Βράβευσαν… το μέλλον του Χαβαρίου

spot_img

Προτεινόμενα

Το μέλλον του τόπου, τους νέους φοιτητές, βράβευσε το απόγευμα της Κυριακής το Τοπικό Συμβούλιο και οι σύλλογοι του Χαβαρίου σε μια «ζεστή» εκδήλωση στο Μπεκιάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαβαρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο  πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαβαρίου κ. Παναγιώτης Ρούνης, ενώ κεντρικός ομιλητής και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Ευάγγελος Μαραζιώτης.

Συμβουλές και νουθεσίες έδωσε με τη σειρά του στους νέους φοιτητές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και οι βουλευτές κ.κ. Διονύσιος Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος της βουλευτή κας Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου.

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων στους νέους φοιτητές μαζί με μια μικρή οικονομική βοήθεια από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ενώ κατά την διάρκεια της απονομής ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Ανδρέας Παπαδάκος δεσμεύτηκε του χρόνου, να ενισχύσει και αυτός οικονομικά τους νέους φοιτητές στο ξεκίνημά τους.

  •  
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα