• ΗΛΕΙΑ
  • Δεν ξέρουμε αν είστε Πλαστογράφος ή Απατεώνας, αλλά σίγουρα Ψεύδεστε κ. Νικολακόπουλε…!

Δεν ξέρουμε αν είστε Πλαστογράφος ή Απατεώνας, αλλά σίγουρα Ψεύδεστε κ. Νικολακόπουλε…!

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα ή είναι ακόμα χειρότερη η πλήρης απόκρυψη της αλήθειας;

Σε αυτό το δίλλημα έβαλε τη σκέψη μας η προχθεσινή απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Νικολακόπουλου στο «Documento» και TVXS, η οποία μάλιστα στάλθηκε και σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, πλην του «Ilia.news».

Βέβαια, διαβάζοντάς την αλλού, καταλάβαμε γιατί δεν στάλθηκε και σε εμάς… Γιατί απλούστατα… από παντού «έμπαζε νερά…».

Θα σταθούμε σε ένα μόνο σημείο της απάντησης του κ. Νικολακόπουλου, το οποίο αναφέρει: «Η μήνυση με την οποία επιχειρείται να συσχετίσουν κάποιοι το όνομα μου με την άνω απόφαση, υποβλήθηκε σε βάρος μου όπως πληροφορήθηκα προεκλογικώς, δηλαδή στις 10 Ιουνίου του 2019 με σκοπό να με πλήξει πολιτικά. Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου, δηλαδή δεν είμαι καν τυπικά κατηγορούμενος, δεν είμαι καν ύποπτος αφού δεν έχω κληθεί να δώσω εξηγήσεις και άρα να λάβω γνώση αυτής».

Αφού λοιπόν ο κ. Νικολακόπουλος δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται:

  • Στις 30 Απριλίου του 2018 γιατί κατέθεσε έγγραφες εξηγήσεις προς το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας;
  • Στις 3 Μαΐου του 2018 γιατί εμφανίστηκε στην Πταισματοδίκη Αμαλιάδας για Έκθεση – Εξέταση χωρίς όρκο;
  • Υπάρχει έγγραφο της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με ημερομηνία 10 Ιουνίου του 2019 από το οποίο διαφαίνεται ότι έχει γίνει προανάκριση; Μάλιστα την 11η Ιουνίου δεν έληγε η προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διώκονται ποινικά;
  • Τέλος, γιατί στις 28 Μαΐου 2020 η πληρεξούσια δικηγόρος σας ζήτησε την δικογραφία από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας προκειμένου να «συσχετίσει το περιεχόμενο της δικογραφίας αυτής σε σχέση με άλλες ποινικές δικογραφίες που μπορεί να αφορούν τον Ανδρέα Νικολακόπουλο του Θεοδώρου»; Υπάρχουν δηλαδή και άλλες δικογραφίες;
  • Τέλος… ισχύει ότι ο κ. Νικολακόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες μηνύσεις ως πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας από τις τότε διοικήσεις των Σωματείων Λαϊκών αγορών; Αυτό όμως είναι άλλη υπόθεση…
  • Είναι αλήθεια ότι ο Πατέρας σας κατέθεσε την διαθήκη όπου μετά αποδείχθηκε πλαστή ; Πως δεν έχει σχέση καμία η οικογένεια σας ; (το αναφέρει στην κατάθεση της η Συμβολαιογράφος)
  • Η Συμβολαιογράφος στην κατάθεση της αναφέρει ότι της είπε ο θανόντας ότι θα πήγαινε σε εσάς να φτιάξει την διαθήκη δεν ήρθε τελικά ;

Σαφώς και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για τον κ. Νικολακόπουλο μέχρι να προχωρήσουν οι υποθέσεις και να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση.

Σαφώς και όλα βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προανακρίσεων κτλ.

Αλλά το ψέμα κ. Νικολακόπουλε, έχει κοντά ποδάρια… Και λέγοντας ότι όλα αυτά έγιναν προεκλογικά, με σκοπό να σας πλήξουν πολιτικά οι αντίπαλοί σας και τα «ακραία στοιχεία», καθώς και όχι δεν γνωρίζατε τίποτα… ήταν ψέμα. Μην προσπαθείτε με νομικούς όρους και δικηγορίστικα «τερτίπια» να αποκρύψετε την αλήθεια.

Παρακάτω η απάντηση που έδωσε στα ΜΜΕ:

 

Η απάντηση του Βουλευτή

Το tvxs.gr αναζήτησε την άποψη του βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση και απαντά με την εξής επιστολή:

“Η υπόθεση στην οποία αναφέρεστε είναι παντελώς αβάσιμη. Η εμπλοκή του ονόματος μου σε ρόλο άλλον από αυτόν του συνηγόρου  έγινε και χρησιμοποιείται από πολιτικούς μου αντιπάλους αλλά και από ακραία στοιχεία. Ήδη κατά όσων έχουν επιχειρήσει να εμπλέξουν το όνομα μου έχω κινηθεί δικαστικώς και μέχρι σήμερα έχω δικαιωθεί πλήρως σε όσες υποθέσεις έχουν εκδικαστεί, όπως επίσης σας διαβεβαιώνω ότι θα κινηθώ στο μέλλον δικαστικώς κατά οποιουδήποτε επιχειρήσει να εμπλέξει το όνομα μου. Συνοπτικά, όπως μου ζητήσατε, σας εξηγώ:

  1. ΓH διαθήκη στην οποία αναφέρεστε δεν αναφέρει πουθενά το όνομα μου , δεν κληρονομώ κάτι με αυτήν, ούτε τα παιδιά μου και η σύζυγος μου, ούτε ο πατέρας μου ,ούτε και η μητέρα μου. Υπάρχει κανένας λόγος ή συμφέρον για έναν λογικό άνθρωπο να συνεργήσει με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποια πλαστογραφία ή απάτη με αυτή ; Απλή λογική.
  2. Σε δικαστική απόφαση στην οποία αναφερθήκατε και σε πρόσφατη δημοσίευση σας δεν είμαι διάδικος , δεν συμμετείχα ούτε ως δικηγόρος , δεν αναφέρεται πουθενά σε αυτήν το όνομα μου. Είναι πρωτόδικη απόφαση και οι εμπλεκόμενοι και όχι εγώ ξάδελφοί μου -τους οποίους η υπόθεση αφορά, μάλιστα ο ένας έχει διαφορετικό πατρώνυμο καθώς είναι πρώτος εξάδελφός μου-είναι πιθανόν να ασκήσουν έφεση και όπως γνωρίζετε στον δεύτερο βαθμό η υπόθεση επανεξετάζεται. Άλλωστε, οι εμπλεκόμενοι έχουν κερδίσει άλλη υπόθεση  εναντίον της καταγγέλλουσας για ακύρωση διαθήκης στην οποία δίκη συμμετείχα ως πληρεξούσιος δικηγόρος τους και με καμία άλλη ιδιότητα.
  3. Η μήνυση με την  οποία επιχειρούν  να συσχετίσουν κάποιοι το όνομα μου με την άνω απόφαση, υποβλήθηκε σε βάρος μου όπως πληροφορήθηκα προεκλογικώς, δηλαδή στις 10 Ιουνίου του 2019 με σκοπό να με πλήξει πολιτικά. Για διαθήκη που δημοσιεύτηκε το 2014 αποφάσισε η καταγγέλλουσα να κάνει μήνυση σε εμένα πέντε χρόνια μετά και λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές. Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου, δηλαδή δεν είμαι καν τυπικά κατηγορούμενος, δεν είμαι καν ύποπτος αφού δεν έχω κληθεί  να δώσω εξηγήσεις και άρα να λάβω γνώση αυτής. Ρωτήστε και τους νομικούς σας να σας εξηγήσουν τι σημαίνει αυτό και θα καταλάβετε. Οφείλετε να ανασκευάσετε όσα γράφατε μέχρι σήμερα περί μέλους της προανακριτικής που διώκεται ή στον οποίον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πλαστή διαθήκη διότι με φωτογραφίζετε και με συκοφαντείτε. Άλλωστε η μηνύτρια έχει καταθέσει μια σειρά από μηνύσεις για τις οποίες κατηγορεί μια σειρά από άλλα πρόσωπα για τη διαθήκη αυτή και όχι εμένα. Άλλη μήνυσή της που με ενέπλεκε  στην υπόθεση αυτή με παρεμφερές πιθανόν περιεχόμενο με τη μήνυση στην οποία αναφέρεστε, έχει τεθεί στο αρχείο.

Συνεπώς:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΗΘΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ

  • Κατά της μηνύτριας έχω κινηθεί δικαστικώς από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε στο όνομα μου : Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έχω δικαιωθεί πλήρως   με την υπ’ αριθ. 100/2018 απόφαση Μον.Πρωτ. Αμαλ. Διαβάστε και ενημερώστε το κοινό σας για τη μόνη δικαστική απόφαση που αφορά εμένα και τη δήθεν καταγγέλλουσα. Η απόφαση της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομα μου. Εσείς θα παραβιάσετε την απόφαση; Σας την στέλνω να την δημοσιεύσετε. :2. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση η οποία έχει εκδικαστεί και αναμένεται δικαστική απόφαση. 3. Κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της και εκκρεμεί η εκδίκαση της. Αυτή λοιπόν είναι κατηγορούμενη και όχι εγώ. Αυτή έχει καταδικαστεί με δικαστική απόφαση και όχι εγώ.  Αφού όμως δημοσιεύετε και ανακοινώνετε παρανόμως προσωπικά δεδομένα -εγώ δεν το κάνω- γιατί δεν ρωτήσατε και τη μηνύτρια για το αν έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μηνύσεις των εμπλεκόμενων εξαδέλφων μου ; Δεν έχει σημασία για την αξιοπιστία της;
  • Ακριβώς επειδή η υπόθεση, κατά το μέρος που με αφορά είναι ανύπαρκτη έως αστεία, διακινείται από μόνο ένα site το οποίο έχει ως διαχειριστή υποστηρικτή ακραίων απόψεων με γνωστές σε όλη την περιοχή εκβιαστικές μεθόδους. Τόσο εγώ όσο και 10 περίπου άλλοι πολίτες της πόλης μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και ο εκπρόσωπος της ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας έχουμε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, εξύβριση, απειλή και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έχει αναπαράγει αυτά τα ψευδή και συκοφαντικά.

Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αξιοποιήσουν μια τέτοια υπόθεση λόγω της συμμετοχής μου στην προανακριτική επιτροπή για τον κύριο Παπαγγελόπουλο και το πόρισμα της πλειοψηφίας το οποίο και εγώ ψήφισα.

Με λίγα λόγια και για να μην επεκταθώ περαιτέρω και να παραθέσω το σύνολο των επιχειρημάτων και στοιχείων, άλλωστε η μόνη δικαστική απόφαση που με αφορά είναι αρκετό στοιχείο, ενώ δεν υπάρχει ούτε ποινική δίωξη ούτε δικαστική απόφαση εναντίον μου έχω να κλείσω με τα εξής:

Έχω 20 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας ως δικηγόρος. Η επαγγελματική καριέρα εμού και της συζύγου μου έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση πριν ασχοληθώ με την πολιτική . Όσοι γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης  η αξία της αστικής αυτής υπόθεσης ως προς την κληρονομιά -που επαναλαμβάνω αφορά άλλους και όχι εμένα- είναι ελάχιστη. Κανένας δεν είχε τολμήσει να αμφισβητήσει την εντιμότητά μου ούτε θα το επιτρέψω.

Οι συκοφάντες και οι εκβιαστές χρησιμοποίησαν αυτά τα ανύπαρκτα στοιχεία για να με πλήξουν και  όλα αυτά κρίθηκαν από το λαό της Ηλείας που με εξέλεξε βουλευτή με 9133 σταυρούς με την πρώτη φορά που έθεσα υποψηφιότητα και με μόλις δυόμιση εβδομάδες προεκλογικό αγώνα.

Λυπάμαι που οι πολιτικοί αντίπαλοί μου χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για με πλήξουν , χρησιμοποιώντας ανθρώπους με αδυναμίες -τις οποίες αναφέρουν και οι αποφάσεις που οφείλεται να διαβάσετε- αφού δεν μπορούν πολιτικά να με πλήξουν.

Σας παρέθεσα λοιπόν την αλήθεια και  σας καλώ, εφόσον κάνετε ρεπορτάζ και σε περίπτωση που επιλέξετε να δημοσιεύσετε τα όσα ισχυρίζεται η συγκεκριμένη κυρία, παρά την απόφαση του δικαστηρίου που της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομά μου, να συμπεριλάβετε και το σύνολο της απάντησής μου έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα ο αναγνώστης και σας διαβεβαιώνω ότι θα προστατέψω στην υπόθεση αυτή την τιμή και την υπόληψή μου όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα.”

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

Πύργος: Τίμησαν τους αγωνιστές του 21

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Πύργο ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής, τιμώντας την μνήμη …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Δεν ξέρουμε αν είστε Πλαστογράφος ή Απατεώνας, αλλά σίγουρα Ψεύδεστε κ. Νικολακόπουλε…!

Δεν ξέρουμε αν είστε Πλαστογράφος ή Απατεώνας, αλλά σίγουρα Ψεύδεστε κ. Νικολακόπουλε…!

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα ή είναι ακόμα χειρότερη η πλήρης απόκρυψη της αλήθειας;

Σε αυτό το δίλλημα έβαλε τη σκέψη μας η προχθεσινή απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Νικολακόπουλου στο «Documento» και TVXS, η οποία μάλιστα στάλθηκε και σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, πλην του «Ilia.news».

Βέβαια, διαβάζοντάς την αλλού, καταλάβαμε γιατί δεν στάλθηκε και σε εμάς… Γιατί απλούστατα… από παντού «έμπαζε νερά…».

Θα σταθούμε σε ένα μόνο σημείο της απάντησης του κ. Νικολακόπουλου, το οποίο αναφέρει: «Η μήνυση με την οποία επιχειρείται να συσχετίσουν κάποιοι το όνομα μου με την άνω απόφαση, υποβλήθηκε σε βάρος μου όπως πληροφορήθηκα προεκλογικώς, δηλαδή στις 10 Ιουνίου του 2019 με σκοπό να με πλήξει πολιτικά. Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου, δηλαδή δεν είμαι καν τυπικά κατηγορούμενος, δεν είμαι καν ύποπτος αφού δεν έχω κληθεί να δώσω εξηγήσεις και άρα να λάβω γνώση αυτής».

Αφού λοιπόν ο κ. Νικολακόπουλος δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται:

  • Στις 30 Απριλίου του 2018 γιατί κατέθεσε έγγραφες εξηγήσεις προς το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας;
  • Στις 3 Μαΐου του 2018 γιατί εμφανίστηκε στην Πταισματοδίκη Αμαλιάδας για Έκθεση – Εξέταση χωρίς όρκο;
  • Υπάρχει έγγραφο της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με ημερομηνία 10 Ιουνίου του 2019 από το οποίο διαφαίνεται ότι έχει γίνει προανάκριση; Μάλιστα την 11η Ιουνίου δεν έληγε η προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διώκονται ποινικά;
  • Τέλος, γιατί στις 28 Μαΐου 2020 η πληρεξούσια δικηγόρος σας ζήτησε την δικογραφία από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας προκειμένου να «συσχετίσει το περιεχόμενο της δικογραφίας αυτής σε σχέση με άλλες ποινικές δικογραφίες που μπορεί να αφορούν τον Ανδρέα Νικολακόπουλο του Θεοδώρου»; Υπάρχουν δηλαδή και άλλες δικογραφίες;
  • Τέλος… ισχύει ότι ο κ. Νικολακόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες μηνύσεις ως πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας από τις τότε διοικήσεις των Σωματείων Λαϊκών αγορών; Αυτό όμως είναι άλλη υπόθεση…
  • Είναι αλήθεια ότι ο Πατέρας σας κατέθεσε την διαθήκη όπου μετά αποδείχθηκε πλαστή ; Πως δεν έχει σχέση καμία η οικογένεια σας ; (το αναφέρει στην κατάθεση της η Συμβολαιογράφος)
  • Η Συμβολαιογράφος στην κατάθεση της αναφέρει ότι της είπε ο θανόντας ότι θα πήγαινε σε εσάς να φτιάξει την διαθήκη δεν ήρθε τελικά ;

Σαφώς και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για τον κ. Νικολακόπουλο μέχρι να προχωρήσουν οι υποθέσεις και να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση.

Σαφώς και όλα βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προανακρίσεων κτλ.

Αλλά το ψέμα κ. Νικολακόπουλε, έχει κοντά ποδάρια… Και λέγοντας ότι όλα αυτά έγιναν προεκλογικά, με σκοπό να σας πλήξουν πολιτικά οι αντίπαλοί σας και τα «ακραία στοιχεία», καθώς και όχι δεν γνωρίζατε τίποτα… ήταν ψέμα. Μην προσπαθείτε με νομικούς όρους και δικηγορίστικα «τερτίπια» να αποκρύψετε την αλήθεια.

Παρακάτω η απάντηση που έδωσε στα ΜΜΕ:

 

Η απάντηση του Βουλευτή

Το tvxs.gr αναζήτησε την άποψη του βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση και απαντά με την εξής επιστολή:

“Η υπόθεση στην οποία αναφέρεστε είναι παντελώς αβάσιμη. Η εμπλοκή του ονόματος μου σε ρόλο άλλον από αυτόν του συνηγόρου  έγινε και χρησιμοποιείται από πολιτικούς μου αντιπάλους αλλά και από ακραία στοιχεία. Ήδη κατά όσων έχουν επιχειρήσει να εμπλέξουν το όνομα μου έχω κινηθεί δικαστικώς και μέχρι σήμερα έχω δικαιωθεί πλήρως σε όσες υποθέσεις έχουν εκδικαστεί, όπως επίσης σας διαβεβαιώνω ότι θα κινηθώ στο μέλλον δικαστικώς κατά οποιουδήποτε επιχειρήσει να εμπλέξει το όνομα μου. Συνοπτικά, όπως μου ζητήσατε, σας εξηγώ:

  1. ΓH διαθήκη στην οποία αναφέρεστε δεν αναφέρει πουθενά το όνομα μου , δεν κληρονομώ κάτι με αυτήν, ούτε τα παιδιά μου και η σύζυγος μου, ούτε ο πατέρας μου ,ούτε και η μητέρα μου. Υπάρχει κανένας λόγος ή συμφέρον για έναν λογικό άνθρωπο να συνεργήσει με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποια πλαστογραφία ή απάτη με αυτή ; Απλή λογική.
  2. Σε δικαστική απόφαση στην οποία αναφερθήκατε και σε πρόσφατη δημοσίευση σας δεν είμαι διάδικος , δεν συμμετείχα ούτε ως δικηγόρος , δεν αναφέρεται πουθενά σε αυτήν το όνομα μου. Είναι πρωτόδικη απόφαση και οι εμπλεκόμενοι και όχι εγώ ξάδελφοί μου -τους οποίους η υπόθεση αφορά, μάλιστα ο ένας έχει διαφορετικό πατρώνυμο καθώς είναι πρώτος εξάδελφός μου-είναι πιθανόν να ασκήσουν έφεση και όπως γνωρίζετε στον δεύτερο βαθμό η υπόθεση επανεξετάζεται. Άλλωστε, οι εμπλεκόμενοι έχουν κερδίσει άλλη υπόθεση  εναντίον της καταγγέλλουσας για ακύρωση διαθήκης στην οποία δίκη συμμετείχα ως πληρεξούσιος δικηγόρος τους και με καμία άλλη ιδιότητα.
  3. Η μήνυση με την  οποία επιχειρούν  να συσχετίσουν κάποιοι το όνομα μου με την άνω απόφαση, υποβλήθηκε σε βάρος μου όπως πληροφορήθηκα προεκλογικώς, δηλαδή στις 10 Ιουνίου του 2019 με σκοπό να με πλήξει πολιτικά. Για διαθήκη που δημοσιεύτηκε το 2014 αποφάσισε η καταγγέλλουσα να κάνει μήνυση σε εμένα πέντε χρόνια μετά και λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές. Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου, δηλαδή δεν είμαι καν τυπικά κατηγορούμενος, δεν είμαι καν ύποπτος αφού δεν έχω κληθεί  να δώσω εξηγήσεις και άρα να λάβω γνώση αυτής. Ρωτήστε και τους νομικούς σας να σας εξηγήσουν τι σημαίνει αυτό και θα καταλάβετε. Οφείλετε να ανασκευάσετε όσα γράφατε μέχρι σήμερα περί μέλους της προανακριτικής που διώκεται ή στον οποίον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πλαστή διαθήκη διότι με φωτογραφίζετε και με συκοφαντείτε. Άλλωστε η μηνύτρια έχει καταθέσει μια σειρά από μηνύσεις για τις οποίες κατηγορεί μια σειρά από άλλα πρόσωπα για τη διαθήκη αυτή και όχι εμένα. Άλλη μήνυσή της που με ενέπλεκε  στην υπόθεση αυτή με παρεμφερές πιθανόν περιεχόμενο με τη μήνυση στην οποία αναφέρεστε, έχει τεθεί στο αρχείο.

Συνεπώς:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΗΘΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ

  • Κατά της μηνύτριας έχω κινηθεί δικαστικώς από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε στο όνομα μου : Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έχω δικαιωθεί πλήρως   με την υπ’ αριθ. 100/2018 απόφαση Μον.Πρωτ. Αμαλ. Διαβάστε και ενημερώστε το κοινό σας για τη μόνη δικαστική απόφαση που αφορά εμένα και τη δήθεν καταγγέλλουσα. Η απόφαση της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομα μου. Εσείς θα παραβιάσετε την απόφαση; Σας την στέλνω να την δημοσιεύσετε. :2. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση η οποία έχει εκδικαστεί και αναμένεται δικαστική απόφαση. 3. Κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της και εκκρεμεί η εκδίκαση της. Αυτή λοιπόν είναι κατηγορούμενη και όχι εγώ. Αυτή έχει καταδικαστεί με δικαστική απόφαση και όχι εγώ.  Αφού όμως δημοσιεύετε και ανακοινώνετε παρανόμως προσωπικά δεδομένα -εγώ δεν το κάνω- γιατί δεν ρωτήσατε και τη μηνύτρια για το αν έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μηνύσεις των εμπλεκόμενων εξαδέλφων μου ; Δεν έχει σημασία για την αξιοπιστία της;
  • Ακριβώς επειδή η υπόθεση, κατά το μέρος που με αφορά είναι ανύπαρκτη έως αστεία, διακινείται από μόνο ένα site το οποίο έχει ως διαχειριστή υποστηρικτή ακραίων απόψεων με γνωστές σε όλη την περιοχή εκβιαστικές μεθόδους. Τόσο εγώ όσο και 10 περίπου άλλοι πολίτες της πόλης μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και ο εκπρόσωπος της ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας έχουμε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, εξύβριση, απειλή και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έχει αναπαράγει αυτά τα ψευδή και συκοφαντικά.

Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αξιοποιήσουν μια τέτοια υπόθεση λόγω της συμμετοχής μου στην προανακριτική επιτροπή για τον κύριο Παπαγγελόπουλο και το πόρισμα της πλειοψηφίας το οποίο και εγώ ψήφισα.

Με λίγα λόγια και για να μην επεκταθώ περαιτέρω και να παραθέσω το σύνολο των επιχειρημάτων και στοιχείων, άλλωστε η μόνη δικαστική απόφαση που με αφορά είναι αρκετό στοιχείο, ενώ δεν υπάρχει ούτε ποινική δίωξη ούτε δικαστική απόφαση εναντίον μου έχω να κλείσω με τα εξής:

Έχω 20 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας ως δικηγόρος. Η επαγγελματική καριέρα εμού και της συζύγου μου έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση πριν ασχοληθώ με την πολιτική . Όσοι γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης  η αξία της αστικής αυτής υπόθεσης ως προς την κληρονομιά -που επαναλαμβάνω αφορά άλλους και όχι εμένα- είναι ελάχιστη. Κανένας δεν είχε τολμήσει να αμφισβητήσει την εντιμότητά μου ούτε θα το επιτρέψω.

Οι συκοφάντες και οι εκβιαστές χρησιμοποίησαν αυτά τα ανύπαρκτα στοιχεία για να με πλήξουν και  όλα αυτά κρίθηκαν από το λαό της Ηλείας που με εξέλεξε βουλευτή με 9133 σταυρούς με την πρώτη φορά που έθεσα υποψηφιότητα και με μόλις δυόμιση εβδομάδες προεκλογικό αγώνα.

Λυπάμαι που οι πολιτικοί αντίπαλοί μου χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για με πλήξουν , χρησιμοποιώντας ανθρώπους με αδυναμίες -τις οποίες αναφέρουν και οι αποφάσεις που οφείλεται να διαβάσετε- αφού δεν μπορούν πολιτικά να με πλήξουν.

Σας παρέθεσα λοιπόν την αλήθεια και  σας καλώ, εφόσον κάνετε ρεπορτάζ και σε περίπτωση που επιλέξετε να δημοσιεύσετε τα όσα ισχυρίζεται η συγκεκριμένη κυρία, παρά την απόφαση του δικαστηρίου που της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομά μου, να συμπεριλάβετε και το σύνολο της απάντησής μου έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα ο αναγνώστης και σας διαβεβαιώνω ότι θα προστατέψω στην υπόθεση αυτή την τιμή και την υπόληψή μου όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα.”

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων