Μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου απέσπασαν διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

«Μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου της Παπαχριστοπουλείο Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας υπό τον δάσκαλο Χρήστο Χάσα που έργα τους απέσπασαν διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις, βράβευσε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος».

Τρία παιδιά από τον Δήμο Ήλιδας που αποτελούν μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Ανηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας –υπό τον δάσκαλο κ. Χρήστο Χάσα– και τα έργα τους διακρίθηκαν σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς ζωγραφικής, τίμησε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλοπουλος.

Πρόκειται για τους Τζένη Καρύδη και Βασίλη Καρύδη που απέσπασα διεθνείς διακρίσεις στον 46ο διεθνή διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Lidice της Τσεχίας με φετινό θέμα: «Νερό- Πηγή ζωής» και για το 2018 έλαβαν μέρος 29.967 διαγωνιζόμενοι από 79 χώρες, και την μαθήτρια Γεωργία Τζαβάρα που διακρίθηκε ανάμεσα σε 1.039 έργα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της EUROBANK από τον οποίο βραβεύτηκαν 12 έργα να αποτελέσουν τους μήνες του Ημερολογίου 2019.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στα τρία παιδιά για το ταλέντο τους και την εξαιρετική τους προσπάθεια να προβάλλουν τον πολιτισμό του τόπου μας, εντός και εκτός συνόρων.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ήλιδας εξήρε το έργο που γίνεται στο Εργαστήρι Ζωγραφικής –τόσο των ανηλίκων όσο και των ενηλίκων– από τον δάσκαλο Χρήστο Χάσα, γεγονός που φαίνεται από τις εκατοντάδες διακρίσεις που έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια ο ίδιος όσο και οι μαθητές του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα