Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Διβριωτών Αθήνας – βράβευση της κ.Φάνης Πάλλης – Πετραλιά

spot_img

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΑΝΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας του πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Διβριωτών Αθήνας, στην αίθουσα δεξιώσεων «Παλατάκι» στην Καλλιθέα, παρουσία εκατοντάδων συμπατριωτών και φίλων. Ο πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Διομήδης Τόλιος ευχαρίστησε όλους θερμά για την παρουσία και την στήριξή τους στον Σύλλογο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά για το 2020.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά την πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Φάνη – Πάλλη Πετραλιά την οποία ο Σύλλογος Διβριωτών βράβευσε για την προσφορά της οικίας της ώστε να πραγματοποιηθεί το Μουσείο Πετραλιά που εγκαινιάστηκε το 2017 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Η πρώην Υπουργός κ. Πετραλιά στον χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Διβριωτών Αθήνας για τη βράβευση, αναφέρθηκε στο «Μουσείο Πετραλιά», την πολύπλευρη αξία του για το χωριό μας αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ειδική αναφορά έκανε και στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 που θα εορταστούν του χρόνου στην πατρίδα μας, κάνοντας ειδική αναφορά στην – ιστορικής σημασίας – συνεισφορά της Δίβρης στην Εθνεγερσία κάτι για το οποίο πρέπει οι κάτοικοί τοις να είναι περήφανοι. Ήδη  μάλιστα έχει ενταχθεί στο χάρτη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Ηλείας κ. Νίκος Κοροβέσης, ο αντιδήμαρχος Ολυμπίας κ. Βασίλης Αρβανίτης, ο Διβριώτης πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ινστιτούτο Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας) κ. Κώστας Δέρβος, ο Ηλείος Διευθύνων Σύμβουλος του Ν.Π.Ι.Δ “Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας” κ. Νίκος Καλάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διβριωτών Πάτρας κ. Άγγελος Ηλιόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Αστρέων κ. Νίκος Παπασπυρόπουλος. Χαιρετισμό έστειλε και ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ κ. Κατρίνης.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα