• ΗΛΕΙΑ
  • Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: «Προχωράμε μαζί μπροστά»

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: «Προχωράμε μαζί μπροστά»

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου «Προχωράμε μαζί μπροστά»

 

Με αισιοδοξία ακούσαμε την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για διεξαγωγή των εκλογών την 21η Μαΐου. Στην λήξη της τετραετίας της Κυβέρνησής μας, με ανοιχτούς ορίζοντες για την χώρα και τους πολίτες, έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράξη όλα εκείνα για τα οποία μας εμπιστεύθηκαν. Με αλήθεια, με συστηματική δουλειά, με όραμα και ρεαλισμό, παρουσιάσαμε σημαντικό έργο και φέραμε την Ελλάδα του 2023 σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ό,τι ήταν η Ελλάδα το 2019.

Τηρήσαμε όλες τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις, θέσαμε σε νέα βάση την δημόσια πολιτική, πέτυχαμε τη θωράκιση της Εθνικής Άμυνας και την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, τη μόνιμη ελάφρυνση από δεκάδες φόρους και εισφορές, την αύξηση των συντάξεων μετά από 12 χρόνια αλλά και του κατώτατου μισθού. Κάναμε σημαντικά βήματα στηνψηφιακή πρόοδο, την αναβάθμιση της Παιδείας, με 25.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και της Υγείας.

Στα εθνικά μας θέματα, είμαστε η Κυβέρνηση που επέκτεινε τα ναυτικά μίλια της χώρας μας, δηλαδή την ελληνική επικράτεια, από 6 σε 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο. Ενισχύουμε τις διμερείς αμυντικές συμφωνίες της χώρας, ενώ προχωρούμε τις συμφωνίες για την ΑΟΖ με γείτονες φίλες χώρες. Ανάγουμε την Μεσόγειο σε μια θάλασσα ειρήνης σε μια θάλασσα δικαίου.

Στο πεδίο των επενδύσεων, έγιναν σημαντικά βήματα που αποδεικνύουν ότι η εικόνα της χώρας μας έχει αλλάξει στο διεθνές επενδυτικό περιβάλλον. Πρωτοπορούμε στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, καθώς οικονομικοί κολοσσοί έχουν ήδη επιλέξει τη χώρα μας για την ίδρυση των εταιριών, των παραρτημάτων τους και των ερευνητικών τους κέντρων

Ημείωση της ανεργίας κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα που κερδίσαμε, καθώς δημιουργήσαμε 300.000 θέσεις εργασίας.

Οι μεγάλες αυτές αλλαγές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συντελέστηκαν μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον και αλλεπάλληλες κρίσεις, την πανδημία, τις προκλήσεις στο Αιγαίο, την ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο στην γειτονική Ουκρανία που έχει σαν αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο κύμα ακρίβειας, τις φυσικές καταστροφές, εξελίξεις στις οποίες, πάντως, η πολιτεία έχει καταφέρει να υψώσει μια σειρά από ισχυρά «αναχώματα».

Έχουμε σχεδόν μηδενίσει πια τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ οι έκτακτες ενισχύσεις στο εισόδημα θα συνεχιστούν όσο καιρό διαρκεί η απειλή της διεθνούς ακρίβειας.

Το διάστημα 2019 – 2022 ανέδειξε τις δυνατότητες και τις προοπτικές της χώρας μας. Το 2019 οι οικονομικοί δείκτες της χώρας βρίσκονταν στο ναδίρ, αλλά με τη σωστή οικονομική διαχείριση και τις εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει ο Πρωθυπουργός μας και το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, το χρέος της χώρας έχει πλέον καταστεί βιώσιμο. Από τον Αύγουστο του 2022 εξήλθαμε – μετά από 12 ολόκληρα χρόνια – από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας των ευρωπαϊκών θεσμών. Στο β εξάμηνο του 2023, ο πληθωρισμός αναμένεται να αποκλιμακωθεί. Υπολογίζεται ότι το κόστος των προϊόντων, το κόστος ζωής των Ελλήνων θα μειωθεί σημαντικά και η αγοραστική μας δύναμη θα αυξηθεί εκ νέου.

Καταστήσαμε πάλι την Ελλάδα ελκυστικό τουριστικό προορισμό καθώς η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη ενώ ταυτόχρονα μπαίνουμε δυνατά και στη σκακιέρα των πράσινων και ενεργειακών επενδύσεων, επενδύσεις και συμφωνίες που καθιστούν τη χώρα μας πυλώνα σταθερότητας και σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις βιώσιμες και υπεύθυνες χρηματοδοτήσεις, την αποκατάσταση των υποβαθμισμένων οικοσυστημάτων, την αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος των αγροτικών πλαστικών και αποβλήτων, την προώθηση της βιώσιμης ναυτιλίας και τα εναλλακτικά καύσιμα πλοίων, τη διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων και των λιμνών.

Ειδική μέριμνα δείξαμε στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, στηρίξαμε την σύσταση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια πρόκληση της κλιματικής κρίσης και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων πολιτικής προστασίας και τη διαχείριση των κρίσεων.

Πρόκειται για ατζέντα, η οποία οδηγεί την Ελλάδα στη διεθνή πρωτοπορία. Πρόκειται για την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης, των παγκόσμιων στόχων βιωσιμότητας, που οδηγεί την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο. Πρόκειται ταυτόχρονα για ατζέντα που ιεράρχησε και προώθησε αποτελεσματικά τα σοβαρά αναπτυξιακά θέματα της Ηλείας.

Κυρίαρχο είναι το έργο της Πατρών-Πύργου, το οποίο μετά από παλινωδίες ετών, προχωρά και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο α’ τρίμηνο του 2025. Με μέριμνα του Πρωθυπουργού προχωράει η εκπόνηση μελετών για το τμήμα «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», ενώ προχωράει η αναβάθμιση και επαναλειτουργία της μετρικής γραμμής Κάτω Αχαΐα – Πύργος.

Έχει δε συνταχθεί ένα σημαντικό και συνεκτικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Αρχαίας Ολυμπίας με δράσεις που αναμένεται να βοηθήσουν τόσο τους πυρόπληκτους, όσο και το αγροτικό και δασικό κεφάλαιο της περιοχής που επλήγη. Εντός αυτού του Σχεδίου, έχω καταθέσει πρότασή για την ίδρυση ενός Διεθνούς Κέντρου Ακαδημαϊκών Σπουδών με έδρα την Αρχαία Ολυμπία με τη συνεργασία ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών για την ίδρυση της πρώτης Φιλοσοφικής Σχολής στην Αρχαία Ολυμπία με ελληνικά και ξενόγλωσσα προγράμματα καθώς και η συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ίδρυση στην Αρχαία Ολυμπία ενός νέου, πανελλαδικής εμβέλειας Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Αθλητικών Στελεχών, για την επιμόρφωση αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ακόμα, μια σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία αναμένεται να ανθίσει στον τόπο μας, η ίδρυση στον Πύργο πρότυπης εκπαιδευτικήςσχολής της ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ, για μαθητεία σε παραναυτιλιακά επαγγέλματα.

 

Σημαντική αναπτυξιακή εξέλιξη αποτελεί και το γεγονός ότι έχει ανοίξει ήδη ο δρόμος για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του Καϊάφα. Εταιρίες σημαντικές έχουν υποβάλλει προτάσεις για επένδυση στην περιοχή μας, ενώ άμεσα αναμένεται ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση τόσο του Καϊάφα όσο και την επαναλειτουργία του Παρά Θιν Αλός.

Έργο εθνικής σημασίας αποτελεί  ο εκσυγχρονισμός και αξιοποίηση του Φράγματος Πηνειού και της Λίμνης Καραμανλή για το οποίο ήδη έχει υπογραφεί η χρηματοδότηση της μελέτης ύψους 8.610. 434 ευρώ, παράλληλα δρομολογούνται τα μεγάλα έργα υπογειοποίησης του αρδευτικού νερού στην Γαστούνη και τα Μυρτούντια, έργα προστασίας τηςΛιμνοθάλασσαςΚοτυχίου στα Λεχαινάενώ δρομολογούνται νέες μονάδες για την επεξεργασία των βιοαποβλήτων.

Εξάλλου, ηαναθεώρηση των ζωνών στο Νομό μας, με το νέο ειδικό χωροταξικό σχέδιο που δρομολογείται, ανοίγουν το δρόμο για νέες μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις στο Νομό Ηλείας, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες και πρόσθετες θέσεις εργασίας, νέα και πρόσθετα εισοδήματα.

Η 21η Μαΐου, με σύνθημά μας «Προχωράμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα, πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά», θα αποτελέσει το ορόσημο για να συνεχίσουμε την πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο, με σταθερότητα, συνέπεια λόγων και πράξεων, για την Ελλάδα μας που αλλάζει. Η πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει, ενώ η δεύτερη κάλπη θα κρίνει πώς θα κυβερνήσει. Και θα είμαστε εδώ με σταθερή ηγεσία καθώς αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Με κέντρο τον πολίτη, με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας, πάμε μπροστά. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζουμε.

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

Πύργος: Τίμησαν τους αγωνιστές του 21

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Πύργο ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής, τιμώντας την μνήμη …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: «Προχωράμε μαζί μπροστά»

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: «Προχωράμε μαζί μπροστά»

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου «Προχωράμε μαζί μπροστά»

 

Με αισιοδοξία ακούσαμε την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για διεξαγωγή των εκλογών την 21η Μαΐου. Στην λήξη της τετραετίας της Κυβέρνησής μας, με ανοιχτούς ορίζοντες για την χώρα και τους πολίτες, έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράξη όλα εκείνα για τα οποία μας εμπιστεύθηκαν. Με αλήθεια, με συστηματική δουλειά, με όραμα και ρεαλισμό, παρουσιάσαμε σημαντικό έργο και φέραμε την Ελλάδα του 2023 σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ό,τι ήταν η Ελλάδα το 2019.

Τηρήσαμε όλες τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις, θέσαμε σε νέα βάση την δημόσια πολιτική, πέτυχαμε τη θωράκιση της Εθνικής Άμυνας και την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, τη μόνιμη ελάφρυνση από δεκάδες φόρους και εισφορές, την αύξηση των συντάξεων μετά από 12 χρόνια αλλά και του κατώτατου μισθού. Κάναμε σημαντικά βήματα στηνψηφιακή πρόοδο, την αναβάθμιση της Παιδείας, με 25.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και της Υγείας.

Στα εθνικά μας θέματα, είμαστε η Κυβέρνηση που επέκτεινε τα ναυτικά μίλια της χώρας μας, δηλαδή την ελληνική επικράτεια, από 6 σε 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο. Ενισχύουμε τις διμερείς αμυντικές συμφωνίες της χώρας, ενώ προχωρούμε τις συμφωνίες για την ΑΟΖ με γείτονες φίλες χώρες. Ανάγουμε την Μεσόγειο σε μια θάλασσα ειρήνης σε μια θάλασσα δικαίου.

Στο πεδίο των επενδύσεων, έγιναν σημαντικά βήματα που αποδεικνύουν ότι η εικόνα της χώρας μας έχει αλλάξει στο διεθνές επενδυτικό περιβάλλον. Πρωτοπορούμε στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, καθώς οικονομικοί κολοσσοί έχουν ήδη επιλέξει τη χώρα μας για την ίδρυση των εταιριών, των παραρτημάτων τους και των ερευνητικών τους κέντρων

Ημείωση της ανεργίας κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα που κερδίσαμε, καθώς δημιουργήσαμε 300.000 θέσεις εργασίας.

Οι μεγάλες αυτές αλλαγές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συντελέστηκαν μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον και αλλεπάλληλες κρίσεις, την πανδημία, τις προκλήσεις στο Αιγαίο, την ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο στην γειτονική Ουκρανία που έχει σαν αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο κύμα ακρίβειας, τις φυσικές καταστροφές, εξελίξεις στις οποίες, πάντως, η πολιτεία έχει καταφέρει να υψώσει μια σειρά από ισχυρά «αναχώματα».

Έχουμε σχεδόν μηδενίσει πια τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ οι έκτακτες ενισχύσεις στο εισόδημα θα συνεχιστούν όσο καιρό διαρκεί η απειλή της διεθνούς ακρίβειας.

Το διάστημα 2019 – 2022 ανέδειξε τις δυνατότητες και τις προοπτικές της χώρας μας. Το 2019 οι οικονομικοί δείκτες της χώρας βρίσκονταν στο ναδίρ, αλλά με τη σωστή οικονομική διαχείριση και τις εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει ο Πρωθυπουργός μας και το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, το χρέος της χώρας έχει πλέον καταστεί βιώσιμο. Από τον Αύγουστο του 2022 εξήλθαμε – μετά από 12 ολόκληρα χρόνια – από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας των ευρωπαϊκών θεσμών. Στο β εξάμηνο του 2023, ο πληθωρισμός αναμένεται να αποκλιμακωθεί. Υπολογίζεται ότι το κόστος των προϊόντων, το κόστος ζωής των Ελλήνων θα μειωθεί σημαντικά και η αγοραστική μας δύναμη θα αυξηθεί εκ νέου.

Καταστήσαμε πάλι την Ελλάδα ελκυστικό τουριστικό προορισμό καθώς η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη ενώ ταυτόχρονα μπαίνουμε δυνατά και στη σκακιέρα των πράσινων και ενεργειακών επενδύσεων, επενδύσεις και συμφωνίες που καθιστούν τη χώρα μας πυλώνα σταθερότητας και σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις βιώσιμες και υπεύθυνες χρηματοδοτήσεις, την αποκατάσταση των υποβαθμισμένων οικοσυστημάτων, την αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος των αγροτικών πλαστικών και αποβλήτων, την προώθηση της βιώσιμης ναυτιλίας και τα εναλλακτικά καύσιμα πλοίων, τη διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων και των λιμνών.

Ειδική μέριμνα δείξαμε στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, στηρίξαμε την σύσταση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια πρόκληση της κλιματικής κρίσης και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων πολιτικής προστασίας και τη διαχείριση των κρίσεων.

Πρόκειται για ατζέντα, η οποία οδηγεί την Ελλάδα στη διεθνή πρωτοπορία. Πρόκειται για την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης, των παγκόσμιων στόχων βιωσιμότητας, που οδηγεί την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο. Πρόκειται ταυτόχρονα για ατζέντα που ιεράρχησε και προώθησε αποτελεσματικά τα σοβαρά αναπτυξιακά θέματα της Ηλείας.

Κυρίαρχο είναι το έργο της Πατρών-Πύργου, το οποίο μετά από παλινωδίες ετών, προχωρά και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο α’ τρίμηνο του 2025. Με μέριμνα του Πρωθυπουργού προχωράει η εκπόνηση μελετών για το τμήμα «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», ενώ προχωράει η αναβάθμιση και επαναλειτουργία της μετρικής γραμμής Κάτω Αχαΐα – Πύργος.

Έχει δε συνταχθεί ένα σημαντικό και συνεκτικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Αρχαίας Ολυμπίας με δράσεις που αναμένεται να βοηθήσουν τόσο τους πυρόπληκτους, όσο και το αγροτικό και δασικό κεφάλαιο της περιοχής που επλήγη. Εντός αυτού του Σχεδίου, έχω καταθέσει πρότασή για την ίδρυση ενός Διεθνούς Κέντρου Ακαδημαϊκών Σπουδών με έδρα την Αρχαία Ολυμπία με τη συνεργασία ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών για την ίδρυση της πρώτης Φιλοσοφικής Σχολής στην Αρχαία Ολυμπία με ελληνικά και ξενόγλωσσα προγράμματα καθώς και η συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ίδρυση στην Αρχαία Ολυμπία ενός νέου, πανελλαδικής εμβέλειας Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Αθλητικών Στελεχών, για την επιμόρφωση αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ακόμα, μια σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία αναμένεται να ανθίσει στον τόπο μας, η ίδρυση στον Πύργο πρότυπης εκπαιδευτικήςσχολής της ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ, για μαθητεία σε παραναυτιλιακά επαγγέλματα.

 

Σημαντική αναπτυξιακή εξέλιξη αποτελεί και το γεγονός ότι έχει ανοίξει ήδη ο δρόμος για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του Καϊάφα. Εταιρίες σημαντικές έχουν υποβάλλει προτάσεις για επένδυση στην περιοχή μας, ενώ άμεσα αναμένεται ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση τόσο του Καϊάφα όσο και την επαναλειτουργία του Παρά Θιν Αλός.

Έργο εθνικής σημασίας αποτελεί  ο εκσυγχρονισμός και αξιοποίηση του Φράγματος Πηνειού και της Λίμνης Καραμανλή για το οποίο ήδη έχει υπογραφεί η χρηματοδότηση της μελέτης ύψους 8.610. 434 ευρώ, παράλληλα δρομολογούνται τα μεγάλα έργα υπογειοποίησης του αρδευτικού νερού στην Γαστούνη και τα Μυρτούντια, έργα προστασίας τηςΛιμνοθάλασσαςΚοτυχίου στα Λεχαινάενώ δρομολογούνται νέες μονάδες για την επεξεργασία των βιοαποβλήτων.

Εξάλλου, ηαναθεώρηση των ζωνών στο Νομό μας, με το νέο ειδικό χωροταξικό σχέδιο που δρομολογείται, ανοίγουν το δρόμο για νέες μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις στο Νομό Ηλείας, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες και πρόσθετες θέσεις εργασίας, νέα και πρόσθετα εισοδήματα.

Η 21η Μαΐου, με σύνθημά μας «Προχωράμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα, πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά», θα αποτελέσει το ορόσημο για να συνεχίσουμε την πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο, με σταθερότητα, συνέπεια λόγων και πράξεων, για την Ελλάδα μας που αλλάζει. Η πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει, ενώ η δεύτερη κάλπη θα κρίνει πώς θα κυβερνήσει. Και θα είμαστε εδώ με σταθερή ηγεσία καθώς αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Με κέντρο τον πολίτη, με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας, πάμε μπροστά. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζουμε.

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων