Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Πνευστών και Κρουστών Οργάνων στα Λεχαινά

spot_img

Προτεινόμενα

Με την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων έπεσε και επίσημα η «αυλαία» του 1ου Σεμιναρίου Πνευστών και Κρουστών Οργάνων που διοργάνωσε, με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Λεχαινών «Ορφεύς».

Τα μέλη των Φιλαρμονική έζησαν την πρωτόγνωρη εμπειρία να διδαχθούν από κορυφαίους μουσικούς στο είδος τους, με μεγάλη καριέρα εντός Ελλάδας αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, με τους περισσότερους να αποτελούν βασικά στελέχη της κορυφαίας Ελληνικής Ορχήστρας, που είναι η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι καθηγητές του 1ου Σεμιναρίου ήταν οι: οι Παναγιώτης Μπαλαμός (τρομπέτα), Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (τρομπόνι), Γιάννης Δίσκος (κλαρινέτο – σαξόφωνο), Ευγενία Κοΐνη (φλάουτο) και Παναγιώτης Θωίδης (κλασικά κρουστά) οι οποίοι δίδαξαν, με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον σε όλους τους μικρούς μουσικούς,  διάφορα «μυστικά» και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στην βελτίωση των μουσικών τους δεξιοτήτων, ενδυναμώνοντας παράλληλα την αγάπη τους για τη μουσική!

Η ανταπόκριση, το ενδιαφέρον αλλά και η επιτυχία του σεμιναρίου απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος από τέτοιου είδους δράσεις. Ας ελπίσουμε ότι η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» θα είναι σύντομα σε θέση να ανακοινώσει… και το δεύτερο σεμινάριο!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα