• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Νίκος Αριδάκης: «Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει στον Ηλειακό Βαρθολομιού, απαιτεί πίστωση χρόνου»

Νίκος Αριδάκης: «Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει στον Ηλειακό Βαρθολομιού, απαιτεί πίστωση χρόνου»

Νίκος Αριδάκης. Ο τεχνικός διευθυντής του Ηλειακού Βαρθολομιού, ο οποίος το καλοκαίρι με τη διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν τομές και να καταστρώσουν ένα νέο μοντέλο, με απώτερο στόχο ο Ηλειακός σε λίγα χρόνια να μπορεί να είναι αυτάρκης, να στηρίζεται σε δικούς τους ποδοσφαιριστές. Το ilia.news, ζήτησε από εκείνον να μιλήσει για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, για την έως τώρα πορεία, για τη διακοπή που υπάρχει, αλλά και για το τί μπορεί να γίνει πάνω σε αυτό, καθώς το «πρέπει» αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λογιστεί σαν μια ρεαλιστική υπόθεση.

 

Μια συνέντευξη για τον ίδιο, για την ποδοσφαιρική του καριέρα, αυτά τα οποία πέτυχε, αλλά και εκείνα τα οποία δεν πέτυχε και ίσως έχει μετανιώσει, σε συνδυασμό με πρόσωπα τα οποία συνδέθηκαν με την ποδοσφαιρική του διαδρομή. Πρόσωπα όπως ένας «θρύλος» του Αστέρα Αμαλιάδας, ο Τάκης Δουλιγέρης, ο οποίος ως προπονητής στο Βαρθολομιό, το 1986 και σε ηλικία 14 ετών, τον έριξε μέσα σε παιχνίδι της Α1 κατηγορίας, κάνοντας το ντεμπούτο του. Ήταν το ξεκίνημα μας ποδοσφαιρικής πορείας η οποία τερματίστηκε στα 35 του χρόνια, έχοντας σαν απολογισμό τρία Πρωταθλήματα Ηλείας, δυο με τον Αστέρα και ένα με τον ΑΟ Κάστρου, αλλά και τρία σερί Κύπελλα, όλα με τον Αστέρα.

 

«Δικαιώθηκα για τη στροφή μου στις Ακαδημίες»

Η πορεία του στους πάγκους είχε να κάνει με ομάδες, όπως ο Άρης Δήμητρας, ο Ιονικός Λυγιάς, ο ΑΟ Κάστρου, ο Μυρσιναϊκός, ο Ατρόμητος Καβασίλων, ο Ηλειακός Βαρθολομιού. Ωστόσο κάπου εκεί αντιλήφθηκε ότι θα έπρεπε να ρίξει το βάρος στην ενασχόλησή του με τα τμήματα ανάπτυξης:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις Ακαδημίες και θεωρώ ότι είναι μια απόφαση για την οποία δικαιώθηκα. Ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005. Είχα την Κ16 του Ηλειακού, του Δήμου Πηνειού, αλλά παράλληλα είχαμε δημιουργήσει Ακαδημίες σε Μυρσιναϊκό, Κάστρο και Ιονικό Λυγιάς. Ταυτόχρονα δούλεψα για ένα χρόνο και στην Ακαδημία του Αίαντα, μαζί με τον Γιάννη Δούμα. Με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, έχουμε φτάσει τέσσερις φορές στα ημιτελικά και μια φορά στον τελικό. Για την ομάδα του Βαρθολομιού, είναι πολύ σημαντικό αυτό όλο, να μπορεί δηλαδή να συναγωνίζεται μεγάλες ομάδες, όπως ο Πανηλειακός ή ο Αστέρας».

 

«Αν και γνώριζα τις δυσκολίες, αποδέχθηκα την πρόταση του Ηλειακού»

Φέτος έκανε ένα νέο ξεκίνημα, αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Μια νέα ιδιότητα, μια νέα εμπειρία:

«Μου έγινε η πρόταση από το νέο Δ.Σ. με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, να βοηθήσω από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, πρόταση την οποία αποδέχθηκα. Γνωρίζοντας όλη τη δύσκολη πορεία που θα είχαμε φέτος με ντόπια παιδιά, κάνοντας έναν συνδυασμό με έμπειρους. Στόχος της διοίκησης και δικός μου είναι να φτάσουμε μια μέρα να παίζουμε μόνο με δικά μας παιδιά. Γι’ αυτό και επιλέξαμε τον Μιχάλη Παπουτσή, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και καλός στη δουλειά του, να προχωρήσουμε αυτό το εγχείρημα».

 

«Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά»

Φτάνοντας στο σήμερα, μπορεί να γίνει ένα έστω και πρόωρο ταμείο των όσων έχει πετύχει ο Ηλειακός Βαρθολομιού:

«Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται λίγο χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας παίξει με τις ομάδες που προπορεύονται, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Ευελπιστούμε λοιπόν σε ένα καλύτερο μέλλον και μια άνετη παραμονή της ομάδας. Μέχρι εκεί, όχι τρέλες. Θέλουμε απλά να παραμείνουμε φέτος, ώστε τη νέα σεζόν να δουλέψουμε με καλύτερες προϋποθέσεις. Το μοντέλο το οποίο έχουμε επιλέξει, απαιτεί πίστωση χρόνου».

 

«Ας πάνε πιο πίσω τα πρωταθλήματα, όχι στον ένα γύρο»

Τέλος, ο Νίκος Αριδάκης, καταθέτει και την άποψή του για το τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα με τα τοπικά πρωταθλήματα: «Έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια. Ο ένας γύρος δεν είναι δίκαιο. Ας πάει λίγο πιο πίσω. Ας τελειώσουν λίγο αργότερα τα πρωταθλήματα, αλλά ας τελειώσουν όπως πρέπει. Όλες οι ομάδες έχουν μείνει λίγο πίσω. Η δική μας ομάδα, πάνω που άρχιζε να βρίσκει το ρυθμό της, βρέθηκε πίσω και τώρα θα χρειαστεί ξανά περιθώριο να ανακάμψει. Το Πρωτάθλημα θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσει κανονικά. Το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουμε όλοι στα γήπεδα υγιείς. Και να μην έχουμε πληγεί από την covid. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και το νέο έτος να μας βρει μακριά από αυτή την πανδημία. Να περάσει ο καθένας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα».

 

«Μετάνιωσα που δεν άκουσα τον Σάκη Τσιώλη»

Ο Νίκος Αριδάκης, σήμερα είναι 48 ετών. Είναι παντρεμένος με την Όλγα και έχει δυο παιδά.
Πίσω του, τον συνοδεύει μια διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ένας ποδοσφαιριστής με ένα γλυκό αριστερό πόδι, που όσοι τον θυμούνται να αγωνίζεται, μπορούν να τον κατατάξουν ψηλά στη λίστα των καλών αριστεροπόδαρων διαχρονικά στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε όπως είπαμε από τον Ηλειακό Βαρθολομιού το 1996. Αγωνίστηκε εννέα χρόνια, καθώς σε ηλικία 23 ετών, έφυγε για να πάει στον Αστέρα Αμαλιάδας και τη Δ΄ Εθνική. Πρώτος του προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης, τον οποίο και δεν άκουσε, όταν του είπε δυο χρόνια μετά να τον πάρει στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Σούπερ Λιγκ 2: «Τότε ο Σάκης Τσιώλης είχε επιλέξει εμένα, τον Τριγάζη, τον Μπαλάσκα και τον Κορδονούρη για να πάμε στην Αναγέννηση. Τελικά πήγε μόνο ο Τριγάζης. Ο Μπαλάσκας έμεινε στον Αστέρα για να φύγει ένα χρόνο μετά για τον Παναιγιάλειο, ενώ ο Κορδονούρης δεν πήγε επειδή είχε κλείσει με την Παναχαϊκή. Εγώ δεν πήγα και είναι κάτι για το οποίο σήμερα το έχω μετανιώσει».

Πέντε χρόνια στον Αστέρα που μοιάζουν με… δέκα!

Για τα πέντε χρόνια στον Αστέρα Αμαλιάδας, αναφέρει: «Είναι πέντε αξέχαστα χρόνια, τα οποία στη μνήμη μου μοιάζουν για δέκα. Πηγαίνοντας στην Αμαλιάδα, βρήκα έναν παλιό συμπαίκτη στο Βαρθολομιό, τον Τάσο Φραγκογιαννόπουλο, ο οποίος ήταν πάντα κοντά μου, με συμβούλευε και με στήριζε, έχοντας παίξει πολλά χρόνια στο παρελθόν με τη φανέλα του Αστέρα. Πρώτος μου προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ενώ στη διοίκηση επικεφαλής ήταν τα αδέρφια Θλιβερού. Πετύχαμε πολλά στον Αστέρα. Το μόνο που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ήταν η καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες. Δεν μπορέσαμε να μην είμαστε πια το ασανσέρ. Αυτό το πέτυχε ο Αστέρας λίγο μετά, με την είσοδο της επόμενης δεκαετίας και χιλιετίας. Πρόλαβα ένα χρόνο στην ομάδα με τον Νόνι Λίμα να κάνουμε το νταμπλ και αποχώρησα μετά, καθώς δεν μπορούσα λόγω της δουλειάς μου να ακολουθήσω».

Δυο αξέχαστα χρόνια στο Κάστρο

Φεύγοντας από τον Αστέρα ο Νίκος Αριδάκης, συνέχισε στον Ατρόμητο Καβασίλων. Ακολούθησε την αντίθετη πορεία με τον Βασίλη Γουλιμή. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν τεθεί αντίπαλοι στον τελικό Κυπέλλου, Αστέρας-Ατρόμητος Καβασίλων. Ο Αστέρας νίκησε στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια). Με τον Ατρόμητο πέτυχε να τερματίσει στην 3η θέση της Α1 κατηγορίας. Επέστρεψε στον Ηλειακό Βαρθολομιού, σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα για την ομάδα, υποβιβαζόμενη στην Α2 κατηγορία (τότε λεγόταν Β΄). Παρά ταύτα έμεινε στον Ηλειακό, μέχρι την επάνοδο. Και εκεί ήρθε το Κάστρο. Ξεκίνημα από την Α2΄ κατηγορία, μέχρι την άνοδο στη Γ΄ Εθνική: «Δυο αξέχαστα χρόνια στο Κάστρο, με Πρόεδρο τον Νίκο Αλεξόπουλο», λέει ο Νίκος Αριδάκης, ο οποίος κάπου εκεί αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

Πύργος: Τίμησαν τους αγωνιστές του 21

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Πύργο ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής, τιμώντας την μνήμη …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Νίκος Αριδάκης: «Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει στον Ηλειακό Βαρθολομιού, απαιτεί πίστωση χρόνου»

Νίκος Αριδάκης: «Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει στον Ηλειακό Βαρθολομιού, απαιτεί πίστωση χρόνου»

Νίκος Αριδάκης. Ο τεχνικός διευθυντής του Ηλειακού Βαρθολομιού, ο οποίος το καλοκαίρι με τη διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν τομές και να καταστρώσουν ένα νέο μοντέλο, με απώτερο στόχο ο Ηλειακός σε λίγα χρόνια να μπορεί να είναι αυτάρκης, να στηρίζεται σε δικούς τους ποδοσφαιριστές. Το ilia.news, ζήτησε από εκείνον να μιλήσει για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, για την έως τώρα πορεία, για τη διακοπή που υπάρχει, αλλά και για το τί μπορεί να γίνει πάνω σε αυτό, καθώς το «πρέπει» αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λογιστεί σαν μια ρεαλιστική υπόθεση.

 

Μια συνέντευξη για τον ίδιο, για την ποδοσφαιρική του καριέρα, αυτά τα οποία πέτυχε, αλλά και εκείνα τα οποία δεν πέτυχε και ίσως έχει μετανιώσει, σε συνδυασμό με πρόσωπα τα οποία συνδέθηκαν με την ποδοσφαιρική του διαδρομή. Πρόσωπα όπως ένας «θρύλος» του Αστέρα Αμαλιάδας, ο Τάκης Δουλιγέρης, ο οποίος ως προπονητής στο Βαρθολομιό, το 1986 και σε ηλικία 14 ετών, τον έριξε μέσα σε παιχνίδι της Α1 κατηγορίας, κάνοντας το ντεμπούτο του. Ήταν το ξεκίνημα μας ποδοσφαιρικής πορείας η οποία τερματίστηκε στα 35 του χρόνια, έχοντας σαν απολογισμό τρία Πρωταθλήματα Ηλείας, δυο με τον Αστέρα και ένα με τον ΑΟ Κάστρου, αλλά και τρία σερί Κύπελλα, όλα με τον Αστέρα.

 

«Δικαιώθηκα για τη στροφή μου στις Ακαδημίες»

Η πορεία του στους πάγκους είχε να κάνει με ομάδες, όπως ο Άρης Δήμητρας, ο Ιονικός Λυγιάς, ο ΑΟ Κάστρου, ο Μυρσιναϊκός, ο Ατρόμητος Καβασίλων, ο Ηλειακός Βαρθολομιού. Ωστόσο κάπου εκεί αντιλήφθηκε ότι θα έπρεπε να ρίξει το βάρος στην ενασχόλησή του με τα τμήματα ανάπτυξης:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις Ακαδημίες και θεωρώ ότι είναι μια απόφαση για την οποία δικαιώθηκα. Ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005. Είχα την Κ16 του Ηλειακού, του Δήμου Πηνειού, αλλά παράλληλα είχαμε δημιουργήσει Ακαδημίες σε Μυρσιναϊκό, Κάστρο και Ιονικό Λυγιάς. Ταυτόχρονα δούλεψα για ένα χρόνο και στην Ακαδημία του Αίαντα, μαζί με τον Γιάννη Δούμα. Με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, έχουμε φτάσει τέσσερις φορές στα ημιτελικά και μια φορά στον τελικό. Για την ομάδα του Βαρθολομιού, είναι πολύ σημαντικό αυτό όλο, να μπορεί δηλαδή να συναγωνίζεται μεγάλες ομάδες, όπως ο Πανηλειακός ή ο Αστέρας».

 

«Αν και γνώριζα τις δυσκολίες, αποδέχθηκα την πρόταση του Ηλειακού»

Φέτος έκανε ένα νέο ξεκίνημα, αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Μια νέα ιδιότητα, μια νέα εμπειρία:

«Μου έγινε η πρόταση από το νέο Δ.Σ. με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, να βοηθήσω από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, πρόταση την οποία αποδέχθηκα. Γνωρίζοντας όλη τη δύσκολη πορεία που θα είχαμε φέτος με ντόπια παιδιά, κάνοντας έναν συνδυασμό με έμπειρους. Στόχος της διοίκησης και δικός μου είναι να φτάσουμε μια μέρα να παίζουμε μόνο με δικά μας παιδιά. Γι’ αυτό και επιλέξαμε τον Μιχάλη Παπουτσή, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και καλός στη δουλειά του, να προχωρήσουμε αυτό το εγχείρημα».

 

«Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά»

Φτάνοντας στο σήμερα, μπορεί να γίνει ένα έστω και πρόωρο ταμείο των όσων έχει πετύχει ο Ηλειακός Βαρθολομιού:

«Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται λίγο χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας παίξει με τις ομάδες που προπορεύονται, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Ευελπιστούμε λοιπόν σε ένα καλύτερο μέλλον και μια άνετη παραμονή της ομάδας. Μέχρι εκεί, όχι τρέλες. Θέλουμε απλά να παραμείνουμε φέτος, ώστε τη νέα σεζόν να δουλέψουμε με καλύτερες προϋποθέσεις. Το μοντέλο το οποίο έχουμε επιλέξει, απαιτεί πίστωση χρόνου».

 

«Ας πάνε πιο πίσω τα πρωταθλήματα, όχι στον ένα γύρο»

Τέλος, ο Νίκος Αριδάκης, καταθέτει και την άποψή του για το τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα με τα τοπικά πρωταθλήματα: «Έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια. Ο ένας γύρος δεν είναι δίκαιο. Ας πάει λίγο πιο πίσω. Ας τελειώσουν λίγο αργότερα τα πρωταθλήματα, αλλά ας τελειώσουν όπως πρέπει. Όλες οι ομάδες έχουν μείνει λίγο πίσω. Η δική μας ομάδα, πάνω που άρχιζε να βρίσκει το ρυθμό της, βρέθηκε πίσω και τώρα θα χρειαστεί ξανά περιθώριο να ανακάμψει. Το Πρωτάθλημα θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσει κανονικά. Το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουμε όλοι στα γήπεδα υγιείς. Και να μην έχουμε πληγεί από την covid. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και το νέο έτος να μας βρει μακριά από αυτή την πανδημία. Να περάσει ο καθένας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα».

 

«Μετάνιωσα που δεν άκουσα τον Σάκη Τσιώλη»

Ο Νίκος Αριδάκης, σήμερα είναι 48 ετών. Είναι παντρεμένος με την Όλγα και έχει δυο παιδά.
Πίσω του, τον συνοδεύει μια διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ένας ποδοσφαιριστής με ένα γλυκό αριστερό πόδι, που όσοι τον θυμούνται να αγωνίζεται, μπορούν να τον κατατάξουν ψηλά στη λίστα των καλών αριστεροπόδαρων διαχρονικά στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε όπως είπαμε από τον Ηλειακό Βαρθολομιού το 1996. Αγωνίστηκε εννέα χρόνια, καθώς σε ηλικία 23 ετών, έφυγε για να πάει στον Αστέρα Αμαλιάδας και τη Δ΄ Εθνική. Πρώτος του προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης, τον οποίο και δεν άκουσε, όταν του είπε δυο χρόνια μετά να τον πάρει στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Σούπερ Λιγκ 2: «Τότε ο Σάκης Τσιώλης είχε επιλέξει εμένα, τον Τριγάζη, τον Μπαλάσκα και τον Κορδονούρη για να πάμε στην Αναγέννηση. Τελικά πήγε μόνο ο Τριγάζης. Ο Μπαλάσκας έμεινε στον Αστέρα για να φύγει ένα χρόνο μετά για τον Παναιγιάλειο, ενώ ο Κορδονούρης δεν πήγε επειδή είχε κλείσει με την Παναχαϊκή. Εγώ δεν πήγα και είναι κάτι για το οποίο σήμερα το έχω μετανιώσει».

Πέντε χρόνια στον Αστέρα που μοιάζουν με… δέκα!

Για τα πέντε χρόνια στον Αστέρα Αμαλιάδας, αναφέρει: «Είναι πέντε αξέχαστα χρόνια, τα οποία στη μνήμη μου μοιάζουν για δέκα. Πηγαίνοντας στην Αμαλιάδα, βρήκα έναν παλιό συμπαίκτη στο Βαρθολομιό, τον Τάσο Φραγκογιαννόπουλο, ο οποίος ήταν πάντα κοντά μου, με συμβούλευε και με στήριζε, έχοντας παίξει πολλά χρόνια στο παρελθόν με τη φανέλα του Αστέρα. Πρώτος μου προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ενώ στη διοίκηση επικεφαλής ήταν τα αδέρφια Θλιβερού. Πετύχαμε πολλά στον Αστέρα. Το μόνο που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ήταν η καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες. Δεν μπορέσαμε να μην είμαστε πια το ασανσέρ. Αυτό το πέτυχε ο Αστέρας λίγο μετά, με την είσοδο της επόμενης δεκαετίας και χιλιετίας. Πρόλαβα ένα χρόνο στην ομάδα με τον Νόνι Λίμα να κάνουμε το νταμπλ και αποχώρησα μετά, καθώς δεν μπορούσα λόγω της δουλειάς μου να ακολουθήσω».

Δυο αξέχαστα χρόνια στο Κάστρο

Φεύγοντας από τον Αστέρα ο Νίκος Αριδάκης, συνέχισε στον Ατρόμητο Καβασίλων. Ακολούθησε την αντίθετη πορεία με τον Βασίλη Γουλιμή. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν τεθεί αντίπαλοι στον τελικό Κυπέλλου, Αστέρας-Ατρόμητος Καβασίλων. Ο Αστέρας νίκησε στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια). Με τον Ατρόμητο πέτυχε να τερματίσει στην 3η θέση της Α1 κατηγορίας. Επέστρεψε στον Ηλειακό Βαρθολομιού, σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα για την ομάδα, υποβιβαζόμενη στην Α2 κατηγορία (τότε λεγόταν Β΄). Παρά ταύτα έμεινε στον Ηλειακό, μέχρι την επάνοδο. Και εκεί ήρθε το Κάστρο. Ξεκίνημα από την Α2΄ κατηγορία, μέχρι την άνοδο στη Γ΄ Εθνική: «Δυο αξέχαστα χρόνια στο Κάστρο, με Πρόεδρο τον Νίκο Αλεξόπουλο», λέει ο Νίκος Αριδάκης, ο οποίος κάπου εκεί αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων