• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Αίας-Εθνικός Σκ. 2-0: Πώς είπαμε; -«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ-φορ»!

Αίας-Εθνικός Σκ. 2-0: Πώς είπαμε; -«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ-φορ»!

«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ φορ», ακούγεται το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλέξης Γαβριλόπουλος φαίνεται ότι έχει τον Νίκο Καράμπελα εναλλακτική επιλογή. Ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος, μια λύση «ανάγκης», ή μια επιλογή ειδικών συνθηκών στο Καναλάκι, σκόραρε και έκτοτε κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το σημερινό παιχνίδι, με τα χαρακτηριστικά που είχε, ήταν ένα κρας-τεστ για τον Παπαχριστόπουλο. Αυτός, σημείωσε δυο γκολ και αν μη τι άλλο, δικαίωσε την επιλογή αυτή.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Αίας, με δυο γκολ του Γιώργου Παπαχριστόπουλου, στο 2΄και στο 75΄, αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, πέτυχε τον αντικειμενικό του στόχο, που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί σε αυτό το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Ο Παπαχριστόπουλος, με τα δυο γκολ που σημείωσε, έγινε ο πρώτος σκόρερ του φετινού Αίαντα, πιάνοντας τον Βατσή στην κορυφή με τρία. Χάρισε την πεμπτουσία της θέσης του επιθετικού, που είναι το γκολ. Χάρισε όμως και άλλα πράγματα. Δύναμη, ενέργεια και πάθος στο επιθετικό τρίτο, παίζοντας σαν επιθετικός όταν η ομάδα έκανε επίθεση και σαν αμυντικός όταν η ομάδα έκανε άμυνα. Ξεκινούσε την πίεση από μπροστά, αυτό που θέλει ένας προπονητής. Και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, με μια εκτέλεση κεφαλιάς στο 1-0 που θα την ζήλευαν και τα καλύτερα σέντερ φορ, αλλά και με μια ωραία προσπάθεια στο δεύτερο γκολ, που επίσης θα τη ζήλευαν οι επιθετικοί. Βέβαια, δεν τα έκανε όλα άψογα. Είχε και λάθος επιλογές, κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο να μάθει τη θέση. Ίσως αν ήταν πιο απλός στις επιλογές του, να είχε ο Αίας πετύχει πιο γρήγορα ένα δεύτερο γκολ και να είχε ξεμπερδέψει με ένα παιχνίδι, που αν και το έφερε νωρίς στα μέτρα του, παρασύρθηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου και είχε μια κακή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος.

 

Δικό του ματς από το ξεκίνημα

Ο Αίας έδειξε από το ξεκίνημα, ότι το παιχνίδι αυτό έμελλε να γίνει δικό του. Προηγήθηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να το διαχειριστεί. Ο Εθνικός ανέβασε τις γραμμές του ψηλά και ο Αίας έπρεπε να βρει στην αντεπίθεση το δεύτερο γκολ, πράγμα το οποίο αποδείχθηκε όχι και τόσο απλό. Βέβαια ο Εθνικός δεν έδειξε ότι ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει. Χωρίς καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τη δυνατότητα να φτάνει πρώτος στη μπάλα, χωρίς καλές επιλογές. Έδειξε με άλλα λόγια, ότι είναι μια ομάδα η οποία θα αποχαιρετίσει εύκολα ή δύσκολα την κατηγορία, μια ομάδα ωστόσο που ανά πάσα στιγμή, είναι επικίνδυνη να κάνει «ζημιές» σε όποιον αντίπαλο την υποτιμήσει.

 

Άνοιξε ο ρυθμός στην επανάληψη

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε ποιοτικές στιγμές, ωστόσο στην επανάληψη απέκτησε ρυθμό. Ο Εθνικός βγήκε μπροστά και έγινε πιο απειλητικός, ενώ και ο Αίας βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και καλά χτυπήματα σε στατικές φάσεις, για να απειλήσει ουσιαστικά. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν ο τερματοφύλακας του Εθνικού δεν έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, μια εμφάνιση η οποία ωστόσο δεν είχε πρακτικό αντίκρισμα, δεδομένου ότι τελικά επιθετικά ο Εθνικός δεν είχε τις απαντήσεις.

 

Η αποβολή του Νίκου Δούλου

Ο Αίας, πέρα από τη νίκη του, είχε και μια πολύ σοβαρή απώλεια. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νίκος Δούλος, ένας παίκτης-«βαρόμετρο» της ομάδας. Ο Νίκος Δούλος, θα απουσιάσει έτσι από το ματς της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη στη Γαστούνη. Αυτό σε συνδυασμό με την απουσία και του Ντελγκάδο, κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή του Αίαντα. Ο Νίκος Δούλος βέβαια, δεν χάνει το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη εξαιτίας της αποβολής του στο 90ο λεπτό. Το ματς πρακτικά είχε χαθεί από νωρίς στο πρώτο μέρος, όταν με την πρώτη κίτρινη που αντίκρισε, συμπλήρωσε τέσσερις και αυτόματα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική. Οι κάρτες τώρα βέβαια από τέσσερις γίνονται και πάλι τρεις, οπότε εκτίοντας με τον Τηλυκράτη, αγωνίζεται στα Βραχνέικα παραμένοντας στο «όριο» των καρτών.

 

Το ντεμπούτο του Καρακίτσου

Ο Αίας, είχε για πρώτη φορά κάτω από τα γκολκπόστ του, τον Ραφαήλ Καρακίτσο. Θετικό ντεμπούτο, χωρίς να δεχθεί γκολ, χωρίς βεβαίως και να απειληθεί. Όπως είπαμε ο Εθνικός έδειξε άσχημο πρόσωπο, με τον Καρακίτσο κυριολεκτικά να πιάνει στα χέρια του πρώτη φορά τη μπάλα στο 45΄. Βεβαίως, στην επανάληψη, όπου η πίεση αυξήθηκε, ο Καρακίτσος συμμετείχε στο παιχνίδι, έστω και αν και πάλι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Ήταν όμως άκρως θετικό για την ψυχολογία του, στο πρώτο του παιχνίδι, σε ένα νέο περιβάλλον, να μην δεχθεί γκολ και πάνω απ΄όλα να νικήσει η ομάδα. Ο Καρακίτσος, έχει φέτος 5/5 ενενηντάλεπτα χωρίς να δεχθεί γκολ, ενδιαφέρον στοιχείο και αυτό, για έναν τερματοφύλακα που όπως είπαμε είναι καινούργιος στον Αίαντα και στη συνέχεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ντεμπούτο με τον Αίαντα, έκαναν και οι Γιώργος Βασιλικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Για τον Βασιλικόπουλο βέβαια, ήταν η επιστροφή του μετά απο μόλις τέσσερις μήνες, κατά συνέπεια και η δυνατότητα προσαρμογής του πιο εύκολη.Ο Βασιλικόπουλος, αγωνίστηκε σήμερα σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγε για τον Αστέρα, με την απόδοση να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ασταμάτητα ανεβοκατεβάσματα στην αριστερή πτέρυγα και θα έλεγε κανείς, αν δεν ήταν ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αξιωματικά, λόγω των δυο γκολ, κερδίζει τον τίτλο του MVP, ο τίτλος αυτός θα πήγαινε αβίαστα στον Γιώργο Βασιλικόπουλο. Στο παιχνίδι, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος έριξε και τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, στα τελευταία λεπτά, δείχνοντας ότι με το χρόνο, θα του δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

 

Το ματς καρέ-καρέ

  • 2′ : Σέντρα του Στανή, κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου στα δίχτυα (1-0)
  • 25′: Σουτ του Κακολύρη από καλή θέση άουτ.
  • 40′: Φάουλ του Βασιλικόπουλου, πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Δούλος το πλασέ, απέκρουσε ο Χατζηλάρης, απομάκρυνε ο Γερσίν.
  • 45′: Ατομική ενέργεια από δεξιά του Σταθάτου, σουτ με το αριστερό άουτ.
  • 47: Κόρνερ του Βασιλικόπουλου, δυνατό σουτ του Βατσή, σε κόρνερ ο Χατζηλάρης με το κεφάλι, καθώς μάλιστα τον τραυμάτισε η δύναμη της μπάλας.
  • 55′: Σουτ του Παπαχριστόπουλου άουτ.
  • 61′: Κόρνερ του Βασιλικόπουλου, κεφαλιά του Ρίλντι άουτ.
  • 63′: Σουτ του Βράπι μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
  • 66′: Αντεπίθεση του Εθνικού, κεφαλιά-ασίστ του Βαλάντη στον Μαρούδα, αυτός σούταρε από ιδανική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
  • 68′: Σουτ του Δούλου μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Χατζηλάρης.
  • 70′: Κοντινό πλασέ του Ζοάο Κλαούντιο, απέκρουσε ο Χατζηλάρης.
  • 74′: Παράλληλο γύρισμα του Λιβέρη, δεν μπόρεσαν ούτε ο Μαρούδας, ούτε ο Βαλάντης εξ’ επαφής να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
  • 75′: Ο Παπαχριστόπουλος στην αντεπίθεση, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).
  • 85′: Αποβολή του Λιβέρη με δεύτερη κίτρινη.
  • 90′: Αποβολή του Δούλου με δεύτερη κίτρινη.

 

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Δούλος, Βράπι (79′ Θεοδωρόπουλος), Ριτσούλι, Σταθάτος (73′ Ρούνης), Παπαχριστόπουλος.

Εθνικός: Χατζηλάρης, Νικολακόπουλος, Γέρσιν, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Βαλάντης, Μπλάτζιος, Μαρούδας (87′ Περιστέρης), Κακολύρης (80′ Σουμελάς), Αγαλιώτης (46′ Κακολύρης).

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: : Αποφάσισε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την έλευση της φλόγας στην Αμαλιάδα

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με Απόφαση Γενικής Συνέλευσης, της 15 ην Απριλίου 2024, με θέμα την κατάργηση …

Μεροκάματο από τον δήμο Πύργου… σε ασφαλιστική στη Θεσσαλονίκη;

Σε ασφαλιστική εταιρεία που εδρεύει… στη Θεσσαλονίκη θα ασφαλίσει τον στόλο των οχημάτων του ο δήμος Πύργου. “Μεροκάματο” δηλαδή που …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Αίας-Εθνικός Σκ. 2-0: Πώς είπαμε; -«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ-φορ»!

Αίας-Εθνικός Σκ. 2-0: Πώς είπαμε; -«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ-φορ»!

«Ο Αίας χρειάζεται σέντερ φορ», ακούγεται το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλέξης Γαβριλόπουλος φαίνεται ότι έχει τον Νίκο Καράμπελα εναλλακτική επιλογή. Ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος, μια λύση «ανάγκης», ή μια επιλογή ειδικών συνθηκών στο Καναλάκι, σκόραρε και έκτοτε κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το σημερινό παιχνίδι, με τα χαρακτηριστικά που είχε, ήταν ένα κρας-τεστ για τον Παπαχριστόπουλο. Αυτός, σημείωσε δυο γκολ και αν μη τι άλλο, δικαίωσε την επιλογή αυτή.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Αίας, με δυο γκολ του Γιώργου Παπαχριστόπουλου, στο 2΄και στο 75΄, αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, πέτυχε τον αντικειμενικό του στόχο, που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί σε αυτό το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Ο Παπαχριστόπουλος, με τα δυο γκολ που σημείωσε, έγινε ο πρώτος σκόρερ του φετινού Αίαντα, πιάνοντας τον Βατσή στην κορυφή με τρία. Χάρισε την πεμπτουσία της θέσης του επιθετικού, που είναι το γκολ. Χάρισε όμως και άλλα πράγματα. Δύναμη, ενέργεια και πάθος στο επιθετικό τρίτο, παίζοντας σαν επιθετικός όταν η ομάδα έκανε επίθεση και σαν αμυντικός όταν η ομάδα έκανε άμυνα. Ξεκινούσε την πίεση από μπροστά, αυτό που θέλει ένας προπονητής. Και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, με μια εκτέλεση κεφαλιάς στο 1-0 που θα την ζήλευαν και τα καλύτερα σέντερ φορ, αλλά και με μια ωραία προσπάθεια στο δεύτερο γκολ, που επίσης θα τη ζήλευαν οι επιθετικοί. Βέβαια, δεν τα έκανε όλα άψογα. Είχε και λάθος επιλογές, κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο να μάθει τη θέση. Ίσως αν ήταν πιο απλός στις επιλογές του, να είχε ο Αίας πετύχει πιο γρήγορα ένα δεύτερο γκολ και να είχε ξεμπερδέψει με ένα παιχνίδι, που αν και το έφερε νωρίς στα μέτρα του, παρασύρθηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου και είχε μια κακή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος.

 

Δικό του ματς από το ξεκίνημα

Ο Αίας έδειξε από το ξεκίνημα, ότι το παιχνίδι αυτό έμελλε να γίνει δικό του. Προηγήθηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να το διαχειριστεί. Ο Εθνικός ανέβασε τις γραμμές του ψηλά και ο Αίας έπρεπε να βρει στην αντεπίθεση το δεύτερο γκολ, πράγμα το οποίο αποδείχθηκε όχι και τόσο απλό. Βέβαια ο Εθνικός δεν έδειξε ότι ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει. Χωρίς καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τη δυνατότητα να φτάνει πρώτος στη μπάλα, χωρίς καλές επιλογές. Έδειξε με άλλα λόγια, ότι είναι μια ομάδα η οποία θα αποχαιρετίσει εύκολα ή δύσκολα την κατηγορία, μια ομάδα ωστόσο που ανά πάσα στιγμή, είναι επικίνδυνη να κάνει «ζημιές» σε όποιον αντίπαλο την υποτιμήσει.

 

Άνοιξε ο ρυθμός στην επανάληψη

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε ποιοτικές στιγμές, ωστόσο στην επανάληψη απέκτησε ρυθμό. Ο Εθνικός βγήκε μπροστά και έγινε πιο απειλητικός, ενώ και ο Αίας βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και καλά χτυπήματα σε στατικές φάσεις, για να απειλήσει ουσιαστικά. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν ο τερματοφύλακας του Εθνικού δεν έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, μια εμφάνιση η οποία ωστόσο δεν είχε πρακτικό αντίκρισμα, δεδομένου ότι τελικά επιθετικά ο Εθνικός δεν είχε τις απαντήσεις.

 

Η αποβολή του Νίκου Δούλου

Ο Αίας, πέρα από τη νίκη του, είχε και μια πολύ σοβαρή απώλεια. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νίκος Δούλος, ένας παίκτης-«βαρόμετρο» της ομάδας. Ο Νίκος Δούλος, θα απουσιάσει έτσι από το ματς της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη στη Γαστούνη. Αυτό σε συνδυασμό με την απουσία και του Ντελγκάδο, κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή του Αίαντα. Ο Νίκος Δούλος βέβαια, δεν χάνει το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη εξαιτίας της αποβολής του στο 90ο λεπτό. Το ματς πρακτικά είχε χαθεί από νωρίς στο πρώτο μέρος, όταν με την πρώτη κίτρινη που αντίκρισε, συμπλήρωσε τέσσερις και αυτόματα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική. Οι κάρτες τώρα βέβαια από τέσσερις γίνονται και πάλι τρεις, οπότε εκτίοντας με τον Τηλυκράτη, αγωνίζεται στα Βραχνέικα παραμένοντας στο «όριο» των καρτών.

 

Το ντεμπούτο του Καρακίτσου

Ο Αίας, είχε για πρώτη φορά κάτω από τα γκολκπόστ του, τον Ραφαήλ Καρακίτσο. Θετικό ντεμπούτο, χωρίς να δεχθεί γκολ, χωρίς βεβαίως και να απειληθεί. Όπως είπαμε ο Εθνικός έδειξε άσχημο πρόσωπο, με τον Καρακίτσο κυριολεκτικά να πιάνει στα χέρια του πρώτη φορά τη μπάλα στο 45΄. Βεβαίως, στην επανάληψη, όπου η πίεση αυξήθηκε, ο Καρακίτσος συμμετείχε στο παιχνίδι, έστω και αν και πάλι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Ήταν όμως άκρως θετικό για την ψυχολογία του, στο πρώτο του παιχνίδι, σε ένα νέο περιβάλλον, να μην δεχθεί γκολ και πάνω απ΄όλα να νικήσει η ομάδα. Ο Καρακίτσος, έχει φέτος 5/5 ενενηντάλεπτα χωρίς να δεχθεί γκολ, ενδιαφέρον στοιχείο και αυτό, για έναν τερματοφύλακα που όπως είπαμε είναι καινούργιος στον Αίαντα και στη συνέχεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ντεμπούτο με τον Αίαντα, έκαναν και οι Γιώργος Βασιλικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Για τον Βασιλικόπουλο βέβαια, ήταν η επιστροφή του μετά απο μόλις τέσσερις μήνες, κατά συνέπεια και η δυνατότητα προσαρμογής του πιο εύκολη.Ο Βασιλικόπουλος, αγωνίστηκε σήμερα σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγε για τον Αστέρα, με την απόδοση να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ασταμάτητα ανεβοκατεβάσματα στην αριστερή πτέρυγα και θα έλεγε κανείς, αν δεν ήταν ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αξιωματικά, λόγω των δυο γκολ, κερδίζει τον τίτλο του MVP, ο τίτλος αυτός θα πήγαινε αβίαστα στον Γιώργο Βασιλικόπουλο. Στο παιχνίδι, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος έριξε και τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, στα τελευταία λεπτά, δείχνοντας ότι με το χρόνο, θα του δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

 

Το ματς καρέ-καρέ

  • 2′ : Σέντρα του Στανή, κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου στα δίχτυα (1-0)
  • 25′: Σουτ του Κακολύρη από καλή θέση άουτ.
  • 40′: Φάουλ του Βασιλικόπουλου, πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Δούλος το πλασέ, απέκρουσε ο Χατζηλάρης, απομάκρυνε ο Γερσίν.
  • 45′: Ατομική ενέργεια από δεξιά του Σταθάτου, σουτ με το αριστερό άουτ.
  • 47: Κόρνερ του Βασιλικόπουλου, δυνατό σουτ του Βατσή, σε κόρνερ ο Χατζηλάρης με το κεφάλι, καθώς μάλιστα τον τραυμάτισε η δύναμη της μπάλας.
  • 55′: Σουτ του Παπαχριστόπουλου άουτ.
  • 61′: Κόρνερ του Βασιλικόπουλου, κεφαλιά του Ρίλντι άουτ.
  • 63′: Σουτ του Βράπι μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
  • 66′: Αντεπίθεση του Εθνικού, κεφαλιά-ασίστ του Βαλάντη στον Μαρούδα, αυτός σούταρε από ιδανική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
  • 68′: Σουτ του Δούλου μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Χατζηλάρης.
  • 70′: Κοντινό πλασέ του Ζοάο Κλαούντιο, απέκρουσε ο Χατζηλάρης.
  • 74′: Παράλληλο γύρισμα του Λιβέρη, δεν μπόρεσαν ούτε ο Μαρούδας, ούτε ο Βαλάντης εξ’ επαφής να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
  • 75′: Ο Παπαχριστόπουλος στην αντεπίθεση, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).
  • 85′: Αποβολή του Λιβέρη με δεύτερη κίτρινη.
  • 90′: Αποβολή του Δούλου με δεύτερη κίτρινη.

 

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Δούλος, Βράπι (79′ Θεοδωρόπουλος), Ριτσούλι, Σταθάτος (73′ Ρούνης), Παπαχριστόπουλος.

Εθνικός: Χατζηλάρης, Νικολακόπουλος, Γέρσιν, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Βαλάντης, Μπλάτζιος, Μαρούδας (87′ Περιστέρης), Κακολύρης (80′ Σουμελάς), Αγαλιώτης (46′ Κακολύρης).

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων