχε  στην τελετή έναρξης και λήξης των Παρολυμπιακών Αγώνων, το Σεπτέμβριο του 2004 στην Αθήνα. Το 2013 συμμετείχε   στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γιάννης Τζουανόπουλος στο Ηρώδειο για τους  «Έλληνες του κόσμου». Στο 7ο Διεθνές  Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» 2-3 /5/2014 (διαγωνιστικό φεστιβάλ)  η Μικτή Χορωδία  Πύργου κατέλαβε την 6η θέση σε 13 χορωδίες και συμμετείχε στη διοργάνωση της χορωδίας  Ναυπάκτου  για το βιβλίο Γκίνιες «7 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη  για τα 7 χρόνια του φεστιβάλ από 777 χορωδούς».

Επισκέφτηκε την πόλη Boulogne-Sur-Mer στη Γαλλία ως προσκεκλημένη της χορωδίας “Chante joie” σε ανταπόδοση της φιλοξενίας της Γαλλικής Χορωδίας στον Πύργο και τραγούδησε μαζί με τη διακεκριμένη  σολίστ “Lucile Bayard”  στην πόλη BoulognesurMer  12-7-2014.

Διοργανώνει χορωδιακές Συναντήσεις στον Πύργο και  από το 2016 πραγματοποιεί στην Ολυμπία  το Φεστιβάλ Χορωδιών Αρχαίας Ολυμπίας που από φέτος  θα γίνει Διεθνές.

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, πριν δυο χρόνια ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Λαθραναγνώστης”, (Στον οποίο είχε τη χαρά να συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα και να κάνει την παραγωγή ο George Gaudy!) Ενώ τώρα ετοιμάζει νέο υλικό. Παίζει ελληνόφωνο Pop-Rock με Folk στοιχεία και οι στίχοι του είναι αυτοσαρκαστικοί/ειρωνικοί. Είχε διακριθεί, σαν νέος τραγουδοποιός, στην πρώτη “Ταράτσα” του Φοίβου Δεληβοριά, ενώ έχει βρεθεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ με ονόματα όπως: Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Γραμμένος κ.α.

Μαζί του θα είναι οι κύριοι:

Γιώργος Μάλλιαρης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Κώτσος Ελευθερίου: Μπάσο, Γιάννης Κυριαζόπουλος: Φυσαρμόνικα και Βασίλης Λέτσιος: Τύμπανα

 

https://youtu.be/SjBAvzDKxPE

https://youtu.be/t8mlP2Za9Wo

 

Γιώργος Λαγογιάννης

Ονομάζομαι Γιώργος Λαγογιάννης και κατάγομαι από την Πόλη του Πύργου στον νομό Ηλείας. Είμαι 20 ετών, απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου και τώρα σπουδάζω στο Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Ασχολούμαι όμως με την μουσική πολλά χρόνια αλλά δεν πήγα ποτέ σε ωδείο . Στο χώρο της μουσικής με μύησε ένας οικογενειακός φίλος. Αρχικά μάθαινα και έπαιζα αρμόνιο από την δευτέρα μέχρι και την πέμπτη δημοτικού, αργότερα λόγο μάλλον της ηλικίας και τον ερεθισμάτων που είχα ξεκίνησα κιθάρα. Μετέπειτα συνέχισα μόνος μου να ασχολούμαι με την κιθάρα και με την πάροδο του καιρού ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο πολύ και με το τραγούδι και κατάλαβα πόσο το αγάπησα . Από τότε δεν υπάρχει μέρα που να μην  έχω παίξει κιθάρα η τραγουδήσει .Έχω συμμετάσχει σε αρκετές σχολικές γιορτές και αυτή την στιγμή στήνουμε ένα σχήμα με κάποιους φίλους από τη Αθήνα. Πέρα όμως από την μουσική έχω ασχοληθεί και με το θέατρο και συγκεκριμένα συμμετείχα σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. (Θεατρικής Ομάδας Πύργου) από το 2011 μέχρι και το 2015, στη  τελευταία μάλιστα ενσάρκωνα ένα τσιγγάνο ο οποίος τραγουδούσε και έπαιζε τραγούδια Κεφαλλονίτικα και διάφορα άλλα παραδοσιακά.

Όλα αυτά τα χρόνια τα ακούσματα που είχα ήταν μεγάλου φάσματος. Υπήρξαν εποχές που άκουγα και έπαιζα μόνο ροκ μουσική όπως και κάθε έφηβος σε κάποια ηλικία. Τώρα όμως έχω βρει την αγάπη μου στην μουσική στα Ελληνικά και κυρίως «Έντεχνα» τραγούδια και στο «Νέο κύμα». Είναι τραγούδια πολύ παρεξηγημένα θεωρώ στην εποχή μας. Και εγώ τα θεωρώ τραγούδια που δεν σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά να θυμάσαι αυτά που έχεις ζήσει και να ζεις με αυτά γιατί είναι κομμάτι σου.

https://www.youtube.com/watch?v=qTHYyX0UBGE

 

Πάνος Καραχάλιος (dj Κallahan)

Ο Πάνος Καραχάλιος (dj Κallahan) είναι ένας πολυμορφικός disc jockey με πολύχρονη εμπειρία στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης του Πύργου αλλά και σε άλλες περιοχές σαν guest dj (Koυρούτα, Αμαλιάδα, κ.α). Το ρεπερτόριό του καλύπτει πολλά φάσματα και είδη μουσικής (disco, funk, soul, pop, rock, κα). Παίζει μουσική από πολύ μικρή ηλικία σε επαγγελματικό επίπεδο σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, ιδιωτικά πάρτυ, γάμους και διάφορες εκδηλώσεις.

Επίσης επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Melting Pot» στον Ρ/Σ Vox 103.3 τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παλιότερα υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στον Life 91.6, στον Λέτρινα fm και σε άλλους τοπικούς σταθμούς.

 

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Παρασκευή 21 Ιουνίου

-20:30 – Καντάδες στα στενά του Πύργου από τη Μικτή Χορωδία Πύργου

-21:30 – Live με τους Γιώργο Λαγογιάννη (έντεχνο) και Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και τη μπάντα του (alternative-pop) στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

-21:30 – Dj set από τον dj Πάνο Καραχάλιο στην ταράτσα του «Sherlock»

 

Σάββατο 22 Ιουνίου

-20:00 – Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με έργα για πιάνο, βιολί από τους σπουδαστές του Ωδείου «Ολύμπιον»

-21:30 – Party-Dj set από τους djs Daio & Johnny Kintz στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

 

Κυριακή 23 Ιουνίου

-20:00 – Live με τα σχήματα: «Kollibri sessions» (blues-folk), «Άννυ Όντρα» (ρεμπέτικο-σμυρναίικο, παραδοσιακό) και «Λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα» στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

-20:00 – Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με έργα για πιάνο, κλαρινέτο, σαξόφωνο από τους σπουδαστές του Ωδείου «Ολύμπιον»

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου, 20:00

Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με κλασσική & σύγχρονη μουσική από τους σπουδαστές πιάνου, κιθάρας, σύγχρονου τραγουδιού και μπουζουκιού του Ωδείου «Ολύμπιον»

 

 

*Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις προηγούμενες διοργανώσεις στον Πύργο: 2018: https://www.youtube.com/watch?v=B-50t_IiSYA

& 2019: https://www.youtube.com/watch?v=yphz5UY6zLg&t=24s

 

 

Διοργάνωση – Επικοινωνία

Πλανώδειο – Collectiva Artenativa – Ηρώ Ρήγα (6974993605)

 

Facebook: EuropeanMusicDayPyrgos

#EuropeanMusicDayPyrgos

#europeanmusicday

#emd2019

#EMD20

 

 

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

Πύργος: Τίμησαν τους αγωνιστές του 21

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Πύργο ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής, τιμώντας την μνήμη …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

20χρόνια Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Λαγογιάννης & Πετρόπουλος live στο Κατάκολο – καντάδες & dj Kallahan στον Πύργο

Έως 24 Ιουνίου οι εκδηλώσεις σε Πύργο & Κατάκολο – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

21η Ιουνίου: η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα συνεχίζονται και αυξάνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού στον Πύργο για τα 20 χρόνια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Χθες και προχθές στο θέατρο «Απόλλων», οι σπουδαστές του Παραρτήματος Πύργου του Ελληνικού Ωδείου – Μουσικός Σύλλογος «Ορφεύς» 1932 εισέπραξαν το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που προσήλθε να παρακολουθήσει τις συναυλίες τους.

Απόψε η Μικτή Χορωδία Πύργου θα βγει για την καθιερωμένη της καντάδα στους δρόμους και τα στενά της πόλης, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Όσοι επιθυμείτε να πάρετε μια ανάσα δροσιάς, στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα live με τον Πυργιώτη Γιώργο Λαγογιάννη με έντεχνα κυρίως κομμάτια, καθώς και τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και τη μπάντα του, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Γαστούνη και θα ερμηνεύσει και τα δικά του τραγούδια και διασκευές σε πιο alternative-pop ύφος. Για όσους παραμείνουν στην πόλη, ο dj Πάνος Καραχάλιος έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ σετ ειδικά για τη Γιορτή στην ταράτσα του «Sherlock» στην κεντρική πλατεία Πύργου.

 

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες της Παρασκευής

Ιστορικό Μικτής Χορωδίας Πύργου

Η  τετράφωνη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ιδρύθηκε το 2000 ως Δημοτική, αλλά το 2003  μετατράπηκε  σε σωματείο αυτοδιοικούμενο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με εθελοντή καλλιτεχνικό Διευθυντή και μαέστρο, τον μουσικό Θεόδωρο Παναγόπουλο και πιανίστρια την Κα Τζένη Λάγιου.

Από τότε μέχρι σήμερα με συνέπεια και επιμονή έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο και κατέχει ένα ευρύ ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει τους κλασσικούς μας Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λοΐζο, Ανδριόπουλο, Κουγιουμτζή, Μαυρουδή, πολλούς νεότερους, αλλά και τους ρεμπέτες μας. Έχει πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Συμμετείχε  στην τελετή έναρξης και λήξης των Παρολυμπιακών Αγώνων, το Σεπτέμβριο του 2004 στην Αθήνα. Το 2013 συμμετείχε   στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γιάννης Τζουανόπουλος στο Ηρώδειο για τους  «Έλληνες του κόσμου». Στο 7ο Διεθνές  Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» 2-3 /5/2014 (διαγωνιστικό φεστιβάλ)  η Μικτή Χορωδία  Πύργου κατέλαβε την 6η θέση σε 13 χορωδίες και συμμετείχε στη διοργάνωση της χορωδίας  Ναυπάκτου  για το βιβλίο Γκίνιες «7 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη  για τα 7 χρόνια του φεστιβάλ από 777 χορωδούς».

Επισκέφτηκε την πόλη Boulogne-Sur-Mer στη Γαλλία ως προσκεκλημένη της χορωδίας “Chante joie” σε ανταπόδοση της φιλοξενίας της Γαλλικής Χορωδίας στον Πύργο και τραγούδησε μαζί με τη διακεκριμένη  σολίστ “Lucile Bayard”  στην πόλη BoulognesurMer  12-7-2014.

Διοργανώνει χορωδιακές Συναντήσεις στον Πύργο και  από το 2016 πραγματοποιεί στην Ολυμπία  το Φεστιβάλ Χορωδιών Αρχαίας Ολυμπίας που από φέτος  θα γίνει Διεθνές.

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, πριν δυο χρόνια ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Λαθραναγνώστης”, (Στον οποίο είχε τη χαρά να συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα και να κάνει την παραγωγή ο George Gaudy!) Ενώ τώρα ετοιμάζει νέο υλικό. Παίζει ελληνόφωνο Pop-Rock με Folk στοιχεία και οι στίχοι του είναι αυτοσαρκαστικοί/ειρωνικοί. Είχε διακριθεί, σαν νέος τραγουδοποιός, στην πρώτη “Ταράτσα” του Φοίβου Δεληβοριά, ενώ έχει βρεθεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ με ονόματα όπως: Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Γραμμένος κ.α.

Μαζί του θα είναι οι κύριοι:

Γιώργος Μάλλιαρης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Κώτσος Ελευθερίου: Μπάσο, Γιάννης Κυριαζόπουλος: Φυσαρμόνικα και Βασίλης Λέτσιος: Τύμπανα

 

https://youtu.be/SjBAvzDKxPE

https://youtu.be/t8mlP2Za9Wo

 

Γιώργος Λαγογιάννης

Ονομάζομαι Γιώργος Λαγογιάννης και κατάγομαι από την Πόλη του Πύργου στον νομό Ηλείας. Είμαι 20 ετών, απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου και τώρα σπουδάζω στο Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Ασχολούμαι όμως με την μουσική πολλά χρόνια αλλά δεν πήγα ποτέ σε ωδείο . Στο χώρο της μουσικής με μύησε ένας οικογενειακός φίλος. Αρχικά μάθαινα και έπαιζα αρμόνιο από την δευτέρα μέχρι και την πέμπτη δημοτικού, αργότερα λόγο μάλλον της ηλικίας και τον ερεθισμάτων που είχα ξεκίνησα κιθάρα. Μετέπειτα συνέχισα μόνος μου να ασχολούμαι με την κιθάρα και με την πάροδο του καιρού ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο πολύ και με το τραγούδι και κατάλαβα πόσο το αγάπησα . Από τότε δεν υπάρχει μέρα που να μην  έχω παίξει κιθάρα η τραγουδήσει .Έχω συμμετάσχει σε αρκετές σχολικές γιορτές και αυτή την στιγμή στήνουμε ένα σχήμα με κάποιους φίλους από τη Αθήνα. Πέρα όμως από την μουσική έχω ασχοληθεί και με το θέατρο και συγκεκριμένα συμμετείχα σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. (Θεατρικής Ομάδας Πύργου) από το 2011 μέχρι και το 2015, στη  τελευταία μάλιστα ενσάρκωνα ένα τσιγγάνο ο οποίος τραγουδούσε και έπαιζε τραγούδια Κεφαλλονίτικα και διάφορα άλλα παραδοσιακά.

Όλα αυτά τα χρόνια τα ακούσματα που είχα ήταν μεγάλου φάσματος. Υπήρξαν εποχές που άκουγα και έπαιζα μόνο ροκ μουσική όπως και κάθε έφηβος σε κάποια ηλικία. Τώρα όμως έχω βρει την αγάπη μου στην μουσική στα Ελληνικά και κυρίως «Έντεχνα» τραγούδια και στο «Νέο κύμα». Είναι τραγούδια πολύ παρεξηγημένα θεωρώ στην εποχή μας. Και εγώ τα θεωρώ τραγούδια που δεν σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά να θυμάσαι αυτά που έχεις ζήσει και να ζεις με αυτά γιατί είναι κομμάτι σου.

https://www.youtube.com/watch?v=qTHYyX0UBGE

 

Πάνος Καραχάλιος (dj Κallahan)

Ο Πάνος Καραχάλιος (dj Κallahan) είναι ένας πολυμορφικός disc jockey με πολύχρονη εμπειρία στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης του Πύργου αλλά και σε άλλες περιοχές σαν guest dj (Koυρούτα, Αμαλιάδα, κ.α). Το ρεπερτόριό του καλύπτει πολλά φάσματα και είδη μουσικής (disco, funk, soul, pop, rock, κα). Παίζει μουσική από πολύ μικρή ηλικία σε επαγγελματικό επίπεδο σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, ιδιωτικά πάρτυ, γάμους και διάφορες εκδηλώσεις.

Επίσης επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Melting Pot» στον Ρ/Σ Vox 103.3 τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παλιότερα υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στον Life 91.6, στον Λέτρινα fm και σε άλλους τοπικούς σταθμούς.

 

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Παρασκευή 21 Ιουνίου

-20:30 – Καντάδες στα στενά του Πύργου από τη Μικτή Χορωδία Πύργου

-21:30 – Live με τους Γιώργο Λαγογιάννη (έντεχνο) και Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και τη μπάντα του (alternative-pop) στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

-21:30 – Dj set από τον dj Πάνο Καραχάλιο στην ταράτσα του «Sherlock»

 

Σάββατο 22 Ιουνίου

-20:00 – Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με έργα για πιάνο, βιολί από τους σπουδαστές του Ωδείου «Ολύμπιον»

-21:30 – Party-Dj set από τους djs Daio & Johnny Kintz στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

 

Κυριακή 23 Ιουνίου

-20:00 – Live με τα σχήματα: «Kollibri sessions» (blues-folk), «Άννυ Όντρα» (ρεμπέτικο-σμυρναίικο, παραδοσιακό) και «Λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα» στον Πολυχώρο Agora Open Hall στο Κατάκολο

-20:00 – Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με έργα για πιάνο, κλαρινέτο, σαξόφωνο από τους σπουδαστές του Ωδείου «Ολύμπιον»

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου, 20:00

Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» με κλασσική & σύγχρονη μουσική από τους σπουδαστές πιάνου, κιθάρας, σύγχρονου τραγουδιού και μπουζουκιού του Ωδείου «Ολύμπιον»

 

 

*Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις προηγούμενες διοργανώσεις στον Πύργο: 2018: https://www.youtube.com/watch?v=B-50t_IiSYA

& 2019: https://www.youtube.com/watch?v=yphz5UY6zLg&t=24s

 

 

Διοργάνωση – Επικοινωνία

Πλανώδειο – Collectiva Artenativa – Ηρώ Ρήγα (6974993605)

 

Facebook: EuropeanMusicDayPyrgos

#EuropeanMusicDayPyrgos

#europeanmusicday

#emd2019

#EMD20

 

 

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων