• ΗΛΕΙΑ
  • Εντυπωσίασαν οι προσφωνήσεις στην ομιλία του Γιώργου Κοντογιάννη- Τι είπαν για την προσωπικότητα και την προσφορά του στην Ηλεία

Εντυπωσίασαν οι προσφωνήσεις στην ομιλία του Γιώργου Κοντογιάννη- Τι είπαν για την προσωπικότητα και την προσφορά του στην Ηλεία

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Κοντογιάννη στον Πύργο αλλά και τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν και την παρακολούθησαν έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην προεκλογική εκστρατεία, καθώς φίλοι, συνεργάτες αλλά και πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ αλλά και από άλλους χώρους, μίλησαν για την προσωπικότητα του υποψηφίου βουλευτή και πρώην υφυπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή

Για τον Γιώργο Κοντογιάννη μίλησαν οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος και Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο Θόδωρος Βλαγκούλης και ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή Λευτέρης Βαρουξής, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Γραπτό μήνυμα έστειλε ο νεοεκλεγμένος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Την κεντρική παρουσίαση έκανε ο γνωστός συντοπίτης μας ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

Με τον Γιώργο Κοντογιάννη, τη σύζυγό του Σοφία και τα παιδιά τους τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, ήλθαμε κοντά μέσα από τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν για την  ανάδειξη των Ολυμπιακών Αξιών και ιδιαίτερα, της παραμελημένης στις μέρες μας Εκεχειρίας. Ξέρετε ή μάλλον ζείτε τον αγώνα τους για την αναβίωση του Μονοπατιού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, μια δραστηριότητα που κάθε χρόνο που περνά γίνεται όλο και πιο γνωστή παγκοσμίως.

Το σημαντικότερο είναι ότι και τα τέσσερα χρόνια που ο Γιώργος έμεινε εκτός βουλής, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Που σημαίνει πώς ό,τι κάνει δεν το κάνει για τις ψήφους αλλά γιατί το πιστεύει.

Αυτό το πάθος του για την Ηλεία είδε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο ο Γιώργος Κοντογιάννης συνεργάσθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως σύμβουλός του επί θεμάτων Τύπου, και γι’ αυτό του ζήτησε να μπει και πάλι στον αγώνα και να εκπροσωπήσει την Ηλεία στο Κοινοβούλιο. 

Προσωπικά θεωρώ ότι η Ηλεία και όλοι μας, έχουμε πολλά να κερδίσουμε από την σχέση του Γιώργου Κοντογιάννη με την αυριανή πολιτική ηγεσία της χώρας.

Πιστεύω ότι ο φίλος μου Γιώργος έχει πολλά να προσφέρει στην Ηλεία, κι επειδή ξέρει τα προβλήματα, ξέρει ποιες λύσεις πρέπει να εφαρμοσθούν αλλά ξέρει και τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της επίλυσής τους.

Μαζί του στην προσπάθεια αυτή θα έχει νεοεκλεγμένους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν τον νοιάζει τι ιδεολογία πρεσβεύει ο καθένας από τους δημοτικούς άρχοντες, αρκεί κυρίαρχη ιδεολογία τους να είναι η αγάπη προς την Ηλεία.

Τάκη Αντωνακόπουλος: Ο Γιώργος Κοντογιάννης εκφράζει τα μηνύματα της εποχής και  θα είναι χρήσιμος στο Κοινοβούλιο και για τη χώρα και για τον τόπο

Τάκης Αντωνακόπουλος: Οι εποχές έχουν αλλάξει οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και θυμίζουν άλλες καταστάσεις που κανείς δεν θέλει να θυμάται. Υπάρχει προτεραιότητα σήμερα στην ομοψυχία στον ειλικρινή πατριωτισμό. Άρα δεν χωρούν στις μέρες μας εμφυλιοπολεμικά κατάλοιπα και διαχωριστικές γραμμές. Δεν χωρούν στις μέρες μας ιδιοκτησιακές αντιλήψεις της πολιτικής.

Εσείς ιδιαίτερα εδώ στον Πύργο δώσατε αυτό το μήνυμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είμαι εδώ γιατί θέλω να δώσουμε μια άλλη  διάσταση πλέον για τη δύναμη της πρωτεύουσας του νομού που θα πρέπει να καταστεί το κέντρο και αναφορά έναρξης των μεγάλων αγώνων για τα προβλήματα του τόπου και για να κατορθώσουμε αποτελέσματα σημαντικά και γρήγορα, μέτρον πάντων είναι ο άνθρωπος. Και σε αυτές τις εκλογές εκτός από τα κόμματα, εκτός από τις ιδεολογίες οι οποίες δεν έχουν επαληθευθεί παρότι εν ονόματι αυτών των ιδεολογιών κυβέρνησαν πάρα πολλοί. Το μόνον που απέμεινε είναι η αξία αυτών των ανθρώπων. Νομίζω ότι ο φίλος Γιώργος Κοντογιάννης – τον γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουμε συνυπάρξει. Δεν είμαστε τόσο μεγάλοι, αλλά ασχοληθήκαμε πολύ μικροί με την πολιτική. Δεν είναι κακό αυτό. Και σε συνθήκες αλλοτινές, όπου τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο φανατισμένα. Σήμερα οι συνθήκες υποδεικνύουν άλλες συμπεριφορές, αν θέλουμε να αγαπάμε την κοινωνία και τη χώρα μας, εκτός αν μένουμε εμμονικά στον εαυτούλη μας και νομίζει ο καθένας ότι είναι το κέντρο της γης και της εξουσίας. Αυτό το έχει απορρίψει η κοινωνία και η ιστορία. Ο Γιώργος Κοντογιάννης είναι από τους ανθρώπους και τους πολιτικούς που εκφράζουν τα μηνύματα της εποχής που θα είναι σίγουρα χρήσιμος στο Κοινοβούλιο και για τη χώρα και για τον τόπο. Είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, συνεργάσιμος, σοβαρός, συνεπής. Με εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεται ο πολίτης για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει την επόμενη ημέρα. Εύχομαι οι εκπλήξεις να είναι προς το πολύ θετικότερο Γιώργο την επόμενη πορεία σου στο Κοινοβούλιο, γιατί έχουμε εισπράξει και εκπλήξεις αρνητικές σε αυτόν τον τόπο από πολλούς.

Καλή επιτυχία

Και νομίζω ότι δεν  με έχουν διαψεύσει ποτέ οι πολιτικές μου προβλέψεις, ότι θα είσαι σε ένα χώρο ο οποίος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία δηλ. θα ασκήσει εξουσία. Και εκεί βεβαίως οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες για εσένα

Καλή επιτυχία και καλή πορεία σε όλους!

 

Ένα από τα πρόσωπα που ευθύνονται για το ότι ο Γιώργος βρίσκεται στην πολιτική είναι ο συμμαθητής του  Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε Δήμαρχος Πηνειού.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ο Γιώργος ξέρει να ανοίγει «πόρτες». Μαζί θα ανοίξουμε πολλές!

Με τη σημερινή μου παρουσία στην εκδήλωση του φίλου και συμμαθητή Γιώργου Κοντογιάννη δίνω και την εξομολόγησή μου ότι ένας από τους δύο που θα στηρίξω είναι ο Γιώργος Κοντογιάννης.

Είχα πει ότι θα φανερώσω την προτίμησή μου, γιατί οι δημόσιοι άνδρες δεν πρέπει να κρύβονται.

Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ ως εκλεγμένος δήμαρχος Πηνειού και έχω τον συμμαθητή μου υποψήφιο βουλευτή. Έναν  άνθρωπο που ξέρει να ανοίγει πόρτες και που μαζί θα ανοίξουμε πάρα πολλές στο προσεχές διάστημα.

Φίλοι της αυτοδιοίκησης, δήμαρχε της πρωτεύουσας, περιφερειακοί σύμβουλοι, πρόεδρε της ΝΟΔΕ, είμαστε εδώ για να τονίσουμε με την παρουσία μας ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης δεν είναι μόνος του στον αγώνα, αλλά έχει πολλούς έμπειρους και καθαρούς ανθρώπους κοντά του. Έτσι θα παλέψουμε από εδώ από την Ηλεία μας για να την κάνουμε καλύτερη, πιο δυνατή, άξιε δήμαρχε του Πύργου, που προσβλέπω στη συνεργασία σας, στη συνεργασία όλων των δήμων της Ηλείας. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε, όταν το εγώ το αντικαταστήσουμε με το εμείς.

Γιώργο, μέσα από την ψυχή μου ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές για επιτυχία στο στόχο σου. Και θεωρώ ότι  ό,τι βάζεις το πετυχαίνεις. Σου το εύχομαι από καρδιάς.

 

Πρόσφατα συζητούσα με τον Γιώργο για τους συνυποψηφίους του (δεν θα σας πω τι μου είπε… Κακό λόγο πάντως δύσκολα ακούτε από το στόμα του!!!). Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για έναν πολιτικό που δεν είναι συνυποψήφιός του πια, καθώς και η πεποίθησή του ότι ο Θόδωρος Βλαγκούλης μπορεί να προσφέρει ακόμα στον τόπο μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ: Η παρουσία μου υποδηλώνει τη στήριξή μου στον Γιώργο

Από αυτήν την αίθουσα στέλνουμε ένα μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιώργου Κοντογιάννη

Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για τους αγώνες που έχουμε κάνει για την παράταξή μας τη ΝΔ, και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Παρότι δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, χωρίς καμία συναλλαγή, ρίχτηκα στη μάχη για τη νίκη της ΝΔ. Έχω ανοικτά τα πολιτικά μου γραφεία και θα μείνουν ανοικτά για όλη την προεκλογική περίοδο. Η δάδα της ΝΔ παραμένει αναμμένη. Δεν σβήνει.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης αξίζει να είναι ένας από τους βουλευτές που θα εκλέξει η ΝΔ για να εκπροσωπήσει επάξια τον νομό μας στη Βουλή, γιατί έχει περγαμηνές που υποδηλώνουν την επιτυχία του και η παρουσία η δική μου εδώ, υποδηλώνει και τη στήριξη.

Στο ερώτημα που ίσως κάποιοι θέτουν γιατί να ψηφίσουν ΝΔ, η απάντηση είναι ότι το κόμμα μας διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα.

Η υπερψήφιση και η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελούν εθνική αναγκαιότητα. Πρέπει να δώσουμε στη ΝΔ τη δυνατότητα να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το κυβερνητικό της πρόγραμμα χωρίς πιέσεις έξωθεν. ΣΕ συνδυασμό με τη συμφωνία αλήθειας που αποτελεί μια αλλαγή πολιτικής.

Καλή επιτυχία Γιώργο. Όλοι μαζί με τη ΝΔ, όλοι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι μαζί με το ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ

 

Ο Λευτέρης Βαρουξής είναι ένας νέος  που επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στον Πύργοκαι  τίμησε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εκπροσωπώντας την Ηλεία.

Λευτέρης Βαρουξή: Είναι σαφές ότο ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να αξιοποιήσει τον Γιώργο Κοντογιάννη

Ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει δώσει το στίγμα του στην Ηλεία εδώ και πολλά χρόνια. Τον έχετε εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο και είναι ένας πολιτικός ο οποίος, όταν πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε αυτή η πορεία νίκης που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, από τους πρώτους που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επικοινωνιακή του ομάδα ήταν και ο Γιώργος Κοντογιάννης. Το γραφείο του στον 2ο όροφο της οδού Πειραιώς ήταν πάντα ανοικτό για όλους τους Ηλείους, και δημάρχους και απλούς πολίτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε από τον Ιανουάριο για να μπει στο ψηφοδέλτιο. Είναι σαφές ότι έχει δει πράγματα και θέλει να τον αξιοποιήσει στην επόμενη κυβέρνηση, είμαι σχεδόν σίγουρος σε αυτό.

Αυτό που μένει έιναι στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που κάναμε στις 26 Μαΐου, τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Πρέπει να βγάλουμε στην Ηλεία τρεις βουλευτές. Καλή επιτυχία στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι μαζί για τη νίκη.

 

Πριν καλέσω στο βήμα τον Γιώργο Κοντογιάννη, θέλω να σας πω ότι σήμερα είχε προγραμματισθεί να ήταν μαζί μας οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρίας Σπυράκη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ωστόσο η επίσπευση της ορκωμοσίας τους στην ευρωβουλή, που έγινε στο Στρασβούργο πριν από λίγες ώρες δεν τους επέτρεψε να είναι εδώ. Η Άννα Ασημακοπούλου και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα που κάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης, του ευχήθηκαν καλή εκλογή και τον διαβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα του στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της Ηλείας.

Η Μαρία Σπυράκη, πιο βαθιά στις σύγχρονες τεχνολογίες, μας έστειλε ένα video. Ας δούμε τι λέει:

 

Μαρία Σπυράκη: Ξέρει να κερδίζει τη ζωή, επιμένει, βάζει στόχους και τελικά τους υλοποιεί- Είναι ένας από μας και δεν ξεχνά από πού προέρχεται

Με τον Γιώργο Κοντογιάννη πρωτοσυναντηθήκαμε στο ρεπορτάζ πριν από περίπου 20 χρόνια. Προσπαθούσαμε και οι δύο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Στον άνθρωπο αυτόν διέκρινα ήθος, συνέπεια και αρχές. Ο Γιώργος προχώρησε πολύ γρήγορα και άφησε τη δημοσιογραφία για την πολιτική. Ήταν το 2004 που αποφάσισε να πολιτευτεί στον τόπο του και να τον τιμήσει ο τόπος του με την ψήφο του. Μας έλεγε μάλιστα με μεγάλη υπερηφάνεια ότι οι πολίτες της Ηλείας του έδωσαν την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του και να αλλάξει την Ηλεία. Στα χρόνια που πέρασαν ο Γιώργος έγινε υφυπουργός και μετά επέστρεψε ξανά στο επάγγελμα. Με βεβαιότητα πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο ξέρει να κερδίζει τη ζωή, επιμένει, βάζει στόχους και τελικά τους υλοποιεί. Η μεγάλη διαφορά του Γιώργου από άλλους πολιτικούς είναι ότι ξέρει από πού προέρχεται και ποιους υπηρετεί. Η σημαντική διαφορά του Γιώργου από άλλους πολιτικούς είναι ότι έχει μερικές δεκαετίες ένσημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παραμένει ένας από μας. Παραμένει ένας άνθρωπος με τους προβληματισμούς του. Με τις αμφιβολίες του, με τη μεγάλη προσήλωσή του στη ΝΔ ως ιστορική παράταξη στη βάση των αρχών του. Οικογενειάρχης, πατέρας, σύζυγος, παππούς πια, ο άνθρωπος που ξέρει να δίνει. Και σίγουρα έχει να δώσει ακόμα πολλά στην Ηλεία.

 

εν θέλω να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης αν και σπούδασε οικονομικά, τελικά έκανε δουλειά το χόμπυ του, τη δημοσιογραφία και τελικά τον κέρδισε η πολιτική. Ένας από τους αγαπημένους φίλους του Γιώργου Κοντογιάννη, είναι ένας άλλος Γιώργος, ο Γιώργος Αυτιάς, με τον οποίο μαζί έχουν βαδίσει τα πρώτα δύσκολα χρόνια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Γιώργος Αυτιάς: Μακάρι να είχαμε και στην Σάμο έναν υποψήφιο σαν τον Γιώργο…

 

Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε εκείνα τα πολύ δύσκολα χρόνια. Στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος είχε μια και αποκλειστική ευθύνη. Στις 5.00 το πρωί πήγαινε στο Γραφείο Τύπου για να ενημερώνει τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η ευθύνη ενός νέου παιδιού, να ενημερώνει έναν μελλοντικό πρωθυπουργό.

Ο Μητσοτάκης δεν έκανε βήμα αν η τελική ενημέρωση δεν είχε περάσει από τα χέρια του Γιώργου Κοντογιάννη ή του Γιώργου Μαλούχου.

Καταλαβαίνετε ότι από πολύ νέα ηλικία είχε την ευθύνη μέσα του. Την απόλυτη ευθύνη. Άλλωστε είχε περάσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να πει, τι έπρεπε  να κάνει, τι έπρεπε να προχωρήσει παρακάτω και επίσης τί να κρατήσει. Δεν θα σας μιλήσω για την εργατικότητα του Γιώργου, ούτε για την τιμή και τη χαρά που είναι υποψήφιος στη δικιά σας περιοχή, στην όμορφη Ηλεία. Απλά θα σας πω ότι με έχει ζαλίσει για την Ηλεία συνεχώς, Γιώργο την Ηλεία, προχώρα την Ηλεία… Ε, θα την πάμε την Ηλεία μαζί και μη μου ανησυχείς για τίποτα, η Ηλεία θα πάει μπροστά. Και θα πάει μπροστά χάρη σε σένα… Ο Γιώργος πολύ νέος έγινε υπουργός του Καραμανλή και μάλιστα σε ένα ευαίσθητο υπουργείο, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Δεν βιάζεται να ξαναγίνει υπουργός. Το μεράκι που έχει είναι να πάει μπροστά η Ηλεία. Και θα πάει μπροστά η Ηλεία.

Ξέρω ότι έχεις ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα για την Ηλεία. Και ξέρω ότι όλοι οι φίλοι σου είναι άνθρωποι που περιμένουν κάτι για τον τόπο τους. Θέλουν να δουν πάλι την Ηλεία να είναι μπροστά. Και νομίζω ότι δικαιούσαι αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη. Ένα άλλο στοιχείο που έχει ο Γιώργος είναι πως όταν ξεκινήσει κάτι το τελειώνει. Δύσκολα κλείνει ο «φάκελος» για τον Γιώργο. Δεν αφήνει το θέμα του. Έχει επιμονή. Έχει υπομονή. Θέλει να τελειώνει τα θέματα. Ξέρετε ότι όσοι του χτύπησαν την πόρτα δεν τους είπε ψέματα. Ο Γιώργος ή μπορεί να το κάνει ή δεν μπορεί. Ή μπορεί να τελειώσει κάτι ή δεν μπορεί. Και αυτό θα το πει εξ αρχής. Και αυτό είναι ένα από τα άλλα προσόντα τα οποία έχει. Δεν θέλω να σας αναλύσω τα προσόντα του Γιώργου, απλά θέλω να σας πως ότι μακάρι στη Σάμο να είχαμε έναν υποψήφιο σαν τον Γιώργο, να τον ψηφίζαμε όλοι μαζί… Και καμαρώνω γι’ αυτόν!

 

Λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα ένα πρόσωπο που η προσωπική του ιστορία ταυτίζεται με την ιστορία της παράταξης, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, τηλεφώνησε στον Γιώργο Κοντογιάννη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Επίσης, ο εκλεγμένος περιφερειάρχης μας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε μήνυμά του εύχεται καλή επιτυχία στον Γιώργο.

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί στην πρώτη γραμμή για την Ηλεία!

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

Ανειλημμένες και από καιρό προγραμματισμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σήμερα κοντά σου και κοντά στους πολίτες της Ηλείας, η οποία όμως είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου θα στείλει το ίδιο – και ακόμα πιο ισχυρό – μήνυμα πολιτικής αλλαγής που έστειλε και στις 26 Μαΐου.

Είσαι από τους ανθρώπους που επί χρόνια έδωσαν αγώνα γι’ αυτή την μεγάλη αλλαγή, στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά και από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν πολύτιμο δικό μου συμπαραστάτη στις Περιφερειακές Εκλογές.

Και είμαι βέβαιος ότι και μετά τις 7 Ιουλίου, με τη θέληση και τη στήριξη των πολιτών της Ηλείας, θα βρεθούμε και πάλι μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να καλύψει ο τόπος μας το χαμένο έδαφος και να βρει η Ηλεία την θέση που της αξίζει στην φωτεινή Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου για επιτυχία στο εκλογικό σου αγώνα, που είναι παράλληλα και ένας αγώνας όλων μας για την Ελλάδα της ελπίδας, της ενότητας και της προκοπής.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Ζημιές στον αγωγό ύδρευσης – πιθανή η διακοπή υδροδότησης

Εκτός υδροδότησης θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες το σύνολο της πόλης της Αμαλιάδας, λόγω μεγάλης ζημιάς στο δίκτυο που …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Εντυπωσίασαν οι προσφωνήσεις στην ομιλία του Γιώργου Κοντογιάννη- Τι είπαν για την προσωπικότητα και την προσφορά του στην Ηλεία

Εντυπωσίασαν οι προσφωνήσεις στην ομιλία του Γιώργου Κοντογιάννη- Τι είπαν για την προσωπικότητα και την προσφορά του στην Ηλεία

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Κοντογιάννη στον Πύργο αλλά και τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν και την παρακολούθησαν έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην προεκλογική εκστρατεία, καθώς φίλοι, συνεργάτες αλλά και πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ αλλά και από άλλους χώρους, μίλησαν για την προσωπικότητα του υποψηφίου βουλευτή και πρώην υφυπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή

Για τον Γιώργο Κοντογιάννη μίλησαν οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος και Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο Θόδωρος Βλαγκούλης και ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή Λευτέρης Βαρουξής, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Γραπτό μήνυμα έστειλε ο νεοεκλεγμένος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Την κεντρική παρουσίαση έκανε ο γνωστός συντοπίτης μας ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

Με τον Γιώργο Κοντογιάννη, τη σύζυγό του Σοφία και τα παιδιά τους τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, ήλθαμε κοντά μέσα από τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν για την  ανάδειξη των Ολυμπιακών Αξιών και ιδιαίτερα, της παραμελημένης στις μέρες μας Εκεχειρίας. Ξέρετε ή μάλλον ζείτε τον αγώνα τους για την αναβίωση του Μονοπατιού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, μια δραστηριότητα που κάθε χρόνο που περνά γίνεται όλο και πιο γνωστή παγκοσμίως.

Το σημαντικότερο είναι ότι και τα τέσσερα χρόνια που ο Γιώργος έμεινε εκτός βουλής, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Που σημαίνει πώς ό,τι κάνει δεν το κάνει για τις ψήφους αλλά γιατί το πιστεύει.

Αυτό το πάθος του για την Ηλεία είδε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο ο Γιώργος Κοντογιάννης συνεργάσθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως σύμβουλός του επί θεμάτων Τύπου, και γι’ αυτό του ζήτησε να μπει και πάλι στον αγώνα και να εκπροσωπήσει την Ηλεία στο Κοινοβούλιο. 

Προσωπικά θεωρώ ότι η Ηλεία και όλοι μας, έχουμε πολλά να κερδίσουμε από την σχέση του Γιώργου Κοντογιάννη με την αυριανή πολιτική ηγεσία της χώρας.

Πιστεύω ότι ο φίλος μου Γιώργος έχει πολλά να προσφέρει στην Ηλεία, κι επειδή ξέρει τα προβλήματα, ξέρει ποιες λύσεις πρέπει να εφαρμοσθούν αλλά ξέρει και τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της επίλυσής τους.

Μαζί του στην προσπάθεια αυτή θα έχει νεοεκλεγμένους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν τον νοιάζει τι ιδεολογία πρεσβεύει ο καθένας από τους δημοτικούς άρχοντες, αρκεί κυρίαρχη ιδεολογία τους να είναι η αγάπη προς την Ηλεία.

Τάκη Αντωνακόπουλος: Ο Γιώργος Κοντογιάννης εκφράζει τα μηνύματα της εποχής και  θα είναι χρήσιμος στο Κοινοβούλιο και για τη χώρα και για τον τόπο

Τάκης Αντωνακόπουλος: Οι εποχές έχουν αλλάξει οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και θυμίζουν άλλες καταστάσεις που κανείς δεν θέλει να θυμάται. Υπάρχει προτεραιότητα σήμερα στην ομοψυχία στον ειλικρινή πατριωτισμό. Άρα δεν χωρούν στις μέρες μας εμφυλιοπολεμικά κατάλοιπα και διαχωριστικές γραμμές. Δεν χωρούν στις μέρες μας ιδιοκτησιακές αντιλήψεις της πολιτικής.

Εσείς ιδιαίτερα εδώ στον Πύργο δώσατε αυτό το μήνυμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είμαι εδώ γιατί θέλω να δώσουμε μια άλλη  διάσταση πλέον για τη δύναμη της πρωτεύουσας του νομού που θα πρέπει να καταστεί το κέντρο και αναφορά έναρξης των μεγάλων αγώνων για τα προβλήματα του τόπου και για να κατορθώσουμε αποτελέσματα σημαντικά και γρήγορα, μέτρον πάντων είναι ο άνθρωπος. Και σε αυτές τις εκλογές εκτός από τα κόμματα, εκτός από τις ιδεολογίες οι οποίες δεν έχουν επαληθευθεί παρότι εν ονόματι αυτών των ιδεολογιών κυβέρνησαν πάρα πολλοί. Το μόνον που απέμεινε είναι η αξία αυτών των ανθρώπων. Νομίζω ότι ο φίλος Γιώργος Κοντογιάννης – τον γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουμε συνυπάρξει. Δεν είμαστε τόσο μεγάλοι, αλλά ασχοληθήκαμε πολύ μικροί με την πολιτική. Δεν είναι κακό αυτό. Και σε συνθήκες αλλοτινές, όπου τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο φανατισμένα. Σήμερα οι συνθήκες υποδεικνύουν άλλες συμπεριφορές, αν θέλουμε να αγαπάμε την κοινωνία και τη χώρα μας, εκτός αν μένουμε εμμονικά στον εαυτούλη μας και νομίζει ο καθένας ότι είναι το κέντρο της γης και της εξουσίας. Αυτό το έχει απορρίψει η κοινωνία και η ιστορία. Ο Γιώργος Κοντογιάννης είναι από τους ανθρώπους και τους πολιτικούς που εκφράζουν τα μηνύματα της εποχής που θα είναι σίγουρα χρήσιμος στο Κοινοβούλιο και για τη χώρα και για τον τόπο. Είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, συνεργάσιμος, σοβαρός, συνεπής. Με εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεται ο πολίτης για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει την επόμενη ημέρα. Εύχομαι οι εκπλήξεις να είναι προς το πολύ θετικότερο Γιώργο την επόμενη πορεία σου στο Κοινοβούλιο, γιατί έχουμε εισπράξει και εκπλήξεις αρνητικές σε αυτόν τον τόπο από πολλούς.

Καλή επιτυχία

Και νομίζω ότι δεν  με έχουν διαψεύσει ποτέ οι πολιτικές μου προβλέψεις, ότι θα είσαι σε ένα χώρο ο οποίος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία δηλ. θα ασκήσει εξουσία. Και εκεί βεβαίως οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες για εσένα

Καλή επιτυχία και καλή πορεία σε όλους!

 

Ένα από τα πρόσωπα που ευθύνονται για το ότι ο Γιώργος βρίσκεται στην πολιτική είναι ο συμμαθητής του  Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε Δήμαρχος Πηνειού.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ο Γιώργος ξέρει να ανοίγει «πόρτες». Μαζί θα ανοίξουμε πολλές!

Με τη σημερινή μου παρουσία στην εκδήλωση του φίλου και συμμαθητή Γιώργου Κοντογιάννη δίνω και την εξομολόγησή μου ότι ένας από τους δύο που θα στηρίξω είναι ο Γιώργος Κοντογιάννης.

Είχα πει ότι θα φανερώσω την προτίμησή μου, γιατί οι δημόσιοι άνδρες δεν πρέπει να κρύβονται.

Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ ως εκλεγμένος δήμαρχος Πηνειού και έχω τον συμμαθητή μου υποψήφιο βουλευτή. Έναν  άνθρωπο που ξέρει να ανοίγει πόρτες και που μαζί θα ανοίξουμε πάρα πολλές στο προσεχές διάστημα.

Φίλοι της αυτοδιοίκησης, δήμαρχε της πρωτεύουσας, περιφερειακοί σύμβουλοι, πρόεδρε της ΝΟΔΕ, είμαστε εδώ για να τονίσουμε με την παρουσία μας ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης δεν είναι μόνος του στον αγώνα, αλλά έχει πολλούς έμπειρους και καθαρούς ανθρώπους κοντά του. Έτσι θα παλέψουμε από εδώ από την Ηλεία μας για να την κάνουμε καλύτερη, πιο δυνατή, άξιε δήμαρχε του Πύργου, που προσβλέπω στη συνεργασία σας, στη συνεργασία όλων των δήμων της Ηλείας. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε, όταν το εγώ το αντικαταστήσουμε με το εμείς.

Γιώργο, μέσα από την ψυχή μου ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές για επιτυχία στο στόχο σου. Και θεωρώ ότι  ό,τι βάζεις το πετυχαίνεις. Σου το εύχομαι από καρδιάς.

 

Πρόσφατα συζητούσα με τον Γιώργο για τους συνυποψηφίους του (δεν θα σας πω τι μου είπε… Κακό λόγο πάντως δύσκολα ακούτε από το στόμα του!!!). Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για έναν πολιτικό που δεν είναι συνυποψήφιός του πια, καθώς και η πεποίθησή του ότι ο Θόδωρος Βλαγκούλης μπορεί να προσφέρει ακόμα στον τόπο μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ: Η παρουσία μου υποδηλώνει τη στήριξή μου στον Γιώργο

Από αυτήν την αίθουσα στέλνουμε ένα μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιώργου Κοντογιάννη

Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για τους αγώνες που έχουμε κάνει για την παράταξή μας τη ΝΔ, και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Παρότι δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, χωρίς καμία συναλλαγή, ρίχτηκα στη μάχη για τη νίκη της ΝΔ. Έχω ανοικτά τα πολιτικά μου γραφεία και θα μείνουν ανοικτά για όλη την προεκλογική περίοδο. Η δάδα της ΝΔ παραμένει αναμμένη. Δεν σβήνει.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης αξίζει να είναι ένας από τους βουλευτές που θα εκλέξει η ΝΔ για να εκπροσωπήσει επάξια τον νομό μας στη Βουλή, γιατί έχει περγαμηνές που υποδηλώνουν την επιτυχία του και η παρουσία η δική μου εδώ, υποδηλώνει και τη στήριξη.

Στο ερώτημα που ίσως κάποιοι θέτουν γιατί να ψηφίσουν ΝΔ, η απάντηση είναι ότι το κόμμα μας διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα.

Η υπερψήφιση και η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελούν εθνική αναγκαιότητα. Πρέπει να δώσουμε στη ΝΔ τη δυνατότητα να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το κυβερνητικό της πρόγραμμα χωρίς πιέσεις έξωθεν. ΣΕ συνδυασμό με τη συμφωνία αλήθειας που αποτελεί μια αλλαγή πολιτικής.

Καλή επιτυχία Γιώργο. Όλοι μαζί με τη ΝΔ, όλοι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι μαζί με το ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ

 

Ο Λευτέρης Βαρουξής είναι ένας νέος  που επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στον Πύργοκαι  τίμησε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εκπροσωπώντας την Ηλεία.

Λευτέρης Βαρουξή: Είναι σαφές ότο ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να αξιοποιήσει τον Γιώργο Κοντογιάννη

Ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει δώσει το στίγμα του στην Ηλεία εδώ και πολλά χρόνια. Τον έχετε εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο και είναι ένας πολιτικός ο οποίος, όταν πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε αυτή η πορεία νίκης που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, από τους πρώτους που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επικοινωνιακή του ομάδα ήταν και ο Γιώργος Κοντογιάννης. Το γραφείο του στον 2ο όροφο της οδού Πειραιώς ήταν πάντα ανοικτό για όλους τους Ηλείους, και δημάρχους και απλούς πολίτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε από τον Ιανουάριο για να μπει στο ψηφοδέλτιο. Είναι σαφές ότι έχει δει πράγματα και θέλει να τον αξιοποιήσει στην επόμενη κυβέρνηση, είμαι σχεδόν σίγουρος σε αυτό.

Αυτό που μένει έιναι στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που κάναμε στις 26 Μαΐου, τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Πρέπει να βγάλουμε στην Ηλεία τρεις βουλευτές. Καλή επιτυχία στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι μαζί για τη νίκη.

 

Πριν καλέσω στο βήμα τον Γιώργο Κοντογιάννη, θέλω να σας πω ότι σήμερα είχε προγραμματισθεί να ήταν μαζί μας οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρίας Σπυράκη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ωστόσο η επίσπευση της ορκωμοσίας τους στην ευρωβουλή, που έγινε στο Στρασβούργο πριν από λίγες ώρες δεν τους επέτρεψε να είναι εδώ. Η Άννα Ασημακοπούλου και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα που κάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης, του ευχήθηκαν καλή εκλογή και τον διαβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα του στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της Ηλείας.

Η Μαρία Σπυράκη, πιο βαθιά στις σύγχρονες τεχνολογίες, μας έστειλε ένα video. Ας δούμε τι λέει:

 

Μαρία Σπυράκη: Ξέρει να κερδίζει τη ζωή, επιμένει, βάζει στόχους και τελικά τους υλοποιεί- Είναι ένας από μας και δεν ξεχνά από πού προέρχεται

Με τον Γιώργο Κοντογιάννη πρωτοσυναντηθήκαμε στο ρεπορτάζ πριν από περίπου 20 χρόνια. Προσπαθούσαμε και οι δύο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Στον άνθρωπο αυτόν διέκρινα ήθος, συνέπεια και αρχές. Ο Γιώργος προχώρησε πολύ γρήγορα και άφησε τη δημοσιογραφία για την πολιτική. Ήταν το 2004 που αποφάσισε να πολιτευτεί στον τόπο του και να τον τιμήσει ο τόπος του με την ψήφο του. Μας έλεγε μάλιστα με μεγάλη υπερηφάνεια ότι οι πολίτες της Ηλείας του έδωσαν την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του και να αλλάξει την Ηλεία. Στα χρόνια που πέρασαν ο Γιώργος έγινε υφυπουργός και μετά επέστρεψε ξανά στο επάγγελμα. Με βεβαιότητα πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο ξέρει να κερδίζει τη ζωή, επιμένει, βάζει στόχους και τελικά τους υλοποιεί. Η μεγάλη διαφορά του Γιώργου από άλλους πολιτικούς είναι ότι ξέρει από πού προέρχεται και ποιους υπηρετεί. Η σημαντική διαφορά του Γιώργου από άλλους πολιτικούς είναι ότι έχει μερικές δεκαετίες ένσημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παραμένει ένας από μας. Παραμένει ένας άνθρωπος με τους προβληματισμούς του. Με τις αμφιβολίες του, με τη μεγάλη προσήλωσή του στη ΝΔ ως ιστορική παράταξη στη βάση των αρχών του. Οικογενειάρχης, πατέρας, σύζυγος, παππούς πια, ο άνθρωπος που ξέρει να δίνει. Και σίγουρα έχει να δώσει ακόμα πολλά στην Ηλεία.

 

εν θέλω να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης αν και σπούδασε οικονομικά, τελικά έκανε δουλειά το χόμπυ του, τη δημοσιογραφία και τελικά τον κέρδισε η πολιτική. Ένας από τους αγαπημένους φίλους του Γιώργου Κοντογιάννη, είναι ένας άλλος Γιώργος, ο Γιώργος Αυτιάς, με τον οποίο μαζί έχουν βαδίσει τα πρώτα δύσκολα χρόνια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Γιώργος Αυτιάς: Μακάρι να είχαμε και στην Σάμο έναν υποψήφιο σαν τον Γιώργο…

 

Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε εκείνα τα πολύ δύσκολα χρόνια. Στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος είχε μια και αποκλειστική ευθύνη. Στις 5.00 το πρωί πήγαινε στο Γραφείο Τύπου για να ενημερώνει τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η ευθύνη ενός νέου παιδιού, να ενημερώνει έναν μελλοντικό πρωθυπουργό.

Ο Μητσοτάκης δεν έκανε βήμα αν η τελική ενημέρωση δεν είχε περάσει από τα χέρια του Γιώργου Κοντογιάννη ή του Γιώργου Μαλούχου.

Καταλαβαίνετε ότι από πολύ νέα ηλικία είχε την ευθύνη μέσα του. Την απόλυτη ευθύνη. Άλλωστε είχε περάσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να πει, τι έπρεπε  να κάνει, τι έπρεπε να προχωρήσει παρακάτω και επίσης τί να κρατήσει. Δεν θα σας μιλήσω για την εργατικότητα του Γιώργου, ούτε για την τιμή και τη χαρά που είναι υποψήφιος στη δικιά σας περιοχή, στην όμορφη Ηλεία. Απλά θα σας πω ότι με έχει ζαλίσει για την Ηλεία συνεχώς, Γιώργο την Ηλεία, προχώρα την Ηλεία… Ε, θα την πάμε την Ηλεία μαζί και μη μου ανησυχείς για τίποτα, η Ηλεία θα πάει μπροστά. Και θα πάει μπροστά χάρη σε σένα… Ο Γιώργος πολύ νέος έγινε υπουργός του Καραμανλή και μάλιστα σε ένα ευαίσθητο υπουργείο, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Δεν βιάζεται να ξαναγίνει υπουργός. Το μεράκι που έχει είναι να πάει μπροστά η Ηλεία. Και θα πάει μπροστά η Ηλεία.

Ξέρω ότι έχεις ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα για την Ηλεία. Και ξέρω ότι όλοι οι φίλοι σου είναι άνθρωποι που περιμένουν κάτι για τον τόπο τους. Θέλουν να δουν πάλι την Ηλεία να είναι μπροστά. Και νομίζω ότι δικαιούσαι αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη. Ένα άλλο στοιχείο που έχει ο Γιώργος είναι πως όταν ξεκινήσει κάτι το τελειώνει. Δύσκολα κλείνει ο «φάκελος» για τον Γιώργο. Δεν αφήνει το θέμα του. Έχει επιμονή. Έχει υπομονή. Θέλει να τελειώνει τα θέματα. Ξέρετε ότι όσοι του χτύπησαν την πόρτα δεν τους είπε ψέματα. Ο Γιώργος ή μπορεί να το κάνει ή δεν μπορεί. Ή μπορεί να τελειώσει κάτι ή δεν μπορεί. Και αυτό θα το πει εξ αρχής. Και αυτό είναι ένα από τα άλλα προσόντα τα οποία έχει. Δεν θέλω να σας αναλύσω τα προσόντα του Γιώργου, απλά θέλω να σας πως ότι μακάρι στη Σάμο να είχαμε έναν υποψήφιο σαν τον Γιώργο, να τον ψηφίζαμε όλοι μαζί… Και καμαρώνω γι’ αυτόν!

 

Λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα ένα πρόσωπο που η προσωπική του ιστορία ταυτίζεται με την ιστορία της παράταξης, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, τηλεφώνησε στον Γιώργο Κοντογιάννη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Επίσης, ο εκλεγμένος περιφερειάρχης μας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε μήνυμά του εύχεται καλή επιτυχία στον Γιώργο.

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί στην πρώτη γραμμή για την Ηλεία!

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

Ανειλημμένες και από καιρό προγραμματισμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σήμερα κοντά σου και κοντά στους πολίτες της Ηλείας, η οποία όμως είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου θα στείλει το ίδιο – και ακόμα πιο ισχυρό – μήνυμα πολιτικής αλλαγής που έστειλε και στις 26 Μαΐου.

Είσαι από τους ανθρώπους που επί χρόνια έδωσαν αγώνα γι’ αυτή την μεγάλη αλλαγή, στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά και από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν πολύτιμο δικό μου συμπαραστάτη στις Περιφερειακές Εκλογές.

Και είμαι βέβαιος ότι και μετά τις 7 Ιουλίου, με τη θέληση και τη στήριξη των πολιτών της Ηλείας, θα βρεθούμε και πάλι μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να καλύψει ο τόπος μας το χαμένο έδαφος και να βρει η Ηλεία την θέση που της αξίζει στην φωτεινή Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου για επιτυχία στο εκλογικό σου αγώνα, που είναι παράλληλα και ένας αγώνας όλων μας για την Ελλάδα της ελπίδας, της ενότητας και της προκοπής.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Ζημιές στον αγωγό ύδρευσης – πιθανή η διακοπή υδροδότησης

Εκτός υδροδότησης θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες το σύνολο της πόλης της Αμαλιάδας, λόγω μεγάλης ζημιάς στο δίκτυο που …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων