Λυρική βραδιά με την Χορωδία Μυρτουντίων στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.. Οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Η Χορωδία Μυρτουντίων  θα εμφανιστεί σε μια  «Λυρική βραδιά» στο Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ Πύργου, το  Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις  8 το βράδυ με ελεύθερη εισοδο για το κοινόπαρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα (χορωδιακά, Soli και Duetti) από γνωστά και αγαπημένα έργα του Λυρικού ρεπερτορίου σε διεύθυνση της  Λένας Σουρμελή,μουσικολόγου.

Είναι μια ακόμα,στην σειρά των επιτυχημένων παρουσιάσεων του, ποιοτική εκδήλωση που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας, για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Προσκεκλημένη Solist της Χορωδίας Μυρτουντίων είναι η Mezzo Soprano Χρύσα Πανταζοπούλου, ερμηνεύει επίσης ο Βαρύτονος Ανδρέας Καλλιβωκάς. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η  πιανίστα Olena Fedko.

Στo πρόγραμμά της θα ακουστούν γνωστά  έργα των G. Verdi, G. Fauré, P. Mascagni, G. Rossini, J. Offenbach, L.  Delibes,  F. Lehar κ.α.

Η χορωδία   πρόσφατα  κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Opera Gala που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ συμμετείχε  στον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου στο Κάστρο Χλεμούτσι και στην μεγάλη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αν. Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, και προ ημερών  στο Πολυχώρο δραστηριοτήτων Αμαλιάδας.

Η Χορωδία Μυρτουντίων που φέτος κλείνει 10ετία από την επαναλειτουργία της, έχει υπηρετήσει με αγάπη, συνέπεια και καλλιτεχνικό ήθος το χορωδιακό τραγούδι. Η συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις όπως η εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στη συναυλία «Όλη η Ελλάδα για το Μίκη», αλλά και η συνεργασία της με το International Opera Studio Πάτρας, είναι δείγματα ενός πολλά υποσχόμενου συνόλου.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Πολιτισμού Δ.Πύργου..

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα