26.9 C
Pýrgos
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

«Κόντρες» στον δήμο Πηνειού με… επίκεντρο το Τραγανό!

spot_img

Προτεινόμενα

«Πόλεμος» ανακοινώσεων και αναρτήσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στον δήμο Πηνειού ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» Παναγιώτη Χριστακόπουλο, και τον νέο άμισθο αντιδήμαρχο Πηνειού Νίκο Γεωργόπουλο.

Η αρχή έγινε, όταν ο κ. Παναγιώτης Χριστακόπουλος, τρίτος σε ψήφους στο Τραγανό με την παράταξη του Διονύσιου Γεωργόπουλου, προχώρησε στη δημοσιοποίηση του παρακάτω άρθρου.

 

«Εικόνες  εγκατάλειψης στη Δ.Κ. Τραγανού»

 

«Τελικά δεν πρέπει να είναι τυχαίο.!!!!  Πριν περίπου ένα μήνα είχα στιγματίσει την απαράδεκτη εικόνα που εμφανίζει ο φωτισμός από την έξοδο της Δ.Κ. Τραγανού προς την Τ.Κ Αγίας Μαύρας  και την είσοδο αυτής. Είχα πει τότε χαριτολογώντας ότι ίσως περιμένουν να τις φτιάξουν το Πάσχα. Μάλλον έκανα λάθος, γιατί ανήμερα του Πάσχα αντίκρισα ότι όχι μόνο δεν είχαν φτιάξει τις ήδη καμένες λάμπες αλλά και από παράπονα δημοτών σε διάφορες οδούς της Τ.Κ. Τραγανού υπάρχει πλήρης συσκότιση.

Αναφέρω χαρακτηριστικά η οδός προς γήπεδο Τραγανού δεκατρείς (13) λάμπες καμένες σε σύνολο περίπου δέκα έξι(16), η πάροδος Καραγιάννη πέντε(5)λάμπες όλες καμένες, η είσοδος Τραγανού από Ανδραβίδα οχτώ(8) λάμπες καμένες. Υπάρχουν καμένες λάμπες και σε άλλες οδούς, σε σύνολο ενδεικτικά πενήντα επτά(57) χωρίς να ελεγχθεί  στο σύνολο του ο φωτισμός της Δ.Κ. Τραγανού ( Περισσότερα στοιχεία είναι στην διάθεση οποιουδήποτε). Ένα δεύτερο και επιεικώς απαράδεκτο φαινόμενο είναι η παντελής συντήρηση και των τριών πλατειών του Τραγανού, τα χόρτα και στις τρεις πλατείες μιλούν από μόνα τους . Ούτε ενόψει του Πάσχα δεν φρόντισαν να καλλωπίσουν τους χώρους των πλατειών, γιατί;

Γιατί τέτοια εγκατάλειψη στον Πρώην Δήμο Τραγανού;  Τι κρύβεται πίσω από αυτήν απαράδεκτη καθυστέρηση καθαρισμού και ευπρεπισμού του Πρώην Δήμου Τραγανού;

Σας προσκομίζω λίγες χαρακτηριστικές φωτογραφίες των χώρων της Δ.Κ. Τραγανού και ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Τέλος να ευχηθώ Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους τους συμπολίτες μου, με υγεία , αγάπη, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη».

 

Η απάντηση του αντιδημάρχου

 

Απαντώντας με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o άμισθος αντιδήμαρχος του δήμου Πηνειού κ. Νίκος Γεωργόπουλος αναφέρει: «Ο φωτισμός και η καθαριότητα στον πρώην δήμο Τραγανού, δεν έχουν καμία σχέση με την περιγραφή του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας κ. Χριστακόπουλου Παναγιώτη. Δεν υπήρξε ποτέ, ο φωτισμός σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι σήμερα. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου στις αρχές Σεπτεμβρίου καταγράψαμε μαζί με τοπικό σύμβουλο, 86 χαλασμένες λάμπες. Στην τελευταία καταμέτρηση στις αρχές Απριλίου οι λάμπες που δε λειτουργούσαν ήταν μόνο 18, οι οποίες και επισκευάστηκαν.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια με στοιχεία και μαρτυρίες.

Όσον αφορά στα σκουπίδια (Το αγαπημένο θέμα του κ. Χριστακόπουλου) η ίδια η φωτογραφία που έχει αναρτήσει τον διαψεύδει από μόνη της. Όποιος επιθυμεί να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την αλήθεια, δεν έχει παρά να επισκεφτεί τον πρώην δήμο Τραγανού. Αυτά στα οποία αναφέρεται ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος είναι ψευδή και ανυπόστατα!

Δεν επιθυμώ να ασχολούμαι με απαντήσεις σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα και αναρτήσεις, γιατί προτεραιότητά μου είναι η καταγραφή και η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας, όμως έπρεπε να αποκατασταθεί η αλήθεια».

 

Απάντηση στην απάντηση

 

Μετά την απάντηση του κ. Γεωργόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Χριστακόπουλος επανήλθε σήμερα με νέα απάντηση, στην οποία αναφέρει: «Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο δημοσίευμά σας δεν αναφέρεστε για την ταμπακιέρα. Δεν σας ζητήθηκε τι παραλάβετε όταν αναλάβατε, αλλά η εικόνα που παρουσίαζε το Τραγανό το Πάσχα. Δηλαδή απαντήστε μας, στην αυτοψία που κάνατε στα σημεία που σας υπέδειξα βρήκατε ή όχι τις λάμπες σβηστές;

Και για να σας προλάβω, μην πείτε όχι γιατί υπάρχει μαρτυρία. Οι πλατείες του Τραγανού ήταν στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν παραμονή του Πάσχα; Όσο για το ενδιαφέρον μου για τα σκουπίδια, σας θυμίζω ότι το παραδέχθηκε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο ο Παν. Θεοδωρακόπουλος, δικός σας τότε Αντιδήμαρχος, ότι είναι αλήθεια διότι τα είχε δει και ο ίδιος.

Θέματα της καθημερινότητας κ. Αντιδήμαρχε που αφορούν τους πολίτες αυτού του δήμου πάντα θα με ενδιαφέρουν, γιατί είναι ζητήματα αυτονόητα που πρέπει να παρέχουμε στους πολίτες μας. Για του λόγου το αληθές οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Όσο για διάψευση με τον κάνετε γιατί οι μαρτυρίες βουνό!!!

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Όσο για την υστεροφημία μου δεν την διαπραγματεύομαι με κανέναν και για κανένα λόγο. Άλλωστε οι τελευταίες εκλογές του καλοκαιριού είναι πολύ νωπές και ο καθένας μας πήρε αυτό που του αναλογούσε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα