Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ήλιδας στον 2ο παιδικό σταθμό Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ήλιδας Μάκης Παπαγιαννόπουλος επισκέφθηκε τον 2ο παιδικό σταθμό Αμαλιάδας μαζί με τον Αντιπρόεδρο Κο Ντακούλια προκειμένου να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και έκανε δώρο στα παιδιά παιδικά παραμύθια και μπλοκ ζωγραφικής.

Ο κος Παπαγιαννόπουλος δήλωσε : Κάποτε ρώτησε μια μητέρα τον Αϊνστάιν τι να κάνει για να γίνει το παιδί της εξυπνότερο και της απάντησε «Διαβάζετέ του παραμύθια» εκείνη δύσπιστη τον ρώτησε τι άλλο μπορούσε να κάνει και ο Αϊνστάιν της απάντησε «Διαβάστε του ακόμα περισσότερα παραμύθια».

Το παιδικό βιβλίο σηματοδοτεί τον σεβασμό στο μεγαλείο του παιδικού μυαλού. Μας δείχνει τον κόσμο να ξαναγεννιέται μέσα από μια ιστορία. Το βιβλίο κάνει το παιδί να νιώσει πως κάθε άνθρωπος και το ίδιο έχει ξεχωριστή θέση στον κόσμο και στην κοινωνία. Εύχομαι και οι μεγάλοι να κλείνουμε πού και πού τα ηλεκτρονικά μέσα και τους υπολογιστές και να απολαμβάνουμε τα οφέλη που μας προσφέρει ένα καλό βιβλίο, η μυρωδιά και η αφή του χαρτιού άλλωστε δε συγκρίνεται.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα