• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • Μίνα Γκάγκα από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας: «Θέλουμε να λειτουργήσει»

Μίνα Γκάγκα από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας: «Θέλουμε να λειτουργήσει»

Λαλίστατη, κατά την διάρκεια της σημερινής της επίσκεψης στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα. Για την ακρίβεια, όπως η κα Γκάγκα ανέφερε ότι η εικόνα που αντίκρυσε στην Αμαλιάδα σήμερα δεν συγκρίνεται με την εικόνα που είδε πριν μερικούς μήνες, έτσι και η ίδια, ήταν πολύ πιο ομιλητική, ανοιχτή και φιλική σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή της.

Σε ότι αφορά στο τι «καινούργιο» υπάρχει για την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας από την προηγούμενη επίσκεψή της, η κα Γκάγκα είπε: «Να γίνει η παραλαβή, η άδεια από την Πυροσβεστική που δόθηκε μόλις της προηγούμενη εβδομάδα και βλέπω ένα Τμήμα το οποίο είναι πιο καλό δεν έχει σύγκριση με αυτό που είχα δει στην προηγούμενη επίσκεψή μου εδώ.

Βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου, τους συναδέλφους μου, οι οποίοι είναι πολύ πιο ήρεμοι από την προηγούμενη φορά. Αισθάνονται ότι ήδη έχει αρχίσει κάτι γιατί έχουμε ήδη αρχίσει κάποια χειρουργεία, έχουμε κάνει συζητήσεις και με τον Διοικητή της ΥΠΕ και με τον δήμαρχο και με τα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας να μπορεί να λειτουργήσει Τμήμα Χημειοθεραπείας εδώ ώστε να μην μετακινούνται οι ασθενείς κάθε 15- 20 μέρες, να μένουν κοντά στο σπίτι τους, να έχουν τη βοήθεια των δικών τους και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να λειτουργήσουν και τα Επείγοντα με τρόπο ασφαλή και για το προσωπικό και για τους πολίτες, να μπορούν να δίνονται οι πρώτες βοήθειες όπως πρέπει, να μπορεί επίσης να γίνεται η νοσηλεία μέχρι κάποιο βαθμό για τους ανθρώπους που είναι εδώ χωρίς να μετακινούνται.

Δεν μπορούμε να κάνουμε όλα τα Τριτοβάθμια σε κάθε νοσοκομείο της χώρας, αλλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να γίνονται στην Αμαλιάδα τακτικά χειρουργεία, χημειοθεραπεία, αυτά που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα όλων μας».

Για τις προκηρύξεις μόνιμων γιατρών για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας η κα Γκάγκα είπε: «Τα τελευταία 12 περίπου χρόνια θέσεις με τα μνημόνια με προκηρύσσονται. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Αυτή τη στιγμή έχουμε 700 θέσεις για 127 Νοσοκομεία. Κάποια από αυτά κάνουν 128 εισαγωγές το χρόνο, κάποια 3.000 – 6.000 και κάποια 80.000 εισαγωγές. Άρα πρέπει να είμαστε δίκαιοι στην κατανομή και να δώσουμε με τις δυνατότητες που έχουμε αυτή τη στιγμή γιατρούς σε κάθε δομή.

Το δεύτερο πράγμα που θέλουμε να έχουμε σαν υπουργείο είναι μια συνεργατικότητα. Δηλαδή μπορεί ωραιότατα να έρθει ένα ειδικό ιατρείο, είτε από τον Πύργο, είτε από την Πάτρα, μια φορά στις 20 μέρες για να κάνει ένα ειδικό ιατρείο εδώ και αντί να μετακινηθούν 10 άνθρωποι να μετακινηθεί ένας ιατρός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και γενικά θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική μια συνεργατική κουλτούρα, αλλάζουμε την εκπαίδευση των γιατρών πάρα πολύ με στροφή και προς τα παθολογικά περιστατικά και προς τα επείγοντα.

Μην περιμένετε αλλαγές στη υγεία από τη μια μέρα στην άλλη γιατί η ιατρική είναι αρκετά μακροχρόνια. Ένας γιατρός θέλει 6 χρόνια για να πάρει δίπλωμα ιατρικής, τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια εκπαίδευση για την ειδικότητα, υπολογίστε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή ειδικότητες που έχουν αναμονή 10 χρόνια, και ειδικότητες που μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα.

Άρα, ξεκινάμε πολλές αλλαγές που θα τις δείτε να βγαίνουν σιγά – σιγά και να γίνονται αντιληπτές από όλους μας, πρώτα από τους ίδιους τους γιατρούς και βέβαια από τον ασθενή. Ο άρρωστος θα αισθάνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ότι είναι εκεί το σύστημα γι’ αυτόν, ότι υπάρχει ασφάλεια, ότι υπάρχει η δομή. Αυτό που ξεκινάμε είναι και διακομιδές και συνεργασίες μεταξύ νοσοκομείων, δηλαδή εγώ είμαι καρδιολόγος εδώ, θέλω να κάνω δύο μήνες μετεκπαίδευση, πηγαίνω στην Αθήνα, στην Αγία Όλγα, έρχεται ένας γιατρός από την Αγία Όλγα εδώ και με αναπληρώνει και έτσι εγώ μπορώ να κάνω καινούργια πράγματα».

 

Θέλουμε να λειτουργήσει η Αμαλιάδα

 

Σε ότι αφορά στο ποια είναι η θέση της Αμαλιάδας στον νέο Υγειονομικό Χάρτη της χώρας, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είπε: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον υγειονομικό χάρτη αλλά σίγουρα θεωρούμε ότι η υγειονομική μονάδα της Αμαλιάδας είναι πάρα πολύ σημαντική, εξυπηρετεί έναν σημαντικό πληθυσμό γύρω – γύρω και άρα θέλουμε να λειτουργήσει. Και σας το λέω πάλι, ο γενικός σχεδιασμός είναι επείγοντα, οτιδήποτε χρειαστεί εδώ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και χρόνια νοσήματα όσο μπορούμε περισσότερα εδώ».

Τέλος, σε ότι αφορά στον αν αλλάζει ή όχι ο χαρακτήρας του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα, η κα. Γκάγκα είπε: «Ο νομός Ηλείας έχει πληθυσμό 150.000 περίπου. Αντίστοιχα η Ρόδος έχει 136.000 και έχει ένα Νοσοκομείο. Οι δομές λειτουργούν και θα λειτουργούν για να εξυπηρετείται ο κόσμος αλλά αν ξεκινούσαμε τώρα έναν χάρτη υγείας, δεν θα κάναμε 127 Νοσοκομεία στην Ελλάδα, θα κάναμε πιθανότατα 55-70 και θα βλέπαμε που βολεύει, που έχει τον περισσότερο κόσμο για να πάμε να κάνουμε μια δομή με όλες τις ειδικότητες και πάλι Δευτεροβάθμια και ίσως κατά τόπους Τριτοβάθμια γιατί υπάρχουν και κάποια Νοσοκομεία που μοιραία, θα είναι Μητροπολιτικά, όπως σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις καρδιοχειρουργική, ακόμα περισσότερο παιδοκαρδιοχειρουργική  σε κάθε Νοσοκομείο. Η Ελλάδα έχει 500 περιστατικά, χρειάζεται στην πραγματικότητα ένα κέντρο. Δεν είναι μόνο θέμα βιωσιμότητας αλλά και θέμα εμπειρίας γιατρών».

 

Λυμπέρης: «Έχουμε φύγει από τα λόγια»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι έχουμε φύγει από τα λόγια, έχουμε περάσει σε κάποιες πράξεις, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 32 χειρουργεία, απαραίτητο προσωπικό που είχε φύγει με την πανδημία στον Πύργο επέστρεψε και όσο χρειαστεί ακόμα θα επιστρέψει για να λειτουργήσει η δομή όπως πρέπει να λειτουργήσει. Το συμπέρασμα που βγαίνει σήμερα, το είπε και η Υπουργός, η πτέρυγα θα λειτουργήσει, το Τμήμα Επειγόντων θα λειτουργήσει με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτό σημαίνει ότι όποιος άνθρωπος από τους τόσες χιλιάδες κατοίκους που έχει η περιοχή έχει πρόβλημα υγείας μπορεί να έρθει εδώ για την πρώτη αντιμετώπιση, να σώσει τη ζωή του, να πάρει την κατεύθυνση για το που πρέπει να πάει για να λύσει το πρόβλημά του».

Ακολούθως, ο αναπληρωτής δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος είπε: «Ειλικρινά είμαι σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενος, την περίμενα 3 χρόνια αυτή τη μέρα από τότε που έκανα τις δωρεές. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να λειτουργήσουν τα μηχανήματα και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι το Νοσοκομείο πρέπει να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά».

«Η βουλευτής κα Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου είπε: «Δεχθήκαμε σήμερα την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας η οποία μας διαβεβαίωσε για την ενίσχυση και την αναβάθμιση των μονάδων υγείας τόσο στον Πύργο όσο και στην Αμαλιάδα και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού. Αντιστοίχως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κ. Θάνο Πλεύρη για την πρωτοβουλία και την ανταπόκριση στο πάγιο αίτημά μας για τη λειτουργία μονάδας χημειοθεραπείας».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Αφαίρεσαν από συρτάρι 10.000 ευρώ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στον Πύργο Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της …

Την μετάβαση στην Αθήνα αποφάσισαν οι δικαστικοί υπάλληλοι των Δικαστηρίων Αμαλιάδας

Την μετάβαση στην Αθήνα και διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο δικαιοσύνης αποφάσισαν την Τέταρτη το πρωί  13/3/2024 οι δικαστικοί υπάλληλοι …

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε το Κοιμητήριο της Γαστούνης 

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης, εξαιτίας της κακοκαιρίας  που επικρατούσε το βραδύ της …

  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • Μίνα Γκάγκα από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας: «Θέλουμε να λειτουργήσει»

Μίνα Γκάγκα από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας: «Θέλουμε να λειτουργήσει»

Λαλίστατη, κατά την διάρκεια της σημερινής της επίσκεψης στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα. Για την ακρίβεια, όπως η κα Γκάγκα ανέφερε ότι η εικόνα που αντίκρυσε στην Αμαλιάδα σήμερα δεν συγκρίνεται με την εικόνα που είδε πριν μερικούς μήνες, έτσι και η ίδια, ήταν πολύ πιο ομιλητική, ανοιχτή και φιλική σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή της.

Σε ότι αφορά στο τι «καινούργιο» υπάρχει για την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας από την προηγούμενη επίσκεψή της, η κα Γκάγκα είπε: «Να γίνει η παραλαβή, η άδεια από την Πυροσβεστική που δόθηκε μόλις της προηγούμενη εβδομάδα και βλέπω ένα Τμήμα το οποίο είναι πιο καλό δεν έχει σύγκριση με αυτό που είχα δει στην προηγούμενη επίσκεψή μου εδώ.

Βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου, τους συναδέλφους μου, οι οποίοι είναι πολύ πιο ήρεμοι από την προηγούμενη φορά. Αισθάνονται ότι ήδη έχει αρχίσει κάτι γιατί έχουμε ήδη αρχίσει κάποια χειρουργεία, έχουμε κάνει συζητήσεις και με τον Διοικητή της ΥΠΕ και με τον δήμαρχο και με τα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας να μπορεί να λειτουργήσει Τμήμα Χημειοθεραπείας εδώ ώστε να μην μετακινούνται οι ασθενείς κάθε 15- 20 μέρες, να μένουν κοντά στο σπίτι τους, να έχουν τη βοήθεια των δικών τους και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να λειτουργήσουν και τα Επείγοντα με τρόπο ασφαλή και για το προσωπικό και για τους πολίτες, να μπορούν να δίνονται οι πρώτες βοήθειες όπως πρέπει, να μπορεί επίσης να γίνεται η νοσηλεία μέχρι κάποιο βαθμό για τους ανθρώπους που είναι εδώ χωρίς να μετακινούνται.

Δεν μπορούμε να κάνουμε όλα τα Τριτοβάθμια σε κάθε νοσοκομείο της χώρας, αλλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να γίνονται στην Αμαλιάδα τακτικά χειρουργεία, χημειοθεραπεία, αυτά που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα όλων μας».

Για τις προκηρύξεις μόνιμων γιατρών για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας η κα Γκάγκα είπε: «Τα τελευταία 12 περίπου χρόνια θέσεις με τα μνημόνια με προκηρύσσονται. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Αυτή τη στιγμή έχουμε 700 θέσεις για 127 Νοσοκομεία. Κάποια από αυτά κάνουν 128 εισαγωγές το χρόνο, κάποια 3.000 – 6.000 και κάποια 80.000 εισαγωγές. Άρα πρέπει να είμαστε δίκαιοι στην κατανομή και να δώσουμε με τις δυνατότητες που έχουμε αυτή τη στιγμή γιατρούς σε κάθε δομή.

Το δεύτερο πράγμα που θέλουμε να έχουμε σαν υπουργείο είναι μια συνεργατικότητα. Δηλαδή μπορεί ωραιότατα να έρθει ένα ειδικό ιατρείο, είτε από τον Πύργο, είτε από την Πάτρα, μια φορά στις 20 μέρες για να κάνει ένα ειδικό ιατρείο εδώ και αντί να μετακινηθούν 10 άνθρωποι να μετακινηθεί ένας ιατρός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και γενικά θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική μια συνεργατική κουλτούρα, αλλάζουμε την εκπαίδευση των γιατρών πάρα πολύ με στροφή και προς τα παθολογικά περιστατικά και προς τα επείγοντα.

Μην περιμένετε αλλαγές στη υγεία από τη μια μέρα στην άλλη γιατί η ιατρική είναι αρκετά μακροχρόνια. Ένας γιατρός θέλει 6 χρόνια για να πάρει δίπλωμα ιατρικής, τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια εκπαίδευση για την ειδικότητα, υπολογίστε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή ειδικότητες που έχουν αναμονή 10 χρόνια, και ειδικότητες που μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα.

Άρα, ξεκινάμε πολλές αλλαγές που θα τις δείτε να βγαίνουν σιγά – σιγά και να γίνονται αντιληπτές από όλους μας, πρώτα από τους ίδιους τους γιατρούς και βέβαια από τον ασθενή. Ο άρρωστος θα αισθάνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ότι είναι εκεί το σύστημα γι’ αυτόν, ότι υπάρχει ασφάλεια, ότι υπάρχει η δομή. Αυτό που ξεκινάμε είναι και διακομιδές και συνεργασίες μεταξύ νοσοκομείων, δηλαδή εγώ είμαι καρδιολόγος εδώ, θέλω να κάνω δύο μήνες μετεκπαίδευση, πηγαίνω στην Αθήνα, στην Αγία Όλγα, έρχεται ένας γιατρός από την Αγία Όλγα εδώ και με αναπληρώνει και έτσι εγώ μπορώ να κάνω καινούργια πράγματα».

 

Θέλουμε να λειτουργήσει η Αμαλιάδα

 

Σε ότι αφορά στο ποια είναι η θέση της Αμαλιάδας στον νέο Υγειονομικό Χάρτη της χώρας, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είπε: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον υγειονομικό χάρτη αλλά σίγουρα θεωρούμε ότι η υγειονομική μονάδα της Αμαλιάδας είναι πάρα πολύ σημαντική, εξυπηρετεί έναν σημαντικό πληθυσμό γύρω – γύρω και άρα θέλουμε να λειτουργήσει. Και σας το λέω πάλι, ο γενικός σχεδιασμός είναι επείγοντα, οτιδήποτε χρειαστεί εδώ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και χρόνια νοσήματα όσο μπορούμε περισσότερα εδώ».

Τέλος, σε ότι αφορά στον αν αλλάζει ή όχι ο χαρακτήρας του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα, η κα. Γκάγκα είπε: «Ο νομός Ηλείας έχει πληθυσμό 150.000 περίπου. Αντίστοιχα η Ρόδος έχει 136.000 και έχει ένα Νοσοκομείο. Οι δομές λειτουργούν και θα λειτουργούν για να εξυπηρετείται ο κόσμος αλλά αν ξεκινούσαμε τώρα έναν χάρτη υγείας, δεν θα κάναμε 127 Νοσοκομεία στην Ελλάδα, θα κάναμε πιθανότατα 55-70 και θα βλέπαμε που βολεύει, που έχει τον περισσότερο κόσμο για να πάμε να κάνουμε μια δομή με όλες τις ειδικότητες και πάλι Δευτεροβάθμια και ίσως κατά τόπους Τριτοβάθμια γιατί υπάρχουν και κάποια Νοσοκομεία που μοιραία, θα είναι Μητροπολιτικά, όπως σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις καρδιοχειρουργική, ακόμα περισσότερο παιδοκαρδιοχειρουργική  σε κάθε Νοσοκομείο. Η Ελλάδα έχει 500 περιστατικά, χρειάζεται στην πραγματικότητα ένα κέντρο. Δεν είναι μόνο θέμα βιωσιμότητας αλλά και θέμα εμπειρίας γιατρών».

 

Λυμπέρης: «Έχουμε φύγει από τα λόγια»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι έχουμε φύγει από τα λόγια, έχουμε περάσει σε κάποιες πράξεις, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 32 χειρουργεία, απαραίτητο προσωπικό που είχε φύγει με την πανδημία στον Πύργο επέστρεψε και όσο χρειαστεί ακόμα θα επιστρέψει για να λειτουργήσει η δομή όπως πρέπει να λειτουργήσει. Το συμπέρασμα που βγαίνει σήμερα, το είπε και η Υπουργός, η πτέρυγα θα λειτουργήσει, το Τμήμα Επειγόντων θα λειτουργήσει με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτό σημαίνει ότι όποιος άνθρωπος από τους τόσες χιλιάδες κατοίκους που έχει η περιοχή έχει πρόβλημα υγείας μπορεί να έρθει εδώ για την πρώτη αντιμετώπιση, να σώσει τη ζωή του, να πάρει την κατεύθυνση για το που πρέπει να πάει για να λύσει το πρόβλημά του».

Ακολούθως, ο αναπληρωτής δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος είπε: «Ειλικρινά είμαι σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενος, την περίμενα 3 χρόνια αυτή τη μέρα από τότε που έκανα τις δωρεές. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να λειτουργήσουν τα μηχανήματα και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι το Νοσοκομείο πρέπει να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά».

«Η βουλευτής κα Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου είπε: «Δεχθήκαμε σήμερα την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας η οποία μας διαβεβαίωσε για την ενίσχυση και την αναβάθμιση των μονάδων υγείας τόσο στον Πύργο όσο και στην Αμαλιάδα και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού. Αντιστοίχως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κ. Θάνο Πλεύρη για την πρωτοβουλία και την ανταπόκριση στο πάγιο αίτημά μας για τη λειτουργία μονάδας χημειοθεραπείας».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Αφαίρεσαν από συρτάρι 10.000 ευρώ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στον Πύργο Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων