Εξοπλισμός στους ελαιοπαραγωγούς από την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Στην διανομή εξοπλισμού συλλογής του ελαιοκάρπου προχώρησε από σήμερα η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας για τους ελαιοπαραγωγούς της, υλοποιώντας τις δράσεις του δεύτερου έτους λειτουργίας της Οργάνωσης Ελαιόλαδου.

Μιλώντας στο «Ilianews» ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα προχωράμε στην υλοποίηση του δεύτερου έτους για τους ελαιοπαραγωγούς, έχουμε υλικά όπως κονταροπρίονα, αλυσοπρίονα και ότι άλλο χρειάζονται οι ελαιοπαραγωγοί για να μαζέψουν τις ελιές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκείνο που τονίζουμε είναι ότι πρέπει τις 31 Δεκεμβρίου του 2019 οι ελαιοπαραγωγοί να περάσουν το λάδι μέσα από την οργάνωσή μας για να κρατήσουμε την Οργάνωση Παραγωγών. Από 1η Μάρτη του 2020 και μετά θα προχωρήσουμε στο τρίτο έτος έτσι ώστε, περνώντας το λάδι μέσα, να γίνει ισχυρή ομάδα, να ανεβάσουμε τον τζίρο και να πάρουμε παραπάνω πράγματα για τους ελαιοπαρωγούς.

Εκείνο που βλέπω εγώ τις τελευταίες μέρες είναι ότι οι ελαιοπαραγωγοί δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ομάδα, έρχονται εδώ και οι περισσότεροι θέλουν να περάσουν το λάδι μέσα από την Ομάδα, έτσι ώστε στο μέλλον να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.

Εμείς περιμένουμε εδώ τους ελαιοπαραγωγούς να μας φέρουν το λάδι και να κάνουν αίτηση να εγγραφούν στην Ομάδα. Η Ομάδα Παραγωγών είναι πάντοτε κοντά στους αγρότες, στους ελαιοπαραγωγούς σε ότι πρόβλημα μας χρειαστούν».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα